Originally posted by canarian
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Gledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumimama, mi smo ko zmaj, za sad.
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Ne znam na koju foru bi ispao Keselj kad ima dvogodisnji ugovor. Mislim takodje da nije dobro nakon dva kola menjati igrace, Kvinsi je naravno nivo vise ali ima tamo dvogodisnji ugovor. Meni je ovaj tim ok skroz, i mislim da je dosta sirok roster, za koliko je to dovoljno videcemo.Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMozda sam se nespretno izrazio, u smislu ako je na trzištu a mi igramo evroligu mozda bi pre došao ovde i ako postoji mogucnos bolje da ga mi uzmemo a ne da se prepusti rivalu. Kao slučaj sa Djutdjevićem u fudbalu i videlo se kako se to zavrsilo i on je bio slobodan.Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNe znam šta da ti kazem, ako ti misliš da naša centarska linija nije jača sa Samujelsom, umesto nekog od momaka sa koledza koji mogu i na pozajmicu u Fmp, onda baš nisi pratio ovog Jamajčanina. Pričam sa aspekta Evrolige , za Abu bi i ovako do plej ofa.
Kazem ti da se ne razumes u kosarku jer kosarka nisu samo brojke i statistika. Da mi je neko prosle sezone ponudio Samuelsa umesto Kuzmica ne bih prihvatio, bas iz razloga skoka i odbrane.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostDakle, tim je sasvim dobar, ne mogu se raskidati ugovori, a ti bi i dalje dovodio igrace?
Kazem ti da se ne razumes u kosarku jer kosarka nisu samo brojke i statistika. Da mi je neko prosle sezone ponudio Samuelsa umesto Kuzmica ne bih prihvatio, bas iz razloga skoka i odbrane.Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 09-10-17, 20:00.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostTi ne citaš ili se praviš lud, lepo sam napisao na pozajmicu da ode neko, razumeš i ne mislim na Keša on je iskusan mislim od momaka sa koledza. Dakle pozajmica nije raskid ugovora, zar toliko ne znaš. I ne bi ja dovodio igrače takodje ne čitaš ja sam i pitao odakle ideja da se trazi neko, pa sam kasnije kad je napisano da se trazi igrač ušao u priču, ja lično mislim da se nema novca za neko bum pojačanje, zato kazem ako misle neko tek da bi neko došao onda je ovo sasvim u redu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Nije mi jasno ovo " prizivanje" svakog stranca koji potpise ili se dovodi u vezu sa komsijama...Ne razumem, sta..oni ne treba da igraju kosarku, ne treba da dovode kvalitetne igrace??? Da uzmemo mi sve sto oni pomisle..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Otvorite im temu za mačevanje, podaviše sve ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostOtvorite im temu za mačevanje, podaviše sve ...You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostA kako bi bilo da se umesto toga na temi Prelazni rok KKCZ 2017/18 ne raspravlja o pojacanjima drugih klubova?Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostKatovan Daniel Ochefu.
nešto nisam siguran da će se dovoditi još neki igrač, rekao bih da je to završena priča.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
Comment