Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Schtrumph View Post
    Pero Antić. Tako mi rekoše.
    Nista dugo vas citam, dobar dan nego odmah Pero? Alal vera

Comment

• Tito aka Amon Ra javi se!
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Боги View Post
        Nista dugo vas citam, dobar dan nego odmah Pero? Alal vera
        Aj sve to, al oće da nam ubije Lakija, šlogiraće se kad pročita vest ...
        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Prezadovoljan!

Dajte tu cetvorku pa mogu da vrate BAT.

Comment

• Dobro dosao Tejlore! Odlican potpis na ovu nasu ekipu.
            On i Radicevic dva jako kompatibilna pleja.

Ocekujem da Feldin ima dosta koristi, takodje i Lessort iz pika.

Comment

• E hvala bogu da dočekasmo i playa! Rochesti zna košarke, odličan napadač, brz, dobar asistent malo tanak u odbrani pre svega zbog fizikalija ali sve u svemu odlično pojačanje i ja sam veoma zadovoljan.

Comment

• Rocesti, Radicevic, Radanov
                Feldin, Lazic, Dobric
                Dangubic, Keselj
                ?, Jankovic
                Lesort, Bjelica, Jovanovic

​​​​​​​Kaznena ekspedicija.

Comment

• Treba reci i da je Rochestie zaradio i jednu povredu prilikom pada na jednoj utakmici VTB lige pocetkom prosle sezone. Bio je odsutan par meseci pa je mozda i to uticalo na njegove partije koje su i pored toga bile sasvim korektne.
                  A sto se tice trofeja nemojte coveka da krajcujete

https://m.youtube.com/watch?v=qNNodoFu3Mg

Evropski trofej Bajo + MVP finala

Jedan od mojih omiljenih "Evro-Amera", vise bih voleo da je zavrsio kod nas ali u svakom slucaju zelim mu puno srece i dobru sezonu kod vas

Comment

• ako dolazi antic to verovatno znaci da se jovanovic dosta lose pokazao do sad i da nece igrati vise od 6-7min u proseku

Comment

• RRR - Rolls-Royce-rulles
                      (Rocesti, Radicevic, Radanov)

Comment

• Zna li neko nesto o tom Obilicu (Rocestiju), sad tek procitao na Tviteru. Sad sve zavisi od trenera.

Comment

• Pardon. Pozdrav. Čitam vas svaki dan ali nikako da se predstavim. Dolazim sa "onoga" foruma, tamo sam od 2011., i tamo sam malo pisao a puno čitao. Živim 2km od Pionira, i poslednjih godina godišnje propuštam 2-3 utakmice kod kuće. Uglavnom zbog virusa (mala deca). To nadoknadim ponekim gostovanjem u lokalu. Pripadam ParterB franšizi. Poznajem Dabu ali neću da mu otkrijem ko sam. Kada je naš KK u pitanju, čaša mi je uglavnom do pola puna. Odlazak Radonje sam podneo izuzetno teško. Ovo sada ima potencijal. Videćemo. Eto ukratko za početak.

Comment

• Pa bravo gazda...Zlocesti Rocesti...alal vera...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Schtrumph View Post
                              Pardon. Pozdrav. Čitam vas svaki dan ali nikako da se predstavim. Dolazim sa "onoga" foruma, tamo sam od 2011., i tamo sam malo pisao a puno čitao. Živim 2km od Pionira, i poslednjih godina godišnje propuštam 2-3 utakmice kod kuće. Uglavnom zbog virusa (mala deca). To nadoknadim ponekim gostovanjem u lokalu. Pripadam ParterB franšizi. Poznajem Dabu ali neću da mu otkrijem ko sam. Kada je naš KK u pitanju, čaša mi je uglavnom do pola puna. Odlazak Radonje sam podneo izuzetno teško. Ovo sada ima potencijal. Videćemo. Eto ukratko za početak.
                              Salim se ja, dobro ti nama dosao..

Ali samo ne Pero. Sve sto nam ne treba na ovaj roster. Ako treba, malo i sacekati ali lepo izabrati.

Comment

• Dobro došao Roče...

Deluje solidna ekipa ako se zna koliko nas je igrača napustilo, još ako dođe i ta Zver na 4-5 odlično...

Biće ovo dobra ekipa i sjajna sezona kao i prethodne 3.

Comment

Working...
                                X