Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zar on nije potpisao sa bambergom?

Comment

• Kakav crni (no pun intented) Miler. Covek je u Bambergu.
      Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Ajme koje dio riječi flashback ne razumijete? Ovako smo i njega u ovo neko vrijeme spakovali na 4, pa neka se ponovi.

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
          Ajme koje dio riječi flashback ne razumijete? Ovako smo i njega u ovo neko vrijeme spakovali na 4, pa neka se ponovi.
          tad nije imao povredu i nije bas bio u kanalu ko prosle,a izgleda i ove godine.

Comment

Ajme koje dio riječi flashback ne razumijete? Ovako smo i njega u ovo neko vrijeme spakovali na 4, pa neka se ponovi.
            Momentalno bih prezalio Boldena, ali nije mi sad do mastanja. Covek je u pod ugovorom u EL ekipi za masne pare, a mi bolje da trazimo nesto dostupno.

Comment

• Ljudi vi mene ne kontate, ne impliciram da treba ili da ćemo dovesti Milera, već kako kaže Laza dovodimo 4 sada, a i Milera smo u ovom periodu doveli posle početka sezone i eksplodirao je. Impliciram na isti tip igrača, ne na Kvinsija.

Posto od tri riječi se ovoliko razduži...

Comment

Ljudi vi mene ne kontate, ne impliciram da treba ili da ćemo dovesti Milera, već kako kaže Laza dovodimo 4 sada, a i Milera smo u ovom periodu doveli posle početka sezone i eksplodirao je. Impliciram na isti tip igrača, ne na Kvinsija.

Posto od tri riječi se ovoliko razduži...
                Ndur,cao poz

Comment

• Ima poentu Bastiaa. Takav igrač će se i dovoditi

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                    Ima poentu Bastiaa. Takav igrač će se i dovoditi
                    Ja samo da pozdravim ovog gospodina,nema te batoni,a pitao sam gde si,al ovi me svi iskulirase

Comment

• Pozdrav

Napisao sam i razlog... Sumnjam da ću biti aktivan u narednom periodu

Comment

• Jbg, ako mora Ndur, onda mora.

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                          Jbg, ako mora Ndur, onda mora.
                          I nismo za bolje ...
                          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Pozdrav

Napisao sam i razlog... Sumnjam da ću biti aktivan u narednom periodu
                            I ja se slazem sa @ivica14 i samo bih dodao

Spoiler
                            Drz' se Bogi, ne daj se! Salim se, samo neka su lepe stvari u pitanju, a od tvoje situacije nema nista lepse!
                            "We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Dovodimo cetvorku
                              Kakav imas stav, misljenje o Nduru, njega bas nisam gledao nikad. Da li je nadogradnja ili ne.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                                Kakav imas stav, misljenje o Nduru, njega bas nisam gledao nikad. Da li je nadogradnja ili ne.
                                Mislim da bi Ndur bio daleko bolje resenje na ovaj tim od igraca tipa Miler.
                                Nama je veliki problem odbrana pika, skok, zastita obruca. Dosta toga mi bi dobili sa Ndurom.
                                Mada za ovaj tim ja bih bez razmisljanja doveo peticu.
                                Milko je na 4 tu ce igrati i Pero.
                                Lesor je ugrac koji u odredjenim momentima moze i na 4 posebno u odbrani. Dobra petica bi nam otvorila opciju napada sa niskom posta, dobar povratni pas, ,,meso,, ispod kosa.

Comment

Working...
                                X