Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by olajo View Post
    Ljudi, braćo, kolege! Ovom timu je neophodan vođa, da bar jednog imamo da pogura kad zagusti. Zvezda prethodnih godina je imala tim. Nominalno Mitar je bio kapiten, al nije bila njegova zadnja, imali smo ih više. nekad je to bio Admiral, nekad MWill, Jovke, Laza, Simon, mačka, da ne zaboravim Kalinu, ali znalo se ko kosi ko vodu nosi tj. Radonja je bio Bog i batina, bar za vreme meča (izuzev kad je gazda u Moskvi tražio time out!). Alimpije je radio solidno sa juniorima pa i ovo kratko sa FMP. Pitanje je kako će uspostaviti autoritet kad nit ima igrački nit trenerski CV nit godine? Da se rayumemo nemam protiv čoveka ništa, šta više poštujem svakog trenera i igrača Zvezde ali jednostavno brinem se zbog ovih stvari. Doduše, većina igrača je izuzetno mlada i to mu je olakšavajuća okolnost. No bez obzira, mislim da mora imati produženu ruku na terenu. Za svlačionicu nije problem tu je Laza. On je srce i duša tima al nit je plej nit skorer! Ako dovedemo svojeglavog igrača na pleju, najebasmo. Setim se samo one tragikomične situacije, kad se umalo ne pobiše Zdovc i igrač mu(zaboravio sam koji igrač beše). Čuj, znam da na Alimpija onako napucanog niko ne sme da krene, al šta ako igrač odlepi i krene neku svoju igru a ezultat se lomi. Zbog svega ovog, više bih voleo iskusnog pleja sa prosečnim šutom i odbranom, nego nekog nabijača statistike.Ovde ima košarkaških znalaca koji lome koplja koji igrač je bolji. Gledao sam Pulena i Rajsa, Mamforda veoma malo, pa kad sam čuo vas poludeh načisto. Plaši me to, što forumaši čija mišljenja izuzetno cenim (ne navodim koje da nebih nekog izostavio), imaju dijametralno suprotne stavove o gore pomenitim igračima. Ja ko običan navijač i ljubitelj košarke a pre svega Zvezde, izgubih se načisto. I ko god da dođe, ne znam dal da se radujem il ripam kroz prozor! Taman mislim ovaj je dobar za nas, legne post da je dunstabanlija i u krug. Dogovorte se ko Boga vas molim, izbeleše mi oči čitajući postove pro et contra i tako u krug
    Kapiram da bi Feldin mogao biti taj kome ide lopta u ruke kad je gusto i kada treba izmisliti poene. Nema razloga da ne verujemo da ćemo i ove godine imati TIM i da će uvek neko iskočiti i poneti teret više od ostalih. Ali za to treba vreme, da se slegnu stvari, da se igrači naviknu jedni na druge i na trenera, da među sobom, kako to uvek biva, osete ko kosi, a ko vodu nosi.
    Radonja jeste otišao, ali je Čović i dalje tu, pa ne treba sumnjati da će njegov autoritet stajati iznad trenerovog, kao potpora i podrška ako bude bilo potrebe. Kao što je stajao iznad Radonjinog kada je počinjao u Zvezdi.
    I ko god da dođe na pleju i četvorci, isto je. Biće to opet Zvezda, naš tim, naši dresovi. Kao što rekoh, strpljenje i podrška, pa na kraju sezone Kališ.

Comment

• batice laki ako ti se ne svidja tim ti slobodno nemoj da gledas ne mislim na lakija lakija nego na lazu kacanskog 😂

