Nemoj mi molim te waltera hodgea kao zanimljivog. Ja se slazem da su stvari van terena jako bitne ali kad god smo reskirali (mwill, miller, pa i dzenkins moze donekle da se uklopi u pricu kao neko ko prvi put dolazi u evropu) mi smo dobijali rezultat i ekstrakvalitet na koji nidmo racunali. Takodje ni kinsey nije bas poznat kao neko ko ima reputaciju vrhunskog radnika pa je kod nas bio dobar.
Kad smo isli na sigurno kao sa thompsonima mi smo ga poduvali
Rizik i ono sto mozes dobiti kao benefit i ekstrakvalitet iz tog rizika je ono sto nas drzi u igri. Ne pisem ovo zbog rudda jer mi se nije svidjao ni u niznjem. Cesto se ponasa kao da je nevidjeni suter, a u stvari mu je sut vrlo klimav. Ali ono sto bih mu ja najvise zamerio je iq. Doduse sto rekoste ni lesssort se ne istice na tom polju. Inace te godine su nam nudjeni i on i thompkins ali radonja nije bio ni za jednog od njih.
Kad smo isli na sigurno kao sa thompsonima mi smo ga poduvali
Rizik i ono sto mozes dobiti kao benefit i ekstrakvalitet iz tog rizika je ono sto nas drzi u igri. Ne pisem ovo zbog rudda jer mi se nije svidjao ni u niznjem. Cesto se ponasa kao da je nevidjeni suter, a u stvari mu je sut vrlo klimav. Ali ono sto bih mu ja najvise zamerio je iq. Doduse sto rekoste ni lesssort se ne istice na tom polju. Inace te godine su nam nudjeni i on i thompkins ali radonja nije bio ni za jednog od njih.
Comment