Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Ovako Mitrovic je potpisao da odigra ono sto je Melli uglavnom igrao. Dakle trazi se od njega energija na terenu, da razigrava sa kapice i high posta, tranzicija. E sada Melli je imao i solidan shut, a ovi ce se truditi da u tom delu unaprede Mitrovica.

Uglavnom vecina igraca u Trinkijerijevom sistemu u napadu budu jako dobri ali u odbrani ne mogu vola da skupe. U svakom slucaju Mitrovic nece videti cementiran reket kao u Zvezdi u EL, i to ce otvorite njemu vise prostora. On je 4ka koja moze i sa loptom u rukama da napadne kos. Sve to nije na nekom ne znam kakvom nivou ali ja mislim da nece on imati tamo raspad od sezone. Odigrace bolje nego sto je kod nas zadnje dve...
    Pre prve one ozbiljnije povrede i Luka je kajišao sa distance. Posle povreda baš ništa.....

Ali ajde kada bih birao između Luke i npr. Birčevića koji je eto nekom igrom slučaja reprezentativac, uvek pre Luka Mitrović.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
      Manja je verovatnoca da on pogresi nego ti, slozices se......Valjda taj Brose ima i neke strucnjake sa polja medicine na svom platnom spisku...
      Pa dobro kao prvo kako ti mozes biti siguran da je Trinkijeri taj koji dovodi igrace, a ne neki tip poput Covica. A i bez obzira na to, pretpostavljam da je i Makabi imao neke strucnjake prosle sezone, pa su se odlucili da dovedu Gaudloka, Vimsa, Milera i Rada u istu ekipu, i onda pretpostavljam da bi ti meni rekao "Pa valjda trener Makabija zna bolje od tebe".

Kakve veze imaju strucnjaci sa njegovim problemima? On je verovatno zdrav trenutno, ali to sa kolenima se u vecini slucajeva cesto obnavlja, i tu doktori tesko da mogu da pomognu.

Comment

• Ne vidim bas povezanost Melija i Mitra osim poziciono. Dve najvece slabosti Mitrovica prosle godine su bile sut i skok. Meli je sutirao 43% za 3 i imao oko 8 skokova po utakmici cime je bio 2. skakac Evrolige. A sad dal ce bolje nego kod nas? Pa tesko moze gore, sa obzirom na povrede i sve ostalo.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Protumačiću tvoje pitanje da si hteo da se šegačiš, jer ga nema smisla postavljati pogotovo u uslovima kad je Brose uvećao godišnji budžet sa 13 na 18 miliona €.
          Da, segacim se, provalio si me. Dovodjenje igraca koji vec godinama ne moze nista da odigra zbog povreda je vrhunski potez.

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
            Pa dobro kao prvo kako ti mozes biti siguran da je Trinkijeri taj koji dovodi igrace, a ne neki tip poput Covica. A i bez obzira na to, pretpostavljam da je i Makabi imao neke strucnjake prosle sezone, pa su se odlucili da dovedu Gaudloka, Vimsa, Milera i Rada u istu ekipu, i onda pretpostavljam da bi ti meni rekao "Pa valjda trener Makabija zna bolje od tebe".

Kakve veze imaju strucnjaci sa njegovim problemima? On je verovatno zdrav trenutno, ali to sa kolenima se u vecini slucajeva cesto obnavlja, i tu doktori tesko da mogu da pomognu.
            Valjda se napravi neka analiza majku mu..nije to sistemtski pred polazak u skolu...Makabi i Brose nisu nikako za poredjenje...Nemacki tim ima mozda i najzdraviji postavljen sistem, vrhunskog strucnjaka...i naravno dajem sebi za pravo da mislim da znaju vise o kosarci od tebe...a ove gluposti kako Mitrovic nista nije igra necu ni da komentarisem posto su ocigledno plod nekog tvog animoziteta...a sa tim se ne vredi boriti...
            Last edited by ZvezdaIznadSvega; 02-09-17, 14:27.
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
              Cekaj jel ti ozbiljno mislis da se nije zajebao?
              Glava, glava, a ne snaga!
              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Valjda se napravi neka analiza majku mu..nije to sistemtski pred polazak u skolu...Makabi i Brose nisu nikako za poredjenje...Nemacki tim ima mozda i najzdraviji postavljen sistem, vrhunskog strucnjaka...i naravno dajem sebi za pravo da mislim da znaju vise o kosarci od tebe...a ove gluposti kako Mitrovic nista nije igra necu ni da komentarisem posto su ocigledno plod nekog tvog animoziteta...a sa tim se ne vredi boriti...
                Ako ćemo realno Makabi uvek ispred tamo nekog Brosea.

