Originally posted by Manda77
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Originally posted by NateHuffman View PostIma zanimljivih ali nadam se ne za nas. Nisam neki fan africkih igraca. Ima talentovanih, ali vecina je prekasno pocela da igra. Nisam gledao sastave. Meni je interesntan defanzivac nigerijac moses kingsley, ali ne za nassamo što je odbio Fener i 2m za sezonu ... moraš malo da spustiš letvicu, previsoko je to za nas.
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPrerano se otpisuje Jovanovic i hrani govnima, pogotovu sto ga niko nije video kako igra i samo se pustaju buve. Taj decko ima dobar potencijal, to sto mozda odmah ne moze da odgovori nekim potrebama je normalno i za mnogo iskusnije igrace od njega. Dici sidro nakon meseca dana priprema od njega i nula takmicarskih utakmica je glupost. Postoji i gomila igraca koja na utakmicama pokaze drugacije lice od treninga. Njega naravno jashe problem sto za razliku od Jankovica (koji iako igra 4 je pre svega igrac koji igra face up prema kosu i igra sa loptom u rukama) on ce biti limitiran na reket, i eventualno da lurkuje oko linije za 3 u nekim situacijama. U odnosu na USA u D-Ligi i NCAA, u Evropi drugaciji je pristup igri u reketu i zadaci koji se traze od visokih igraca. Morace da poradi na pozicioniranju, na kontakti igri i udvajanjima kao i kampovanju u reketu koje je prisutno ovde. Kad se navikne na te neke stvari i njemu ce da se otvori prostor.
Otpisati nekog nakon mesec dana priprema je u najmanju ruku idiotski...
niko jovanovica nije otpisao, a jos manje ga hranio govnima
moja teza je bila, da ako dolazi antic to verovatno znaci da nasi nisu zadovoljni onim sto je jovanovic pokazao i da je trenutno daleko od upotrebljivog
a s obzirom da su dugo stizale informacije da se trazi cetvorka, a sad odjednom najava kuma i jos nekih da se ipak gleda 5/4 ili antic tip igraca...to me samo navodi na zakljucak da su u klubu ipak malo vise ocekivali od jovanovica, i kad to nisu dobili(sto ne znaci da nece kasnije), trazi se osigurac na 5
Comment
-
Borovnjak nam ubacio večeras 21p + 7sk ... eto rešenjaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostTomas Robinson bi mogao da prođesamo što je odbio Fener i 2m za sezonu ... moraš malo da spustiš letvicu, previsoko je to za nas.
Last edited by NateHuffman; 09-09-17, 19:53.
Comment
Comment