Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Боги View Post
    Potpisao svakako za Holon, sad vidim..

Obrni, okreni svakako Pero
    Pero Antic je Bog kosarke za njega licno. Mada, ja moram da priznam da sam neobjektivan jer sam slab na inteligentne igrace a glupe kosarkase otprilike ne volim da gledam u timovima za koje navijam. Kosarka je po mom misljenju igra pametnih ljudi, narocito evropska gde nema posebno dominantnih igraca i klubovi se vise oslanjaju na team effort. Kefalo je velika prednost u kosarci.
    Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      Aj sve to, al oće da nam ubije Lakija, šlogiraće se kad pročita vest ...
      Jebote, taman se lepo obanjah i izsaunirah, samo što ne zaspah u kolima na povratku, rekoh ajd da bacim oko na forum pre no što utonem u san, kad ono Pera Antić iza ugla vreba

Dajte ljudi, nemojte se zajebavat! Mislim da bih Gagića lakše svario...

Što se Tejlora tiče, da se taj potpis desio pre par godina, sasvim sigurno bih uflekao gaće.

Dobili smo belu kopiju MWill-a, 1/1.

Taj čovek ZNA košarke, to je ono na prvom mestu. Kad bi hteo nekome da objasniš zašto je košarka lepa igra, kažeš mu gledaj Markusa, gledaj Ročestija. To je taj level, poezija na parketu.

I sada dolazi ALI, koje devojci sreću kvari...

Na žalost, čovek je uveliko prešao svoj zenit. Da, da, naravno da sam svestan toga da nije, mogli bi samo da ga sanjamo.

Takođe, jako je upitno sa kakvom motivacijom dolazi i koliko mu se još igra takmičarska košarka. Na to pitanje odgovor ćemo dobiti jako skoro.

I poslednje, ali svakako ništa manje važno pitanje - u kakvom je zdravstvenom stanju?

Rezime - da se pomolimo Bobu svevišnjem da je čovek došao sa osnovnom namerom da osvaja trofeje, a ne da uzme još neku crkavicu pre penzije.
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Kako Ročesti igra odbranu?
        I da, zna li se otprilike kad dolazi?
        Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.

Comment

• Dobro jutro. Nama je NEOPHODAN igrac 4-pa cak i vise 5. Abraham je obradio vrhunski zasto Pero Antic.

Comment

• Predlazem da Karic preko svojih veza izboksuje dolazak Frilenda iz CSKA.
            Da coveku povratimo karujeru na pravi put.

Comment

• Originally posted by Reginald Cousins View Post
              Kako Ročesti igra odbranu?
              I da, zna li se otprilike kad dolazi?
              Hipotetički gledano, nije krater tipa Doktora. Naravno, daleko od toga da je neki defanzivac, individualno je prilično slab, u timskoj odbrani sasvim solidan.

No, sve to je hipotetički, u praksi treba videti koliko mu se cima. U svakoj tekmi gde treba otaljavati, neće ga biti u tom segmentu sasvim sigurno.
              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                Hipotetički gledano, nije krater tipa Doktora. Naravno, daleko od toga da je neki defanzivac, individualno je prilično slab, u timskoj odbrani sasvim solidan.

No, sve to je hipotetički, u praksi treba videti koliko mu se cima. U svakoj tekmi gde treba otaljavati, neće ga biti u tom segmentu sasvim sigurno.

Havala
                Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Predlazem da Karic preko svojih veza izboksuje dolazak Frilenda iz CSKA.
                  Da coveku povratimo karujeru na pravi put.
                  Ne pominji ga ni u šali, pu, pu, pu ...
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Ne biva se nama poslednji u EL obzirom na budzet mi to dobro zasluzujemo. Prosle godine sam u drustvu prognozirao 14 pobjeda misleci da ce biti doboljno za 8. Sad bih opet postavio tu cifru iako je tim nov kao i trener. Nesto u ovom timu ima, prosli je bio max utegnut i uigran, ovaj je potentniji, ajd bas da vidim na kraju sezone koliko su mi ocekivanja realna.

