Originally posted by Stojke1234
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostRocesti je sigurna karta na koju je isao NC pre svega. Spustio je cenu verovatno I tu je bio kraj. Cisto sumnjam da je bio drugi pik I takve glupsto ali ocekivano of NC da tako nesto izbaci u etar.
Sigurn poeni, siguran ritam utakmice a jos sigunriji alimpijevic po meni... Nema sta odlican igrac, samo da ne krene naglo dole sad, ali ne verujem. Ne znam sta su neki ocekivali, posle Rajsa najbolji igrac of ovih sto su bili u optcijau.
Linija Antic, Jankovic I Bjelica je smenso. Nama treba jos jedna vetrenjaca, kad ne bude Lesort na parketu bicemo busni...Zamislite odbranu pika Rocestija sa Anticem I ovo dvoje navedenih jos...
Znaci neki kengur, ne mora da zna nista o davanju kosa, samo da zatvori rekete dok Lesort nije aktivan.
Samo ako se dovede takva cetvorka ja sam prezadovoljan,sa Anticem idemo na cigansku pricu I emocije I mislim da bi to bila greska ozbiljna...imali bi tri skoro ista igraca..Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Ne bih voleo da potpišemo Antića iz razloga koje sam već naveo, treba nam brži, skočniji i mlađi igrač, ali svakako iskusniji od Stefana Jankovića.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Igrali smo i do sad bez tih zverki pa smo pravili rezultate, sad imamo jednu pa nam je malo ... e, jbg.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostMotivisani Pero Antic je jedan od najboljih visokih igraca u Evropi. Jak je kao bik, namazan preko svake mere, ima i veoma dobar sut, moze da napadne kos kako hoces, a u odbrani je odlican i individualno i sa strane pomoci jer jako dobro cita igru i vrlo je iskusan. Pero Antic koji prangija da mu prodju minuti na parketu je zubobolja nevidjena, pola navijaca Zvezde bi osedelo od njega jos pre kraja sezone. Stoga, ako hoce da dodje da mentorise ovim klincima a u Evroligi i kad treba u ABA ligi da oznoji dupe to bi bio odlican potpis, samo je s njim rizik da ce da lelemudi poprilicno visok.Dok ne probam lava, prase je za mene car životinja!
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostIgrali smo i do sad bez tih zverki pa smo pravili rezultate, sad imamo jednu pa nam je malo ... e, jbg.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
@taliesin
Da, ali Bobi i Kuzma ne spadaju u tu grupu "atleta" nisu baš brzi, eksplozivni i skočni ... ili micke zverkestoji da su snažni, to da.
edit:
a nisu ni crni ...Last edited by kankkunen; 08-09-17, 23:35.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Nisam napisao da je los, Pesic je to rekao ko zna kad...Nije pokretan, sutira spolja,zna naravno I dole da da kos itd..bice koristan...ali ja bih nekog ko moze da zatvori rupe..Odbrana nas moze izvuci sigurno ne igra na kos vise.
Pera je jbga na kraju karijere realno a takvog vec imamo....a imamo mladjeg koji lici na njih....Ako me razumete..nisam rekao da je Pera los...Samo mislim da nam treba drugaciji tip igraca..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment