Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LosmiSK View Post
    Sta sve tastaura trpi, Rud sad nevalja a imamo Mitrovica,Savovica, Jankovica, zadnjih x godina hehe stvarno neverovatno..
    Da znaš da i meni sad već ništa nije jasno.....

Rad je zverište, pratio sam ga još dok je igrao u Rusiji, sad svi prave sud na osnovu one prošlogodišnje kataklizme Makabija, gde je eto taj Rad čak bio i ponajbolji, a da se ne osvrćemo na to kakve je sve individualce imao Makabi prošle sezone.....

Comment

• Taj Mitrovic ce igrati i ove sezone EL...dok Rad ide gde tacno???.."Tudje sladje"...uvek bilo...
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
        Taj Mitrovic ce igrati i ove sezone EL...dok Rad ide gde tacno???.."Tudje sladje"...uvek bilo...
        Ovo je kao da si na pocetku prosle sezone napisao "Taj Rebic ce igrati i ove sezone EL, dok Shved igra gde tacno? Tudje sladje".

P.S. A poprilicno sam siguran da Mitrovic nece igrati EL ove godine.

Comment

• Rad los iako je bio ponajbolji igrac Makabija da ne pricamo o sezoni u Niznjem.
          E zato je Manford dobar koji ni u raspaloj Barsi nije uspeo da odigra vise od 2 minuta.

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
            Ovo je kao da si na pocetku prosle sezone napisao "Taj Rebic ce igrati i ove sezone EL, dok Shved igra gde tacno? Tudje sladje".

P.S. A poprilicno sam siguran da Mitrovic nece igrati EL ove godine.
            Kako misliš neće igrati?

Comment

• Originally posted by Clash View Post
              Kako misliš neće igrati?
              A da, utripovao sam da je presao u Bayern, sad sam skontao... Bez obzira, igranje u EL nije nikakav pokazatelj da je on bolji igrac od Rudda.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                Rad los iako je bio ponajbolji igrac Makabija da ne pricamo o sezoni u Niznjem.
                E zato je Manford dobar koji ni u raspaloj Barsi nije uspeo da odigra vise od 2 minuta.
                Znaš kako ja gledam na stvar. Prvo pogledam šta mi imamo, pa onda pogledam koga bi doveli, ako je to što bi doveli bolje od nogo što imamo, to je pojačanje.

Rad je za sve naše četvorke u ovom trenutku igrač.

Dakle, pojačanje.

Comment

• Naravno da nije...ali je pokazatelj da igrace poput Rada, Pulena, Deja...i ako se ovde smatraju nekim "zverima" ne zeli nijedan evroligas...pokazuje da su ljudi koji rade kod nas u klubu pravilno informisani o njihovim "ljudskim" kvalitetima i koliko su posveceni treninzima...Bolje od "forumskih" strucnjaka koji bale na sve sto je crno, skocno i brzo...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Da li svi koji "zale" za Ruddom,ne postave sebi pitanje, pa kako majku mu niko od ostalih El ekipa ne prepozna njegov kvalitet i da zanemare njegov taj off the court ponasanje. Znaci udri po nasem klubu i ljudima koji su proverili kakav je lik (Zirbes i njegov trener Letonac Bagi koji ga je u Njiznem trenirao a nasledio ga u Makabiju su izneli svoj sud o njemu), samo su i ovi ostali timovi u El ludi pa ga nisu uzeli.A mozda primenjuju Covin recept o ustedi jedne plate. Verujem da svaki klub u El ima mnogo vise para od Gazientepa koji ce igrati zapazenu ulogu u Fibi ligi sampiona kao i boriti se da ne ispadne iz Turske lige.
                    Austin Daye je zavrsio u Israelu u nekom od Makabija ili Haifa tamo kao da je bitno koji je od njih, znaci ni on nije mogao nigde da nadje uhlebljenje u El timu. Pulen, kupio je extra mobilni telefon u slucaju da mu ovaj primarni bude zauzet da slucajno ne propusti neki poziv od El ligasa da bi bio na raspolaganju. Sada smo mi biraci a ovi ostali su glupi sto ne uzese ove slobodne igrace.A mogu da se kockaju sa njima jer kada moze Barsa da posalje Rice sa skoro 2 miliona ugovorom u B tim, ne verujem da je njima bio problem da uzmu nekog od ovih igraca na koji se mi lozimo i kritikujemo ljude sto eto ih ne uzimamo a nude nam se za "male" pare. Pogotovo sto sva trojica bi zadovoljila pozicije na koji nam nedostaju igraci.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                      Naravno da nije...ali je pokazatelj da igrace poput Rada, Pulena, Deja...i ako se ovde smatraju nekim "zverima" ne zeli nijedan evroligas...pokazuje da su ljudi koji rade kod nas u klubu pravilno informisani o njihovim "ljudskim" kvalitetima i koliko su posveceni treninzima...Bolje od "forumskih" strucnjaka koji bale na sve sto je crno, skocno i brzo...
                      Nemam ja problem sa tim crnci, belci, nek dovedu evo i Šengeliu npr., on je beo, samo nek bude pojačanje u odnosu na roster.

