Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Amon RA View Post
    da li se uopste i trazi cetvorka il je sve ovo included kvinsija mranju lepr prica?
    Pa mi smo tebe očekivali sa odgovorom a ne sa pitanjem.
    Bogi se pojavi i otvori temu prelazni rok...
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• di od mene, ja ne znam di je levo
      FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Moreland, stara ljubav bivsih prelaznih rokova, happy end bi bio san.
        Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
          Pa mi smo tebe očekivali sa odgovorom a ne sa pitanjem.
          Bogi se pojavi i otvori temu prelazni rok...
          Secam se kad je otvorio temu sta je bilo.
          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
          Meša Selimović

Comment

• Kakav Moreland, ortak Kvinsija Milera i jednookog Ostina. Kada je bilo sranje na tviteru od strane Ostina po Srbiji, ovaj mu je lajkovao.

Comment

• Za sada za nas postoji samo jedno ime, tri slova.

OJO

Comment

• Nemojmo se zajebavati. Onda možemo i jednu bukvu da zasadimo u centar reketa, efekat bi bio sličan.
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                  Nemojmo se zajebavati. Onda možemo i jednu bukvu da zasadimo u centar reketa, efekat bi bio sličan.
                  +1
                  Koliko ljudi na sportskim forumima pokusavaju da budu neki insajderi, poznavaoci, koliko lupaju u nadi da ce nekad da kazu "e jesam vam rekao" ... to je po meni gore i od trolovanja.
                  Ojo je spor i nedominantan u napadu cak i kad ga cuva jedan Gavrilovic. On od kosarkaskih vrlina ima samo visinu i snagu, ali kao sto kazes, to ima i bukva.
                  You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• ojo je odlican komad bukve za obradu
                    fizikalije su nestvarne, i tesko da kluba ranga fmp moze boljeg prospekta da dovede na toj poziciji
                    kako ce to dalje da se razvija zavisi od njega i od trenera...ali odlicna osnova postoji

Comment

• Ili ljudi na ovom forumu namjerno pokušavaju biti bukvalni i preozbiljni oko svega gdje nemaš oduška ni za trunku opuštenog pisanja, ili jednostavno ne žele da obraćaju pažanju na smajliće u postu i ne prepoznaju očitu formu šale.

Opušteno momci, ne mora svaki post da se piše u kosku, nemojte da budete oni iz prve klupe ispred katedre u srednjoj, malo mašte nije na odmet. Iz ličnog iskustva znam da forum postaje puno zanimljivi i lakši za čitati kada svako ne pokušava da gurne vreo krompir drugome u guzicu.

Comment

• Originally posted by canarian View Post
                        +1
                        Koliko ljudi na sportskim forumima pokusavaju da budu neki insajderi, poznavaoci, koliko lupaju u nadi da ce nekad da kazu "e jesam vam rekao" ... to je po meni gore i od trolovanja.
                        Ojo je spor i nedominantan u napadu cak i kad ga cuva jedan Gavrilovic. On od kosarkaskih vrlina ima samo visinu i snagu, ali kao sto kazes, to ima i bukva.
                        Koliko ljudi na sportskim forumima pokusava da omalovazi misljenje drugih kako bi ispali nekakvi poznavaoci kosarke i ove druge prestavili kao neznalice. Jer ukoliko se MISLJENJE tih drugih ne poklapa sa njhovim to je odmah budalastina, neistina itd, itd
                        Malo je onih koji postuju misljenje drugih iako se sa istim ne slazu.
                        Jer svi ljudi koji pisu su pre svega zaljbljenici u kosarku. Neki je znaju malo bolje, neki losije ali svima je ljubav prema igri zvanoj kosarka zajednicka.

Comment

• Ako je bukva, onda je prva klasa

Comment

• Seča krenula, a vi se tu prepirete bez potrebe ...
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Šaran, štuka, linjak, som, biće čorba kao grom....

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                                Seča krenula, a vi se tu prepirete bez potrebe ...
                                Daj koje ime [emoji16]

Comment

Working...
                                X