Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemoj mi molim te waltera hodgea kao zanimljivog. Ja se slazem da su stvari van terena jako bitne ali kad god smo reskirali (mwill, miller, pa i dzenkins moze donekle da se uklopi u pricu kao neko ko prvi put dolazi u evropu) mi smo dobijali rezultat i ekstrakvalitet na koji nidmo racunali. Takodje ni kinsey nije bas poznat kao neko ko ima reputaciju vrhunskog radnika pa je kod nas bio dobar.

Kad smo isli na sigurno kao sa thompsonima mi smo ga poduvali

Rizik i ono sto mozes dobiti kao benefit i ekstrakvalitet iz tog rizika je ono sto nas drzi u igri. Ne pisem ovo zbog rudda jer mi se nije svidjao ni u niznjem. Cesto se ponasa kao da je nevidjeni suter, a u stvari mu je sut vrlo klimav. Ali ono sto bih mu ja najvise zamerio je iq. Doduse sto rekoste ni lesssort se ne istice na tom polju. Inace te godine su nam nudjeni i on i thompkins ali radonja nije bio ni za jednog od njih.
    Last edited by NateHuffman; 02-09-17, 21:57.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
      Večeras polufinale sa Devičanskim ostrvima, za koje igra takodje zanimljiv plej Walter Hodge, ko ima priliku neka pogleda, mozda ga znate iz Zelene gore.
      Ako me secanje dobro sluzi igrao je jednu EL sezonu, sa Baskoniom.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
        Za 40 godina pracenja kosarke hehe..eto videces Lesorta I ne vidim nikakvu razliku tu u iteligencjii...Pise ovaj Laki svasta
        Momčino, čika Laki nije vidovit.

Može biti da si skroz u pravu, ali to nećemo saznati dok ne vidim momka na delu, s obzirom da ne znam (za razliku od gorepomenutog) o njemu maltene ništa.

Zaključke izvlačim iz onog što vidim svojim očima, a ne na osnovu gledanja u bob.
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Opaaaa Insajderu stari.
          Nisam te poznao.
          No me interesa insajderisanje, not my cup of tea iliti po srpski necem se pravim ono što nisam (kao neki).

Comment

• Hoce li taj plej vise?

Comment

• Pa kada više završava taj Munford sa reprezentacijom?

Comment

• Originally posted by SiniM View Post
                Pa kada više završava taj Munford sa reprezentacijom?
                Sutra je finale.

Comment

• Bio je najbolji noćas.

Comment

• Munford odigrao dobro ali protivnik je bio krs.
                    Jos jednom je potvdio tezu da je pre svega neko ko gleda na kos,kreira za sebe.
                    Organizacija napada 0.

Comment

• Rebron juce 23 poena 6 asista index 28 vidi se da ga ucio cika Dejan Radonjic.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                        Rebron juce 23 poena 6 asista index 28 vidi se da ga ucio cika Dejan Radonjic.
                        Znači da mu prija ekipa u kojoj je. Nek tako i ostane.

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
                          Ako me secanje dobro sluzi igrao je jednu EL sezonu, sa Baskoniom.
                          Tako je, bio je dosta dobar i na ovom turniru sam je nosio maltene Devicanska ostrva, Munfrod pokidao, sutra finale.

Comment

• Hodz je igrao svuda, odlican napadac, levoruk..Poljska,Zenit,Baskonija,Kantu Asvel...itd itd...samo stariji lik, ali lepo plese na terenu,atraktivan za oko...Imaju fin tim Virdzini
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Rekli su mi da u toku ove nedelje treba očekivati pleja. A sad, da li će to biti Manford, Moris ili neko sedmi ja to zaista ne znam. Pisao sam da je Manford najbliži i stojim iza toga. Kapiram i da će nas on pojačati u narednom periodu.

Ono drugo što se priča, a ja ne verujem da ima neke istine, i kapiram su priče rekla-kazala jeste da su navodno naši stupili u kontakt sa Rajsom, ovaj hoće da se odrekne plate samo da bi igrao negde.. Uzeo bih ja ovo sa velikom dozom rezerve.. Ali eto, čekamo. Plej će sigurno do Krita čuvenog, to je sigurno

Comment

• A kace 4-ka, tj. hoce li je uopste dovoditi?
                                Jbg tu smo pretanki, ajde da je ostao Simana pa i da kazes ok mada bi i tako bilo tanko, a sad mislim da nam je jedan kvalitetan pf ranga kvinsija neophodan.

Comment

Working...
                                X