Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.sportando.com/en/europe/s...na-zvezda.html

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
      Znaci neki americki igrac uzme hrvatski pasos, i zbog toga ne moze da igra kod nas? Da li je moguce da smo mi bas toliki idoti?
      Onog trenutka kad neko iz kluba zvanicno potvrdi da neki igrac zbog pasosa, bilo cijeg pasosa, nije potpisao jer ga "navijaci" ne zele, tog istog trenutka prestajem da gledam Zvezdine utakmice i pocinjem da se nadam da ce klub propasti i da se nikada nece oporaviti od propasti. Klub kojem politiku vode krezubi retardirani kriminalci sa cetiri razreda osnovne koji su umislili da su neki nacionalisti i patriote nista bolje ne zasluzuje nego da propadne.
      Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by Пера Ложач View Post
        Ova je slika od 07,09,2017 :
        a na toj slici su omer onan, kleiza, sinan guler i ostali...

Comment

• Originally posted by Пера Ложач View Post
          Ova je slika od 07,09,2017 :
          ovo je slika na foru sastavi ceo tim od igraca sa bradom,imamo mi istu ovakvu sliku na nasem oficijalnom tviteru sa istim Perom u timu kao i Radmanovicem itd

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
            Motivisan i zdrav Pero je siguran napad bez sivih minuta i bedem u odbrani. Da ne pominjem iskustvo i kosarkaski IQ, da zna gdje dolazi i sta se od njega ocekuje. Tako da ja sam zadovoljan. Mlad tim pun atleta i talenta cuvan iskustvom Rocestia, Antica, Bjelice i Lazica
            Takav Pero je deo istorije vec jedno dve-tri godine. Hoces da forsiras neku brzinu, tranziciju i to, i onda dovedes covek sa 35, koji je imao teske noge pre deset godina. Nema prosto logike da ovo bude resenje, jer ne popunjava najvecu rupu koju imamo u selekciji, a to je pre svega skok.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ja pisah da je Pero u Beogradu.
              Pristao je da karijeru zavrsi u Zvezdi u igrao bi za zaista mizeran novac.Kako da propustimo tu sansu?????
              Jbg nisam zadovoljan ali OK.

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
                I uopste ne mora da znaci da je sa njim zatvoren tim. Mislim, ako se ozvanici.
                Odakle sad to???

Comment

• Dugo smo se i radovali.Sad braco udrite na kuknjavu

Comment

• Radonjicu vratiiii seeeeee)))

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
                      vec dva tri dana je u bgu lik
                      Pogledaj na linku trening od pre dva dana 9.09, sem ako nije klon
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                        Pogledaj na linku trening od pre dva dana 9.09, sem ako nije klon
                        Brate ima slika sa Keseljom pre dan dva sad ne znam kad je tacno dosao,ali tu je vec nekoliko dana

Comment

• Hoćemoo Gagićaaaaaaa

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
                            I uopste ne mora da znaci da je sa njim zatvoren tim. Mislim, ako se ozvanici.
                            Ovo. Ako će Pero zaista da igra za mizeran novac, zašto onda misliti da je on zadnje pojačanje?

Comment

• Daj bre Ndura!

Comment

• KK Crvena Zvezda will sign Antic for one year.

ĆE ili JE potpisala??

Comment

Working...
                                X