Comment

• Originally posted by olajo View Post
        Ljudi, braćo, kolege! Ovom timu je neophodan vođa, da bar jednog imamo da pogura kad zagusti. Zvezda prethodnih godina je imala tim. Nominalno Mitar je bio kapiten, al nije bila njegova zadnja, imali smo ih više. nekad je to bio Admiral, nekad MWill, Jovke, Laza, Simon, mačka, da ne zaboravim Kalinu, ali znalo se ko kosi ko vodu nosi tj. Radonja je bio Bog i batina, bar za vreme meča (izuzev kad je gazda u Moskvi tražio time out!). Alimpije je radio solidno sa juniorima pa i ovo kratko sa FMP. Pitanje je kako će uspostaviti autoritet kad nit ima igrački nit trenerski CV nit godine? Da se rayumemo nemam protiv čoveka ništa, šta više poštujem svakog trenera i igrača Zvezde ali jednostavno brinem se zbog ovih stvari. Doduše, većina igrača je izuzetno mlada i to mu je olakšavajuća okolnost. No bez obzira, mislim da mora imati produženu ruku na terenu. Za svlačionicu nije problem tu je Laza. On je srce i duša tima al nit je plej nit skorer! Ako dovedemo svojeglavog igrača na pleju, najebasmo. Setim se samo one tragikomične situacije, kad se umalo ne pobiše Zdovc i igrač mu(zaboravio sam koji igrač beše). Čuj, znam da na Alimpija onako napucanog niko ne sme da krene, al šta ako igrač odlepi i krene neku svoju igru a ezultat se lomi. Zbog svega ovog, više bih voleo iskusnog pleja sa prosečnim šutom i odbranom, nego nekog nabijača statistike.Ovde ima košarkaških znalaca koji lome koplja koji igrač je bolji. Gledao sam Pulena i Rajsa, Mamforda veoma malo, pa kad sam čuo vas poludeh načisto. Plaši me to, što forumaši čija mišljenja izuzetno cenim (ne navodim koje da nebih nekog izostavio), imaju dijametralno suprotne stavove o gore pomenitim igračima. Ja ko običano igvijač i ljubitelj košarke a pre svega Zvezde, izgubih se načisto. I ko god da dođe, ne znam dal da se radujem il ripam kroz prozor! Taman mislim ovaj je dobar za nas, legne post da je dunstabanlija i u krug. Dogovorte se ko Boga vas molim, izbeleše mi oči čitajući postove pro et contra i tako u krug
        Da se pratio neke druge mreze a ne tegi televiziju ili neki grobarski spin znao bi da ovo nije tacno za timeout. Bilo je snimaka da je Radonja trazio timeout mnogo pre reakcije Covica a nema navijaca pored ekrana koji nije isto rukom napravio taj isti pokret, tako da prihvati kao neistinu ovo da je Covic bilo sta drugo uradio nego sto je 99 % zvezdasa uradilo u tom trenutku. Posle svega sto je Radonja postigao sa KKCZ krajnje je nisko ovakvu recenicu napisati da je njemu Covic suflirao timeout.
        u
        Ono sto tebe ne treba da brine jer si kao sto si i sam napisao da si samo obican navijac/forumas a to je mozda i odlika velike vecine ovde da nisu dovoljno kompetentni da procene bilo kog igraca nego svoje misljenje donose o igracu na osnovu misjenje vecine ili manjine ali koji glasnije vicu (pišu) o nekim igracima kao dunsterima, nemacima pojma, a pri tom unizavajuci tog igraca hvale svog igraca. Garantujem da od 100 ljudi koji ovde pisu nema 10 ljudi koji imaju minimalno saznanja o skautingu igraca, koji su to elementi koji jedan klub (strucni stab plus uprava) analiziraju pri donosenju odluke o angazavanju igraca. Procenat uspesnosti da ce se sloziti analiza kluba sa onim sto ce buduci igrac pruziti u novom klubu je retko u potpunosti ispunjen ali ako je blizu one gornje granice neophodne za potpis klub ce ga angazovati.
        Verujem da svi forumasi koji su dosli sa onog drugog foruma se vrlo dobro secaju histerije prosle sezone oko nba cuta i da je Munford bila vlazna zelja tj prvi pik, a da se Wolters nije ni spominjao jer verujem da ni promil forumasa nije ni culo za njega. AKo je Radonjic na osnovu skauting reporta od strane ljudi u klubu zeleo da se on angazuje, ovde se zbog pisanja par forumasa i to vise nego cestim naglasavanjem kako Munford nije dobar igrac za nas, a njihove zelje poput Pulena i Dj Cupera jesu idealan spoj, stvori se utisak da ljudi koji to rade u klubu pojma nemaju vec forumaski strucnjaci to znaju bolje.
        Darius Moris je zelja kluba kao sto je zelja kluba Rajs, a u tu grupu mozemo staviti i Irvinga i Thomasa, razlika je samo u nekoliko miliona. Imas limit do kojih granica mozes ici sa placanjem igraca i Moris je sem kuloarskih nagadjanja samo prica da bi se pricalo. Granger je kontaktiran i njegova cena je 1 milion eur a ovde garantujem da isti oni koji pljuju po Munfordu bi to isto uradili i za Granger od milion eur i opet bi agitovali za Pulena, Dj, ili Kendal Marshala.
        Ko god da dodje na mestu playa ce doci zato sto su na nekom papiru u klub napisana imena igraca i pored svakog imena sijaset parametara sa malim kockicama gde se upisuje + i -.
        Ko bude imao najvise pluseva u odnosu na druge kolege taj ce biti potpisan, a svakako na toj listi nema rubrika vecinsko ili manjinsko misljenje random forumasa.

