Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svako ko je gledao Djenku, i onaj njegov ubacaj 10cm unutar linije za tri poena, Dzouns ce mu lako pasti

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
      Znači ništa od Pera, ide se na slabiju varijantu? Mislim po meni slabiju. Kad se poduku plus i minus, Pero je bolji za Zvezdu.
      Mozda u navijanju, da povede navijanje u pojedinim utakmicama ABA lige

Comment

• Svakako pre Dzons neko neki otpadak i NBA lige.Tu se uvek postavlja pitanje prilagodjavanja timu i Evropi,voljni momenat,kasni dolazak.
        Eh da je Radonja sada tu da osvajamo EL

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
          Svaki igrac ima neki zadatak, kako u odbrani tako I u napadu bio on starter ili ne. Za mene je rolerer igrac koji dolazi sa klupe za neku odredjenu manju minutazu izvrsava svoje zadatke I zna gde mu je mesto u timu kao sad u repki npr Lazic, ili jbm li ga Bircevic tako nesto.

Nemoj guglati to je to roler ne moze biti glavni igrac tima, niti mora imati bas nesto specificno mada svi igraci imaju nesto specificno sto daju svakom timu. itd itd...

A roler ne moze biti starter u principu,moze kao sto je bio npr kod ovog debelog iz partizana onja bilmez Djumic eto tako moze itd... Sto se odmah brecati, to je osnovni izraz, ko treba svako da zna, a Vi to eto znate
          To sto ti mislis da je role player i sto mu dajes ime koje tebi odgovara ne znaci da si u pravu. Onda lepo napisi (kao sto si napisao u odgovoru na moj komentar) da je po tebi roler (sta god to znacilo) to i to, a ne da postavljas kao cinjenicu.
          A to da li neko gugla ili ne nije tvoj problem. Ja npr. volim da guglam pre nego sto nesto napisem (i na forumu, a i u zivotu uopste), jer ne volim da se pravim 'sve-obavesten' ako to nisam. Tako da i tebi preporucujem isto.
          Dakle da ponovim. Role = uloga. Roller = nesto sto se kotrlja. Uloga moze biti razlicita i ne znaci da je obavezno neko ko je zakrpa. A to ako je neko starter, ne znaci i da je glavni igrac. Ako nista drugo, imali smo prilike to da gledamo kod DR-a koliko hoces.
          I ne brecam se (nije ni lepo napisati, ali ajde), mada mogu da potvrdim da me TVOJ (ipak mislim da smo svi ovde na ti, bez obzira na godine kojih ja imam poprilicno) stil komentarisanja poprilicno stimulise na replike, iako ima i dobrih stvari da se procita.
          Last edited by Grof; 10-09-17, 17:19.

Comment

• ko otpada iz 12, simana ili jovanovic?
            FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Simana vec otpao, igra pripremne za FMP vec neko vreme.

Comment

• Originally posted by Amon RA View Post
                ko otpada iz 12, simana ili jovanovic?
                Ročesti, Radičević
                Feldin, Lazić
                Dangubić, Dobrić, Kešelj
                Džouns (?), Janković
                Lesort, Bjelica, Jovanović

To bi trebalo da je prvih 12+ Radanov, Apić, Davidovac

A sad pravi roster

Comment

• FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                    Mene kod Jones-a jedino nervira to 1 korak unutar trojke umesto trojka. Cak i 50% takvog suta je gore od prosecnog trojkasa. A retko ko ima 50%. Ali njega stvarno mozemo upariti sa bilo kojim visokim kojeg trenutno imamo i bice solidan par.
                    Imas puno igraca, kojima je ta vrsta suta zastitni znak, a sigurno si uzivao dok to rade

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                      Po meni su Lesort i Kevin savrsen fit. Jedan uguzivac ledjima, jak kao bik koji ce da kupi skokove i siri spolja, a drugi tzv i medju ciganijom poznata miCka zver, pipac vrha table koji ce da zatvori sve prilaze reketu.
                      Egzaktli.
                      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by many men View Post
                        Imas puno igraca, kojima je ta vrsta suta zastitni znak, a sigurno si uzivao dok to rade
                        Ima mnogo igraca i svi bi bili bolji da bacaju 3 nego te najduze moguce dvojke.

Comment

• Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                            Dion Thompson je losiji po cemu?
                            Mnogo cemu. Jedina prednost mu je sto e igrao na boljem faksu. Sve ostalo na strani jonesa. Deon ima solidnu poludstancu ali ne bolju od jonesa. Jones bolji na skoku, postu, defanzivi, energiji...

Originally posted by Markoss View Post
                            Dobar je Kevin i igrac i lik, ali je pitanje kako bi se snasao u EL ekipi. Meni je npr i Dion u teoriji bas odlicno pojacanje bio, pa je to na kraju bas bezveze ispalo.
                            Ja sam mislio da radonja bas to razi i da ce znati da ga iskoristi na kraju ispalo je da smo doveli igraca koji je u tom trenutku bio slobodan, koji ne zeli da igra na pet, a mi ga zbog toga doveli, a na cetiri ima igru s kraja prosslog veka.

Originally posted by Chupa View Post
                            Mene kod Jones-a jedino nervira to 1 korak unutar trojke umesto trojka. Cak i 50% takvog suta je gore od prosecnog trojkasa. A retko ko ima 50%. Ali njega stvarno mozemo upariti sa bilo kojim visokim kojeg trenutno imamo i bice solidan par.
                            Brate to je bio jenkinsov trademark. Tako da ne bi trebalo puno da nam smeta. Mene nerviraju takvi sutevi ali neki igraci imaju vise poverenja u taj sut i to je to.

Meni jones jos bolje ide u paru sa jovanovicem eventualno nego sa lessortom.
                            Last edited by NateHuffman; 10-09-17, 18:03.

Comment

• Djenka je te suteve uzimao iz dribling do Kevin uzima iz mesta. I opet to Djenkino konstantno gazenje linije me je izuzetno nerviralo. Jednostavno dokazanao iznova da je taj sut najgori u kosarci i moze se izduziti range na liniju za 3 za leto ili dva. Al opet to nije toliko bitno jer Jones se uklapa i sa time.

Comment

• Džouns bi nam odlično legao ako ima šanse da dodje. Pogotovo što se dobro uklapa sa Ročestijem. Samo gledajući ovo dosad, priča se o Ajversonu dodje Lesort, prića se o Manfordu, Kuperu, Morisu i naravno Pulenu a dodje Ročesti. Pre bih očekivao nekog Holmsa ili Rajta.

Comment

Working...