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                      Јесте грешио, само што морамо да будемо свесни да је Радоњић дошао као неко ко је имао искуства и озбиљне резултате. И као такав, правио је озбиљне грешке.

Звездашка јавност је навикнута на 10-15 победа у ЕЛ, шта ће бити ако почнемо катастрофално сезону у Европи? Кажем опет, надам се да грешим..
                      Iskustvo iz provincijskog tima. Radonja je bio iskusniji, alimpijevic je talentovaniji

Originally posted by Pejko View Post
                      Gledao sam ga u Feneru dok je igrao,bio je skroz ok...secam se da je nas bas oladio u jednoj utakmici.
                      Kada bi celu sezonu igrao kao sto je svaki put igrao protiv nas zaboli bi premiju. Pero je igrac inspiracije i igrac za velike utakmice. Neverovatno ali kad god je igrao protiv nas odvalio nas je. Mogu da razumem njegovo dovodjenje jer je oxigledno da smo tanki i na 4 i na 5. Mozda ne bi doneo atleticizam qli vec imamo lessprta ali bi doneo masu i misice definitivno. Pravo pitanje je sta i koliko moze da pruzi u kontinuitetu

Originally posted by Боги View Post
                      Dalje.. Bio ponuđen, ali na keca odbijen
                      Ako je tacno da je odbijen pnda mi nije jasno zasto. Mi ne mozemo sebi da priustimo igraca bez mane. Tacnije samo te felericne i mozemo. Covek ima talenat sad pitanje je kako se hendluje ta druga strana. Niko ne moze da me ubedi da je bennett los igrac. Takvi kao on su stvoreni za nas sistem ozivljavanja karijera

Originally posted by Боги View Post
                      A Joe Alexander? Kako vam se čini?
                      Lose! Rudd u belom telu. Da ne ulazim u ozbiljnije analize.
                      Last edited by NateHuffman; 09-09-17, 09:56.

Comment

• Samo Pero Antic, ciganstura stara!!! Pa da proradi konekšn Kešelj-Antic (2012)

Elem, jedno je sigurno, ove sezone zelje, borbe, dobre atmosfere sigurno nece nedostajati!!!! A u to se Antic, kao dobar lik, kao cingastura, kao odlican igrac, kao mentor se savršno uklapa!

Comment

• Moje skromno mišljenje je, da bi Pero sasvim lepo nalegao na ovaj roster. Startna postava: Ročesti, Feldin, Danga, Pero, Lesort. Konkurencija u ABA može o ovome da sanja. I mišićna masa, i košarkaška inteligencija. Za EL sve zavisi od Alimpija. Ako on dobro uklopi sve sastojke u svoj sistem, i taktički ispravno reaguje u toku same tekme (u tome bi lagano mogao biti ispred Radonje), može ovaj tim da nadmaši prošlogodišnji.

Comment

• Kažu da je Čova izdao nalog logistici da pokupuje Prostamol uno iz BG veledrogerija...
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by comedian View Post
                              Moje skromno mišljenje je, da bi Pero sasvim lepo nalegao na ovaj roster. Startna postava: Ročesti, Feldin, Danga, Pero, Lesort. Konkurencija u ABA može o ovome da sanja. I mišićna masa, i košarkaška inteligencija. Za EL sve zavisi od Alimpija. Ako on dobro uklopi sve sastojke u svoj sistem, i taktički ispravno reaguje u toku same tekme (u tome bi lagano mogao biti ispred Radonje), može ovaj tim da nadmaši prošlogodišnji.
                              Pitanje da li Pero i dalje moze da odigra na cetvorci... Mislim da ce on, ako dodje, biti iskljucivo na 5.

Comment

• Dobrodošlica Ročestiju,da pokidaš u svetom dresu!

Comment

Working...
                                X