Comment

• Sarac objasnio...zamisli, mozda i neki od ostalih evroligasa u svom skautingu primene nesto drugo sem gledanja yt klipova...Nismo jedini..

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                          Mislim da je previse imati u timu Lessorta i Olasenia. Obojica su blago receno skromne tehnike i relativno su slicni tipovi igraca, plus je Olaseni ipak 5 na 4.
                          Slazem se da bi mozda bilo previse, medjutim ostaje da se vidi kako i da li ce Matija moci da igra 5 i iznese tu rolu celu sezonu u EL ili bi neka klasicnija 5 bila neophodna pa makar i sa skromnijom tehnikom. Mislim da svi novo dsli visoki igraci, osim mozda Jovanovica, vise deluju kao 4.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                            Da li svi koji "zale" za Ruddom,ne postave sebi pitanje, pa kako majku mu niko od ostalih El ekipa ne prepozna njegov kvalitet i da zanemare njegov taj off the court ponasanje. Znaci udri po nasem klubu i ljudima koji su proverili kakav je lik (Zirbes i njegov trener Letonac Bagi koji ga je u Njiznem trenirao a nasledio ga u Makabiju su izneli svoj sud o njemu), samo su i ovi ostali timovi u El ludi pa ga nisu uzeli.A mozda primenjuju Covin recept o ustedi jedne plate. Verujem da svaki klub u El ima mnogo vise para od Gazientepa koji ce igrati zapazenu ulogu u Fibi ligi sampiona kao i boriti se da ne ispadne iz Turske lige.
                            Austin Daye je zavrsio u Israelu u nekom od Makabija ili Haifa tamo kao da je bitno koji je od njih, znaci ni on nije mogao nigde da nadje uhlebljenje u El timu. Pulen, kupio je extra mobilni telefon u slucaju da mu ovaj primarni bude zauzet da slucajno ne propusti neki poziv od El ligasa da bi bio na raspolaganju. Sada smo mi biraci a ovi ostali su glupi sto ne uzese ove slobodne igrace.A mogu da se kockaju sa njima jer kada moze Barsa da posalje Rice sa skoro 2 miliona ugovorom u B tim, ne verujem da je njima bio problem da uzmu nekog od ovih igraca na koji se mi lozimo i kritikujemo ljude sto eto ih ne uzimamo a nude nam se za "male" pare. Pogotovo sto sva trojica bi zadovoljila pozicije na koji nam nedostaju igraci.
                            Po mom mišljenju logika ti je očajna. Evo, uzmi u obzir da samo među najslabijima sa budžetom u EL, onda se zapitaj kako ceo ovaj naš sastav nije video neko od EL ekipa, evo ovog centra što smo doveli, kako kad ga svi hvalimo da je toliko dobar, kako ga ne uze neko od ovih većih !?

Ne možemo mi da ga merimo sa Realom, CSKA i ostalima, ljudi imaju pare, ljudi imaju i vrhunski roster, sad oni treba na vrhunski roster da dovedu igrača za ogromne novce i da bude pojačanje......koji će q njima Vikor Rad ?

Za nas, Žalgiris i tako te siromašnije je Rad pojačanje i smem glavu u vatru da stavim da smo ga potpisali danas da bi 99% foruma pevalo, pisalo kako smo doveli MAJSTORA košarke, ovako kako nije došao daj sad da ga pljujemo, kao on je ovo ili ono....

Comment

• Neka javi neko Trinkijeriju da se zahebao što je potpisao Mitrovića pored slobodnog Rudda.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Nema potrebe pljuvati ga..slazem se...ali cu ipak da verujem u sud igraca i trenera koji su radili sa njim...i drago mi je sto i u klubu tako razmisljaju...Apropo nasih igraca...pa vidim kako prolaze ovi iz prethodnih godina...nije bas da se nisu udomili i nije bas da se velikani nisu otimali za njih...sto opet govori o nasem skautingu i toj sposobnosti da se dovode igraci kojima vrednost raste...ne znam zasto bi sad gubili veru u sistem koji je proveren...

Comment

Working...
                                X