Ročesti u ponedeljka stiže u Beograd.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Nama bi sad bio dobar I ofarbani Jovanovic
Lepo ako dodje cetvorka ali opet na long term bacenih 100k na Jovanovica I to se znalo of pocetka. Dzaba ti Calavera sve kad on covek nije taj level, moze se on nadograditi ali za sta...
Rocesti dobar igrac nema sta,ako dovodimo 4 to je super nema sta, probali smo za 100k da iskrpimo I dobro sto ce priznati da su se zajebali...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Sutra je jako bitan dan.
Malo smo usporili u poslednje 2, 3 nedelje jer smo svi prebukirani i nismo uspeli da ispratimo akciju i da je promovisemo koliko zasluzuje, ali zato sad nastavljamo jos jace.
Opet isticem, da je svi mi promovisemo, znaci svako od nas. Ukoliko imate ideju ili zelju napravite poster, flajer, napisite tekst, napravite klip, snimak i sta pozelite i mi cemo to da objavimo. Slobodno mozete da se potpisete, da stavite vasu oznaku, ime, pseudonim itd...
Akcija pripada svim navijacima Crvene zvezde koji imaju potrebu da pomognu klubu i na ovaj nacin.
11.09.2017. je dogovoreno da pokusamo da pokidamo po broju dnevnih uplata. Penzije i plate kod dobrog broja ljudi lezu 10og, tako da smo procenili da je 200 dinara cifra koji bi moglo da izdvoji dosta ljudi.
Dosadasnji rekord po broju dnevnih uplata je 37. Ocekujemo da premasimo tu cifru. Od svih nas zavisi.
Braci iz Bijeljine svaka cast na organizaciji i uplati. Nadamo se da su samo jedno u nizu navijackih udruzenja koja su podrzala akciju.
Serujete, tagujte, zovite prijatelje Zvezdase da doniraju u ponedeljak. Nebitna je cifra, moze i manje od dvesta dinara ko nije u mogucnosti, ali hajde da pokidamo taj dan, da ima o cemu da se pise.
Uskoro ocekujemo jos lepih vesti kada je ova akcija DiD u pitanju.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNama bi sad bio dobar I ofarbani Jovanovic
Lepo ako dodje cetvorka ali opet na long term bacenih 100k na Jovanovica I to se znalo of pocetka. Dzaba ti Calavera sve kad on covek nije taj level, moze se on nadograditi ali za sta...
Rocesti dobar igrac nema sta,ako dovodimo 4 to je super nema sta, probali smo za 100k da iskrpimo I dobro sto ce priznati da su se zajebali...
Comment
-
Janković i Jovanović su potpisani na 3 godine. Rečima t r i. Što znači, dugoročni projekti sa kojima će se raditi. Ista priča i Radičević, s'tim što je on od starta počeo da pokazuje kvalitet, jer jelte ima prednost, navikunt je na Evropsku košarku. Spustite očekavanja za te momke, dva su to sveta, treba vremena za sve pa i njih. Imamo pune 3 godine da od njih napravimo EL kvalitete, ne žurimo nigde. Biće sve dobro.
Comment
-
Naravno da sam znao I pisao sam ovde opd pocetka...Na koliko je potpisan Rebic, Tejic itd..da ne ulazim.. ..
Chupa realno nema pojma, to sto gleda Zvezdu mu je plafon, eventualno evropsko...
Jankovic je upgrade verzija Borisa Savovica hehe.. Salim se malo..
Bice to sve ok, imaju moji postovi pa nek ostanu obelezeni.. Ne idem ja glavom kroz zid kao Chupa ili neki, sta god da se dovede, extra je..Kazem kako mislim I to je to..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Pazi mozda bude Jovanovic truba kod nas a onda ispliva negde u Turskoj kao kvalitetan i sl. Da ima mnogo do samog igraca, ali ima i do sistema i trenera i ne uklapa se svako svuda lako. Ono sto je on do sada odigrao u karijeri je bilo uglavnom veoma dobro i potencijal je tu. Nisam Baba Vanga da pogadjam buducnost, samo kazem otpisivati bilo koga posle 30 dana u pripremnom periodu je smesno.
Comment
-
Slazem se Calavera I to je sve tacno. Generalno mislim da nema ni k of kvaliteta za EL. Meni NCAA I D liga ne znace aposlutno nista, ali doduse I ne pratim to kao ti ali apsolutno znam kako se prilogodjavaju I sta donose u evropu of istocvne do zapadne tacke evrope. Videcemo, samo puno je tu igraca da cekamo I ubacujemo u system. Same brojke Bjelice govore ko je tu tataNisam gledao ali ko zna, moze izvuci iz statsa sve
Raduje me Dangubic, on sad apsolutno mora da pogura I da bude jedan of nosilaca I presume odgovornost...Ako ne, onda ostaje B.Lazic stajl..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Ovo samo kod nas ima da igrac ne odigra niti jednu zvanicnu utakmicu i vec je proglašen za neznalicu. Pa jbm ti..
I to smo jos kao strpljivi zbog restarta, novog mladog trenera i igraca..Last edited by Krvavo koleno; 09-09-17, 21:52.
Comment
-
Nisam rekao da je neznalica, samo da nema kvalitet za EL. Moras da razlikujes te dve stvari, kao I Chupa.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSlazem se Calavera I to je sve tacno. Generalno mislim da nema ni k of kvaliteta za EL. Meni NCAA I D liga ne znace aposlutno nista, ali doduse I ne pratim to kao ti ali apsolutno znam kako se prilogodjavaju I sta donose u evropu of istocvne do zapadne tacke evrope. Videcemo, samo puno je tu igraca da cekamo I ubacujemo u system. Same brojke Bjelice govore ko je tu tataNisam gledao ali ko zna, moze izvuci iz statsa sve
Raduje me Dangubic, on sad apsolutno mora da pogura I da bude jedan of nosilaca I presume odgovornost...Ako ne, onda ostaje B.Lazic stajl..
Adaptacija tih ljudi ce svake godine biti sve laksa, pogotovu sto se polako i EL pravila usaglasavaju. Ova barijera sa koracima ce sada da otvori mnogo igru i prvi korak koji donose fizikalci iz USA ce postati mnogo vredniji u EL kosarci. Mozda se to nekom ne svidja, ali se ide u tom pravcu i nema tu sta...
Comment
Comment