Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Pero Antic covjek vidio svijeta, od evrope do NBA pa nazad. Ni u tom NBA nije bio totalni grijac klupe, vrlo aktivan u onom uzletu Atlante u PO. U Feneru odigrao dosta vaznih utakmica, nosio Oly do titule, covjek ima znanje i iskustvo. Danas ipak tijelo ima problem da prati mozak ali za neku simbolicnu cifru cisto da ne dolazi dzabe na treninge, ja bih ga rado vidio u nasem dresu ponovo. Mislim da on moze jos da pruzi i da bi bio od pomoci ovakvoj ekipi Zvezde, Lessor i Jovanovic bi imali mjesta za igru i napredak.
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostJa ne mogu da verujem da neki ljudi ovde nisu zadovoljni Rocestijem. Lik kao prvo ima neverovatno iskustvo i u Evroligi i u Evrokupu. To mnogo znači. Kao drugo, lik igra malo i mozgom za razliku od mnogih klasičnih amera koji su dolazili u Evropu. Predobar šut za tri, sa slobodnjaka ne maši, dobro razigrava saigrače, vrh vrti pik. A najbolje od svega je što je on baš ono što je klub tražio. Klub je tražio iskusnog igrača iz Evrope koji će biti lider ove ekipe i produžena ruka trenera. Sve to dobijaš u ovom liku. A šta je najbolje od svega? To što Radičević kako stvari stoje mnogo obećava, i zbog toga treba da ima neku solidnu minutažu što će u ovom slučaju da ima.
A koliko i kad ce biti spreman da igra videcemo posto covek nije loptu video 1.5 mesec (svadba i medeni mesec)
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPero Antic covjek vidio svijeta, od evrope do NBA pa nazad. Ni u tom NBA nije bio totalni grijac klupe, vrlo aktivan u onom uzletu Atlante u PO. U Feneru odigrao dosta vaznih utakmica, nosio Oly do titule, covjek ima znanje i iskustvo. Danas ipak tijelo ima problem da prati mozak ali za neku simbolicnu cifru cisto da ne dolazi dzabe na treninge, ja bih ga rado vidio u nasem dresu ponovo. Mislim da on moze jos da pruzi i da bi bio od pomoci ovakvoj ekipi Zvezde, Lessor i Jovanovic bi imali mjesta za igru i napredak.
Comment
Comment