Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas to njegovo "ludilo" ali onog negativno ga je i iskljucilo iz nasih planova...
    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
      Bas to njegovo "ludilo" ali onog negativno ga je i iskljucilo iz nasih planova...
      I tako razmišljajući, mi uvek zabodemo Mekelelea, Thompson brothers, Woltersa itd. Sve vukovci bili u školi...

Comment

• Originally posted by la haine View Post
        Pullen je na kampu Milvokija. Ljudi glupa vam je ta logika "da vrede nešto drugi bi ih uzeli". Prvo, ostali timovi imaju ograničen broj mesta za igrače kao i mi, drugo, ti misliš da bi recimo Pullen želeo da igra kao druga ili treća rezerva u nekom timu? Ako misliš da bi, ne poznaješ ga. A top timovi baš i ne bi da im on bude prvi PG. Tako da tu dolazimo do nas da smo nekako idealna sredina za njega. Da ne pričam da je takav tip koji bi uz navijače poludeo. Onaj Manford neki mrtvak, imam osećaj da mu je isto da li igra pred punom halom ili na basketu.
        Niko nije rekao da Pulen ne valja, već da nešto ne štima i sa njim i ovom dvojicom jer su svi kvalitetni igrači a neće ih niko od velikih. Pulen se u Himkiju i jeste bunio kod Ivanovića zbog sporedne uloge i što se sve podredjivalo Švedu. Da se razumemo ja ne bih bio protiv da nam dodje Pulen.

Comment

• Po toj logici niko nece ni Munforda, Morisa I sve nase moguce akvizicije ili pak cekaju nas
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Moris je do sad odbijao mnogobrojne ponude...nece covek u Evropu...dok je Munfordu ovo prakticno prvi pravi izlet ako ne racunamo ono kratko u Barsi...ova dvojica su vec etablirani evropski igraci, dugo na oku svima...
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Mislim da niko od navedenih ne bi bio loše pojačanje.

Comment

• Ti mu menadzer pa znas da je odbijao ...Of nas trazio 700k po vasim pricama a druge odbijao..pa svaki turcin bi mu to dao iz prve..

Ne fali njima nista nego nisu to avionic I kamioni of igraca, dobri al ne vrhunski zato ih I mozemo dovesti...

Comment

• Makabi dovede 11 ubica i Mekela jer je jevrej. Sve micka zvjer do zvjeri, i sta bi... Indijanci egoisticni zavrsise ispod nas jer smo mi birali tim, jasnu koncepciju i tvrdu odbranu.

Microphone drop

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                    Ti mu menadzer pa znas da je odbijao ...Of nas trazio 700k po vasim pricama a druge odbijao..pa svaki turcin bi mu to dao iz prve..

Ne fali njima nista nego nisu to avionic I kamioni of igraca, dobri al ne vrhunski zato ih I mozemo dovesti...
                    Ne moram da budem menadzer...i nemoj da si bezobrazan...te stvari vrlo lako mozes i da izguglas...Moris je odbijao ponude evroligasa prosle sezone i to mnogo izdasnije nego sto mi mozemo da priustimo...

Comment

• Druze Losmi, Moris je nas odbio dva puta. Odbio je od evroligasa i Olimpijakos, kao i Efes. Da, nece bas da ide u Evropu i traži velike pare za to (800k), pa ako neko plati onda sve pet. Neko ipak ima te informacije, a da nije menadzer licno, prihvati to. Imam oko sebe par ljudi koji su bliski Zvezdi i retko kada sam dobio pogresne informacije kada sam pitao.
                      Viktor Rad je posmatrano kroz prizmu igračkih mogucnosti izuzetno pozeljan, ali je glava problem. U svakom smislu. Neko bi iskoristio plastican primer krave, sutiranja i kante. Moze on mnogo, ali je glup, divljak i jebivetar. Za Kinu dusu dao.

Comment

• Dobro, samo kazem da je kontradiktorno da je trazio 800k of nas a da npr odbio pomenute evroligase..Sta oni ne bi ogli dati ili mu nisu ponudile te pare?

Glava ok, mi smo tako odlucili. Gledao sma ga u niznjem I nosio je ekipu, nisam video ni u Makabiu da je bio los ili kako ti kazes jebivetar. To su price za malu decu. Ima on problema nekih to sigurno ali nista manjih of Lesorta koliko sam mogao da primetim.

Koliko informacija ja dobijam ne samo za nase vec za evropu generalno a 85% se na kraju svede da je netacno ili polutacno ako mogu tako da kazem. Gledao sam coveka, nije tip igraca mozda koji nam sad treba to nije problem, vec to kao lik lud ..Pa treba nam neki ludak kao sot je niznji vodio do 1/2 ec mislim sa Antonovim I jos jednim solidnim ne mogu se setiti sad..

TOTALNI LUDAK TREBA DA BUDES DA DODJES OVDE bar po meni..Uskoro cmeo naplacivati da ljudi dodju da igraju za nas..

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                          Druze Losmi, Moris je nas odbio dva puta. Odbio je od evroligasa i Olimpijakos, kao i Efes. Da, nece bas da ide u Evropu i traži velike pare za to (800k), pa ako neko plati onda sve pet. Neko ipak ima te informacije, a da nije menadzer licno, prihvati to. Imam oko sebe par ljudi koji su bliski Zvezdi i retko kada sam dobio pogresne informacije kada sam pitao.
                          Viktor Rad je posmatrano kroz prizmu igračkih mogucnosti izuzetno pozeljan, ali je glava problem. U svakom smislu. Neko bi iskoristio plastican primer krave, sutiranja i kante. Moze on mnogo, ali je glup, divljak i jebivetar. Za Kinu dusu dao.
                          Opaaaa Insajderu stari.
                          Nisam te poznao.

Comment

• gledao nesto na yt nevezano, i sa strane iskacu preporuceni videovi, i ne znam dal je vise za smejanje ili plakanje..
                            znaci samo za ovu sezonu jedno pet "ispala", sa klipovima welcome to red star(dj cooper, pullen, toolson itd)
                            FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Ma pusti, ti što postavljaju klipove su klinci koji ne znaju ni kako se piše video u množini, gde ide zarez, gde zagrada...

Comment

• Večeras polufinale sa Devičanskim ostrvima, za koje igra takodje zanimljiv plej Walter Hodge, ko ima priliku neka pogleda, mozda ga znate iz Zelene gore.

Comment

Working...
                                X