Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Chupa View Post
    Onda je opet Rakoc najvece ime
    On je naš, krenuo kod nas.

Comment

• Preseravamo i oko Antica, al dobro....

Comment

Nesto ne gledas basket poslednjih godina a?
        Gledao sam ga u Feneru dok je igrao,bio je skroz ok...secam se da je nas bas oladio u jednoj utakmici.

Comment

• Bogi daj prebaci ovde klip Pere Obrnutog sa twitera vezano za Pulena.
          Vrhunska stvar)))
          Oplakah

Comment

• Rocesti je premija, bomba...kako god hocete da ga nazovete...ima sve one kvalitete koje smo kopali po svim onim imenima koja su se spominjala a niti jedan nedostatak...veliki igrac, pravi flor general...jedino su upitne godine i stanje njegovog tela...motivacije mu nece manjkati kad cuje prvi put arenu kako mu duva u ledja...prezadovoljan...
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Pejko View Post
              Gledao sam ga u Feneru dok je igrao,bio je skroz ok...secam se da je nas bas oladio u jednoj utakmici.
              Otprilike da si ga samo protiv nas gledao.

Mada vukao je neke povrede....

Comment

• Kendrepejko, Antić je praktično bivši igrač.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Dobro dosao Roc, da ponovo budes najbolji strelac Evrolige u nasem najvecem klubu, cetvorka ce brze nego sto je planirano. Za Rocestija se otvorio novac kad je Rakicko poslat u Fmp.

Comment

• Originally posted by Pejko View Post
                    On je u Feneru prosle godine retko prebacivao 10 minuta i sluzio otprilike da baci koju trojku. U kom to kosarkaskom aspektu je bio skroz ok? U kom tacno segmentu igre?

Comment

On je u Feneru prosle godine retko prebacivao 10 minuta i sluzio otprilike da baci koju trojku. U kom to kosarkaskom aspektu je bio skroz ok? U kom tacno segmentu igre?
                      U ligi ga msm nisu nešto ni koristili zbog broja stranaca.

Kad god sam gledao na SK njega nema.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                        Kendrepejko, Antić je praktično bivši igrač.
                        Bukvalno
                        Bjelica-Antic.Vrlo,vrlo lose
                        Mada kruzi prica da Antic zeli da karijeru zavrsi u Zvezdibi da bi igrao za zaista mali novac.

Comment

• I još nešto, taj Pulen od kog smo toliko bežali koliko sam ja propratio je imao bolju sezonu nego matori Ročesti.

Ali ako kažete da to nije ono što se traži, Pulen, ja vam verujem.

Comment

• Originally posted by zvezda samo zvezda View Post
                            Preseravamo i oko Antica, al dobro....
                            Ima tu i šale ... meni to deluje kao kiselo grožđe.
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by zvezda samo zvezda View Post
                              Da, posebno se nije snsao u Makabiju gde je imao 14 ppg 40% za 3 5,5 asistencija
                              Jel ja dobro vidim, pa je ovih 14 ppg i ostalo navedeno, na samo 10 odigranih utakmica?

Comment

• Milion puta se provlačilo da Antić želi da karijeru u Zvezdi završi ili da do kraja karijere igra i za Zvezdu. Na našu žalost, mislim da je ovo taj trenutak. Mislim kada će ako ne sada?

Comment

Working...
                                X