Comment

• Okej, a jel možemo da pričamo s drugarima, kolegama s posla ili s fakulteta, koji takođe nisu skauti, koji nam se igrač sviđa

Ili da skauti i oni što dobro poznaju starosavnu knjigu skautinga naprave svoj forum na kome će moći da se registruje samo onaj koji naizust zna poslanicu Svetog Skautija, kako se ne bi mešali sa nama nedostojnima skautske tajne?

Ili bi bilo još bolje da se obrazuje skautski red od onih koji će jedini u društvu smeti da komentarišu igrače, nešto kao Vrapci iz GOT? A mi ostali, koji smo pre momenta katarze bili ubeđeni da se igrači dovode na osnovu forumskih upisa i razbibrige, da se sakrijemo u katakombe i tiho šapućemo o Manfordu i Rajsu, kao ranohrišćani.
          Last edited by Grmoje; 04-09-17, 00:00.

Comment

• Dzeremi Pargo, ej. Pa je li moguce da neko zeli tog placenika.

Comment

• Haha koje ludilo..

Ipak cemo jos sacekati sa Manfordom..

Comment

• Zar taj nije u Kinama?
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Svi su oni placenici boli ih uvo, amere za tim u Srbiji, ok dok su ovde ali dalje.. Odradice svaki amer ovde posao. Zato sto gde god ode kad krene da igra slabo ima da oseti. Kad zaigra dobro, volece ga svi I guracega to kao I sve pre njih...

Nek dodje ko god hoce, uskoro krece prvenstvo, bilo bi smenso da udjemo bez pleja..
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Manford odlicno otvorio utakmicu 0/3 za 2, dva faula i jedna izgubljena, puni momak sve kolone.
                    Sve to za nesto vise od 3. minuta.

Comment

• Pargo je tezak indijanac kog su otjerali iz svakog kluba gdje je otisao. I uvijek na stetu kluba. U Evropi je za 3sezone uzeo preko 5miliona + Kina.
                      Vi vidite pracku zato sto ga pratite po 3,4meca. Neki drugi koji ga duze prate vide covjeka kojem je jedina ambicija da sto vise uzme novca uz sto manje stete za tijelo.
                      Last edited by Genije10; 04-09-17, 02:00.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                        Pargo je tezak indijanac kog su otjerali iz svakog kluba gdje je otisao. I uvijek na stetu kluba. U Evropi je za 3sezone uzeo preko 5miliona + Kina.
                        Vi vidite pracku zato sto ga pratite po 3,4meca. Neki drugi koji ga duze prate vide covjeka kojem je jedina ambicija da sto vise uzme novca uz sto manje stete za tijelo.
                        Zato i jeste otisao u Kinu, gde se igra rekreativna kosarka i na sve to odlicna kinta.Ne verujem da tmao ima ispod milionceta, moze samo vise da ima.
                        Last edited by Manda77; 04-09-17, 02:05.

Comment

• Sad je, na startu poslednje četvrtine, Manford dao koš, ali je sudija ranije nešto svirao pa nije priznat. A onda je u sledećem napadu dao jedan koji je priznat.

edit

Pa još jedan. I trojka... Ukupno komada deset za sada. Gejmčejndžer. Ako pobedi SAD, sutra naslov na portalima: Zvezdin pik za preokret i titulu Amerikancima.
                          Last edited by Grmoje; 04-09-17, 02:29.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Haha koje ludilo..

Ipak cemo jos sacekati sa Manfordom..
                            izvini, ne razumem, šta znači to? Čekaćemo neku bolju opciju ili čekaćemo da Manfordu opadne cena ako ga niko ne potpiše?
                            Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                              Pargo je tezak indijanac kog su otjerali iz svakog kluba gdje je otisao. I uvijek na stetu kluba. U Evropi je za 3sezone uzeo preko 5miliona + Kina.
                              Sve tacno, al to ne mjenja moje misljenje o njemu da je atraktivan za oko i da stvarno ali stvarno zna da igra basket.

Comment

• Dobro jutro.

Pazljivo pratite Eurobasket, a i nema kasnih utakmica....

Comment

Working...
                                X