Mislim da ljude koji konstantno troluju i apsolutno nicime ne doprinose diskusiji treba banovati za stalno. Zaista treba da se ocisti malo forum jer po meni ima viska forumasa koji uopste ne dobacuju do teme na koju pisu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Вероватно би наши хтели сигурнију варијанту (Џонс) ако нам је доступна. Већ неко време игра у Европи, показује напредак константан итд. Мања вероватноћа да ће бити промашај него неко ко би први пут стигао у Европу у Октобру (мада би ја више волео ту варијанту).
Comment
-
Dzouns bi bio odlično pojačanje i odličan fit na ovaj roster. Može da igra i sa Bjelicom a može i sa Lesortom ako hoćemo masu pod košem, može i na 5 protiv neke small ball postave. Odličan igrač i bas voleo da ga vidim kod nas.
Pero je dimna zavesa kako bi se ispregovarali bolji uslovi sa Dzounsom ili doveo neki treći igrač. U svakom slučaju mislim da nećemo čekati oktobar za dodjenje igrača već da će se uskoro rešiti stvar.
Comment
-
-
-
Originally posted by mmajstor View PostMoze i Maja Volk u paketu....
Comment
-
JBT kad pomilim da je u nekoj nesrećnoj kombinaciji gluposti i loše sreće Vasa realno mogao da završi kod nas opet, momentalno dobijem aritmiju.
Kakav je to nemač pojma, neverovatno. Kad se samo setim njegovih partija u finalu KLSa njegove zadnje sezone u Zvezdi, zapitam se da li selektor ili ko god da ga je uopšte uzimao u bilo koju kombinaciju za povratak ovde uopšte gleda košarku. Sad je još grđi nego tada, a tada je bio tragikomičan.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment