Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Mislim da je prica kako je Rocesti zaradjivao 900.000 u Lokmotivi potpuna neistina.
    Ili je neistina ili je Karić uključio kvarcnu.

Comment

• Imace kod nas oko 450k sa bonusima..

Comment

• Ok koji ce nam jovanovic...tu ce drtina antic koji je povredjen 2/3 sezone.

Comment

• Pero Antic covjek vidio svijeta, od evrope do NBA pa nazad. Ni u tom NBA nije bio totalni grijac klupe, vrlo aktivan u onom uzletu Atlante u PO. U Feneru odigrao dosta vaznih utakmica, nosio Oly do titule, covjek ima znanje i iskustvo. Danas ipak tijelo ima problem da prati mozak ali za neku simbolicnu cifru cisto da ne dolazi dzabe na treninge, ja bih ga rado vidio u nasem dresu ponovo. Mislim da on moze jos da pruzi i da bi bio od pomoci ovakvoj ekipi Zvezde, Lessor i Jovanovic bi imali mjesta za igru i napredak.

Comment

• Covke kaze max nam je 350k i Rocesti ne dolazi. Uzme potpise Rocestija na 450k

Comment

• Jovanovic mora doooosta da radi da bi se pokazao kao pojacanje. Tesko ce on do ozbiljnijih minuta u EL

Comment

• Dobrodošlica Ročestiju,vrhunski potez.

Još Antić i da zatvaramo radnju, želim njemu i Kešelju još jednu zajedničku El titulu

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                  Drag jeste, i ima da ga docekam u CZ ne zvao se ja Bogi

Ali Rocesti, treba biti iskren je klasa.. Ozbiljan plej.
                  Cenim iskrenost.

Comment

• Najbolji asistenti Evrolige:
                    1. Stef Jović 19
                    2. MWill 17
                    3. Rochestie 15

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                      Ja ne mogu da verujem da neki ljudi ovde nisu zadovoljni Rocestijem. Lik kao prvo ima neverovatno iskustvo i u Evroligi i u Evrokupu. To mnogo znači. Kao drugo, lik igra malo i mozgom za razliku od mnogih klasičnih amera koji su dolazili u Evropu. Predobar šut za tri, sa slobodnjaka ne maši, dobro razigrava saigrače, vrh vrti pik. A najbolje od svega je što je on baš ono što je klub tražio. Klub je tražio iskusnog igrača iz Evrope koji će biti lider ove ekipe i produžena ruka trenera. Sve to dobijaš u ovom liku. A šta je najbolje od svega? To što Radičević kako stvari stoje mnogo obećava, i zbog toga treba da ima neku solidnu minutažu što će u ovom slučaju da ima.
                      A nije ti malo cudno da je za 8 godina promenio 10 klubova? Da se nije nasao nijedan klub da bude zadovoljan njegovim igrama i da ga produzi jos godinu dana. Pa i informacije iz Lokomotive (Sasa Obradovic) o njemu nisu bas dobre (trenirao i igrao pod rucnom, produzavao izlaske iz povreda i gledao da sto vise produzi karijeru i naplati se). A i kad je tako dobar kako tvrdis zasto u septembru nema klub? Coveku su vazne pare a imalo je ako nista dovoljno ruskih klubova sa parama pa mu niko nije ponudio da za njih potpise. Mozda neki ljudi vise znaju nego recimo vecina ovde!
                      A koliko i kad ce biti spreman da igra videcemo posto covek nije loptu video 1.5 mesec (svadba i medeni mesec)

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                        Pero Antic covjek vidio svijeta, od evrope do NBA pa nazad. Ni u tom NBA nije bio totalni grijac klupe, vrlo aktivan u onom uzletu Atlante u PO. U Feneru odigrao dosta vaznih utakmica, nosio Oly do titule, covjek ima znanje i iskustvo. Danas ipak tijelo ima problem da prati mozak ali za neku simbolicnu cifru cisto da ne dolazi dzabe na treninge, ja bih ga rado vidio u nasem dresu ponovo. Mislim da on moze jos da pruzi i da bi bio od pomoci ovakvoj ekipi Zvezde, Lessor i Jovanovic bi imali mjesta za igru i napredak.
                        Jebi ga ljudi ocekuju jednu momacku 4-ku mileroliku da zaokruzi prvu petorku a ne Peru da igra 15 min. na iskustvo u 35-oj godini za simbolicnu cifru. A kad kazem ljudi mislim ja

Comment

• Originally posted by Decembarski View Post
                          Najbolji asistenti Evrolige:
                          1. Stef Jović 19
                          2. MWill 17
                          3. Rochestie 15
                          4. Radicevic 14

Comment

• Secam se Rocestija jos iz Niznjeg Novgoroda.Brutalno je saradjivao sa Parahuskim i napravio ga najdominatnijim centrom EL.

Comment

• Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                Secam se Rocestija jos iz Niznjeg Novgoroda.Brutalno je saradjivao sa Parahuskim i napravio ga najdominatnijim centrom EL.
                                Tompkinsa je poslao u Real..

Comment

Working...
                                X