Zapravo, ako bi Kešelja udomili negde, Zagorac bi nam legao kao doope na noshu. Ali sva je prilika da neće igrati uopšte u Srbiji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by dekkard View PostZapravo, ako bi Kešelja udomili negde, Zagorac bi nam legao kao doope na noshu. Ali sva je prilika da neće igrati uopšte u Srbiji.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Problem sa Zagorcem je taj što on hoće da igra jaku ligu, a neće ga Ameri, a verovatno ni neke ekipe iz Endesa lige. A Miškova sujeta je nešto malo manja od halapljivosti za parama. Informacije su da juri angažman u nekom od klubova španske lige. Nema nameru da se vraća u Srbiju. Mislim da greši, jer on nije igrao ozbiljnu košarku još uvek i mislim da bi se raspao u nekom od jačih klubova Evrope. AKo mu sve propadne, onda će Miško da ga uvali onom ko da više para, a mislim da smo mi tu najslabiji.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDaj bre Jameel Warneya i da uzimamo ELRealno da pokaze neko Bjelici kako izgleda kad se profi guzis a uz to kidas odbranu.
zaheban lik, skroz.
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
@ MannyCalavera
Nego, imaš li ti neku vezu preko bare, da ovog našeg Davidovca nagruvamo za neko optimalno vremeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Post@ MannyCalavera
Nego, imaš li ti neku vezu preko bare, da ovog našeg Davidovca nagruvamo za neko optimalno vreme
Posle znas i sam kako to ide. Kad dodje Davidovac, oni izvade one cuvenu kofu sa steroidima i onda kutlaca i za 3 meseca bude LeBron
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Post@ MannyCalavera
Nego, imaš li ti neku vezu preko bare, da ovog našeg Davidovca nagruvamo za neko optimalno vremeSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPa mogu da mu sredim u New Mexico Thunderbirdsima tryout na keca. Saigrac sa koledza mi je tamo sada jedan od trenera
Posle znas i sam kako to ide. Kad dodje Davidovac, oni izvade one cuvenu kofu sa steroidima i onda kutlaca i za 3 meseca bude LeBron
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
Comment