zar on nije potpisao sa bambergom?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Bastia33 View PostAjme koje dio riječi flashback ne razumijete?Ovako smo i njega u ovo neko vrijeme spakovali na 4, pa neka se ponovi.
Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Ljudi vi mene ne kontate, ne impliciram da treba ili da ćemo dovesti Milera, već kako kaže Laza dovodimo 4 sada, a i Milera smo u ovom periodu doveli posle početka sezone i eksplodirao je. Impliciram na isti tip igrača, ne na Kvinsija.
Posto od tri riječi se ovoliko razduži...
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostLjudi vi mene ne kontate, ne impliciram da treba ili da ćemo dovesti Milera, već kako kaže Laza dovodimo 4 sada, a i Milera smo u ovom periodu doveli posle početka sezone i eksplodirao je. Impliciram na isti tip igrača, ne na Kvinsija.
Posto od tri riječi se ovoliko razduži...
Comment
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostJbg, ako mora Ndur, onda mora.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Боги View PostPozdrav
Napisao sam i razlog... Sumnjam da ću biti aktivan u narednom periodu
SpoilerDrz' se Bogi, ne daj se!Salim se, samo neka su lepe stvari u pitanju, a od tvoje situacije nema nista lepse!
"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKakav imas stav, misljenje o Nduru, njega bas nisam gledao nikad. Da li je nadogradnja ili ne.
Nama je veliki problem odbrana pika, skok, zastita obruca. Dosta toga mi bi dobili sa Ndurom.
Mada za ovaj tim ja bih bez razmisljanja doveo peticu.
Milko je na 4 tu ce igrati i Pero.
Lesor je ugrac koji u odredjenim momentima moze i na 4 posebno u odbrani. Dobra petica bi nam otvorila opciju napada sa niskom posta, dobar povratni pas, ,,meso,, ispod kosa.
Comment
Comment