Realno Makabi je institucija evropske košarke i u svakom pogeldu iznad jednog Brose Basketa.

Comment

• Calavera objasnio koji je tok misli bio kod Trinkijerija kad je doveo Mitrovića, i da, može da se uporedi sa Mellijem, jer oba igrača imaju odličnu leđnu tehniku, Melli i fadeaway i bolji šut za 3, ali na tome će siguran sam raditi, nije ni Melli ovako izgledao kad je stigao kod njih. Voljni i radni momenat i uopšte ljudski kvaliteti su bili presudni kada su se odlučili za Luku.
                  Last edited by dekkard; 02-09-17, 14:33.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Animoziteta? Pretprosle sezone je odigrao 4 utakmice u EL, znaci fakticki nije ni igrao. Prosle sezone je davao 4,1 poen po mecu, uz 2,5 skoka i 1,5 asistencija. E sad uporedi to sa sezonom 2014-15, gde je bio jedan od nasih najboljih igraca i shvatices koliko je decko nazadovao zbog povreda. Ne razumem o kakvom animozitetu ti pricas...? U ostalom ok, sacekacemo par meseci, ti sacuvaj ovu poruku pa mi se tada ponovo obrati. Vrlo rado cu priznati da sam pogresio ako Luka dobro odigra.

Comment

• Pa niko od Luke ne ocekuje da ima prosek od 15ppg i 10rpg...Prica je pocela oko Ruda i njegovog angazmana u EL...Postoje neke stvari u koje tesko da je bilo ko sa ovog foruma upucen i obraca paznju uopste...Verujem da ti ljudi prave mnogo ozbiljnije analize od pukih statistickih podataka...igrac treba da se uklopi u ekipu, da igra ono sto ekipa i trener traze od njega, da bude faktor stabilnosti u svlacionici, faktor u odbrani kako individualnoj tako i timskoj i jos masa stvari...sve je to nekad mnogo vaznije od prosecnog broja poena, asistencija i skokova...To moze da bude relevantno kod igraca ekstra klase poput Bogdanovica a takvi se ne radjaju svaki dan...Mitar je odlican timski igrac, vrlo vazan za ekipu, ubedjen sam da ce tako biti i kod Trinkijerija...
                      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Za 40 godina pracenja kosarke hehe..eto videces Lesorta I ne vidim nikakvu razliku tu u iteligencjii...Pise ovaj Laki svasta

Mitrovic je dobar igrac ali koliko su ga svi pljuvali I rekli da je najveca rupa u nasem timu sad kazu da je bolji of Rudda.

Nisam napisao da nam treba Rad, nego su mi smesne te vase konstatacije da je lik debil ogranicen I da nema pojma sa 10ppg 51 za dva 36 za tri I 20 utakmica sa dobrim indexom u EL...

Jeste divljak to nema price. Daye kad nas je onda natrpo bio je zver,suter I klasa..sad je niko I nista..

Vase misljenje se ne menja na mesec dana, nego po odigranom mecu.

Mitrovic ce praviti ono sto treba a to je razvlacenje odbrane I sirnje napada za otvorene suteve,posto Trinka igra sa mnogo dodavanja..

Videcemo sta I kako mirni smo ima jos mesec dana, doce plej
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Kad zavrsavaju Amerikanci.
                          Daj bre Morissa nemoj da se zajebavate sa Manfordom.

Comment

• Bilo kako bilo ovom našem rosteru fali taj neki igrač van šablona, neki koji u rukama ima 14-20 poena po meču.

Comment

• Ne može se reći za Rada, Deja ili Pulena da nisu dobri igrači ali nešto očigledno nedostaje inače bih već angažovali jači timovi a ne ovoga Gaziantep, Dej u Izraelu a Pulen još čeka. Dajte vi nama Morisa pa da se igramo.

Comment

• Pullen je na kampu Milvokija. Ljudi glupa vam je ta logika "da vrede nešto drugi bi ih uzeli". Prvo, ostali timovi imaju ograničen broj mesta za igrače kao i mi, drugo, ti misliš da bi recimo Pullen želeo da igra kao druga ili treća rezerva u nekom timu? Ako misliš da bi, ne poznaješ ga. A top timovi baš i ne bi da im on bude prvi PG. Tako da tu dolazimo do nas da smo nekako idealna sredina za njega. Da ne pričam da je takav tip koji bi uz navijače poludeo. Onaj Manford neki mrtvak, imam osećaj da mu je isto da li igra pred punom halom ili na basketu.

Comment

Working...