Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by canarian View Post
    Onda nemas pojma o kosarci. Kukamo ovde kako nam je potrebna odbrana od picka, kako su Bjelica i Antic spori na 4 i nemaju sut i ti bi da dovedes jos jednog igraca koji nam ne resava nista od problema koji su navedeni. Da ne pricam o "pojacavanju rivala" to je tek suludo. Mogli smo da dovedemo i Cherrya da ne pojacavamo Cedevitu, LOL.
    Ne znam šta da ti kazem, ako ti misliš da naša centarska linija nije jača sa Samujelsom, umesto nekog od momaka sa koledza koji mogu i na pozajmicu u Fmp, onda baš nisi pratio ovog Jamajčanina. Pričam sa aspekta Evrolige , za Abu bi i ovako do plej ofa.

Comment

• Gledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
      Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumima ma, mi smo ko zmaj, za sad.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
        Gledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
        Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumima ma, mi smo ko zmaj, za sad.
        imajuu los def skok 😂😂

Comment

• Ne znam na koju foru bi ispao Keselj kad ima dvogodisnji ugovor. Mislim takodje da nije dobro nakon dva kola menjati igrace, Kvinsi je naravno nivo vise ali ima tamo dvogodisnji ugovor. Meni je ovaj tim ok skroz, i mislim da je dosta sirok roster, za koliko je to dovoljno videcemo.
          Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
          Mozda sam se nespretno izrazio, u smislu ako je na trzištu a mi igramo evroligu mozda bi pre došao ovde i ako postoji mogucnos bolje da ga mi uzmemo a ne da se prepusti rivalu. Kao slučaj sa Djutdjevićem u fudbalu i videlo se kako se to zavrsilo i on je bio slobodan.
          Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
          Ne znam šta da ti kazem, ako ti misliš da naša centarska linija nije jača sa Samujelsom, umesto nekog od momaka sa koledza koji mogu i na pozajmicu u Fmp, onda baš nisi pratio ovog Jamajčanina. Pričam sa aspekta Evrolige , za Abu bi i ovako do plej ofa.
          Dakle, tim je sasvim dobar, ne mogu se raskidati ugovori, a ti bi i dalje dovodio igrace?
          Kazem ti da se ne razumes u kosarku jer kosarka nisu samo brojke i statistika. Da mi je neko prosle sezone ponudio Samuelsa umesto Kuzmica ne bih prihvatio, bas iz razloga skoka i odbrane.
          You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

Dakle, tim je sasvim dobar, ne mogu se raskidati ugovori, a ti bi i dalje dovodio igrace?
            Kazem ti da se ne razumes u kosarku jer kosarka nisu samo brojke i statistika. Da mi je neko prosle sezone ponudio Samuelsa umesto Kuzmica ne bih prihvatio, bas iz razloga skoka i odbrane.
            Ti ne citaš ili se praviš lud, lepo sam napisao na pozajmicu da ode neko, razumeš i ne mislim na Keša on je iskusan mislim od momaka sa koledza. Dakle pozajmica nije raskid ugovora, zar toliko ne znaš. I ne bi ja dovodio igrače takodje ne čitaš ja sam i pitao odakle ideja da se trazi neko, pa sam kasnije kad je napisano da se trazi igrač ušao u priču, ja lično mislim da se nema novca za neko bum pojačanje, zato kazem ako misle neko tek da bi neko došao onda je ovo sasvim u redu.
            Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 09-10-17, 20:00.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
              Ti ne citaš ili se praviš lud, lepo sam napisao na pozajmicu da ode neko, razumeš i ne mislim na Keša on je iskusan mislim od momaka sa koledza. Dakle pozajmica nije raskid ugovora, zar toliko ne znaš. I ne bi ja dovodio igrače takodje ne čitaš ja sam i pitao odakle ideja da se trazi neko, pa sam kasnije kad je napisano da se trazi igrač ušao u priču, ja lično mislim da se nema novca za neko bum pojačanje, zato kazem ako misle neko tek da bi neko došao onda je ovo sasvim u redu.
              Kao sto je bilo u redu da dodje Big Sofo pre nekoliko godina, pa smo videli kako je to proslo. Aman zaman, ne treba nama pojacanje jer nemamo rotaciju, niti nam treba neko ispod kosa da daje poene, mi ni sa ovih 5-6 igraca nemamo skok igru i nemamo odbranu od picka. I prestani vise da spamujes temu sa pojacanjima iz drugih klubova, pogotovo ako imaju svoju temu na forumu. Nas sad ne bi spasao ni Vougiukas, kamoli igrac koji se raspada u poslednjih godinu dve.
              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• smarate vas dvojica, izvini waltere postujem te zaista al imate pp pa tamo raspravljajte. Nista licno

Comment

• Nije mi jasno ovo " prizivanje" svakog stranca koji potpise ili se dovodi u vezu sa komsijama...Ne razumem, sta..oni ne treba da igraju kosarku, ne treba da dovode kvalitetne igrace??? Da uzmemo mi sve sto oni pomisle...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Valtere, slab si sa materijom. Samardo Samuels ni u prime-u nije ono sto Zvezdi sada treba.

Comment

• Otvorite im temu za mačevanje, podaviše sve ...
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                        Otvorite im temu za mačevanje, podaviše sve ...
                        A kako bi bilo da se umesto toga na temi Prelazni rok KKCZ 2017/18 ne raspravlja o pojacanjima drugih klubova?

Comment

A kako bi bilo da se umesto toga na temi Prelazni rok KKCZ 2017/18 ne raspravlja o pojacanjima drugih klubova?
                          Slažem se, al to je posao za admine ... nek oni reševaju te probleme.

Comment

• Katovan Daniel Ochefu.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                              Katovan Daniel Ochefu.
                              i Stephen Zimmerman ... od viška glava ne boli
                              nešto nisam siguran da će se dovoditi još neki igrač, rekao bih da je to završena priča.

Comment

• Cimerman bi bio katovan u 3 na 3 basket ekipi svoje porodice, i to uze, a ne u NBA timu. Mlohavi, mlitavi i mladji Son Bredli.

Comment

Working...
                                X