Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Боги View Post
    Rocesti roler? Treba bolji igrac? Pa ja ne znam, jedino Vestbruka da dovedemo, i njemu bi se mana nasla.. Covek treci index Evrolige pre 3 sezone, najbolji strelac, gde ces veceg mamojeba?

Mislim, mozda i ja nemam pojma o ovom sportu.. Mozda.. A mozda i u klubu, cim su doveli takvog 'rolera'
    Nerealni ljudi-nista drugo.

Comment

• Rocesti ce pokidati sezonu.Nismo sveani da smo uboli premiju.
      Od svih igraca pominjanih DJ Cooper,Rajs,Manford,Moris itd Rocesti je ubedljivo najbolje resenje za ovaj tim.
      Malo smo unutra ,,niski,,

Comment

• Bogi malo se opustis, govorim za poziciju 4 da nam ne treba roler, vec startna 4ka...Nemoj odmah da napadas. Prvo sto sam napisao da je Rocesti dobar igrac I tu nema dileme da li ti brate moj citas skroz sta ja pisem
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Koliko ja znam, a igrao sam kosarku svojevremeno, roleri su cetvorke i petice koji se brzo izvlace iz postavljanja bloka i otvaraju za pas ispod kosa.

Comment

• Ili ti Lesor. Losmi misli na fazon role player takozvani igrac zadatka.

Comment

• Roler igrac male minutaze dodje sa klupe, zakrpi rupe sta trener kaze, odmori glavne igrace..Kao Tompson ...prosle godine u CZ..tako nesto...

Comment

• Sa startnom 4kom bicemo dobri ako trener poklopi sve I krene da radi dobro. Jankovic sa klupe je skroz nesto drugo...Skroz drugaciji tim. Ne znam da lijje to moguce ali to ce svima olaksati maksimalno I bio bi dobar posao uprave naravno

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                  Ili ti Lesor.
                  Ja nisam Lesor
                  (iliti).

Comment

• Ups. Iskreno to nisam znao. Hvala

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Roler igrac male minutaze dodje sa klupe, zakrpi rupe sta trener kaze, odmori glavne igrace..Kao Tompson ...prosle godine u CZ..tako nesto...
                      Ne znam gde si nasao termin roler.
                      Role player je nesto drugo. Role = uloga, pa cak i na filmu.
                      To je ili igrac zadatka, ili neko ko ima nesto specificno da ponudi - ulogu da odigra. Tako da moze da udje i sa klupe, ali i da bude starter. Bitna je uloga, tj. zadatak. Neko ce da cuva najboljeg protivnickog igraca, neko ce da pripali par trojki... To da udje i pokrpi rupe ne znaci bas nesto, ili ja ne razumem, jer rupa moze da bude odbrana, ali moze da bude sterilan napad. Ako imas igraca koji radi i jedno i drugo, on je prva opcija, a ako nemas, onda imas vise njih koji bolje odradjuju jednu od dve pomenute uloge.

Comment

• Svaki igrac ima neki zadatak, kako u odbrani tako I u napadu bio on starter ili ne. Za mene je rolerer igrac koji dolazi sa klupe za neku odredjenu manju minutazu izvrsava svoje zadatke I zna gde mu je mesto u timu kao sad u repki npr Lazic, ili jbm li ga Bircevic tako nesto.

Nemoj guglati to je to roler ne moze biti glavni igrac tima, niti mora imati bas nesto specificno mada svi igraci imaju nesto specificno sto daju svakom timu. itd itd...

A roler ne moze biti starter u principu,moze kao sto je bio npr kod ovog debelog iz partizana onja bilmez Djumic eto tako moze itd... Sto se odmah brecati, to je osnovni izraz, ko treba svako da zna, a Vi to eto znate

Comment

• Сваком играчу би се нашла мана, а ми у нашој финансиској ситуацији играче без истих не можемо довести (и ови богаташи у ЕЛ преплаћују играче који су пуни мана). Значи само топ НБА ниво би нам гарантовао предност на терену сигурно, за остале само да се надамо да ће бити Вилијамс, Милер, Кинзи а не Мекел, Софо, Томпсон.

Comment

• Po meni su Lesort i Kevin savrsen fit. Jedan uguzivac ledjima, jak kao bik koji ce da kupi skokove i siri spolja, a drugi tzv i medju ciganijom poznata miCka zver, pipac vrha table koji ce da zatvori sve prilaze reketu.

Kada se na to doda Milko i Jankovic, savrseni spoj mladosti i iskustva. Meni se svidja. Uz vec pominjanu spoljnu liniju, opaka ekipa.

Apsolutno sam za ovaj potpis iako sam svestan da kasnije mozemo i do boljeg igraca, ali je neki moj rezon, bolje kompletna ekipa na pocetku sezone, nego uigravanje igraca u sistem u toku sezone, jer postoji rizik da ne krene sve kako treba bez obzira na kvalitete to igraca.

Comment

• Mene kod Jones-a jedino nervira to 1 korak unutar trojke umesto trojka. Cak i 50% takvog suta je gore od prosecnog trojkasa. A retko ko ima 50%. Ali njega stvarno mozemo upariti sa bilo kojim visokim kojeg trenutno imamo i bice solidan par.

Comment

• Znači ništa od Pera, ide se na slabiju varijantu? Mislim po meni slabiju. Kad se poduku plus i minus, Pero je bolji za Zvezdu.

Comment

Working...