Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
    Cimerman bi bio katovan u 3 na 3 basket ekipi svoje porodice, i to uze, a ne u NBA timu. Mlohavi, mlitavi i mladji Son Bredli.
    mrtvi belac ma, šalim se ja malo ...
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      nešto nisam siguran da će se dovoditi još neki igrač, rekao bih da je to završena priča.
      Don't underestimate power of Bogi
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Opusteno ljudi,dolazi jos jedan igrac na PF sigurno
        ...

Comment

• Naravno da ce doci jos jedan igrac, samo nema razloga da zurimo, EL nije jos ni pocela, u Aba Dobro stojimo, tek treba da otpadnu igraci iz NBA, treba pruziti sansu i igracima koji su tu trenutno, ocekujem igraca u Decembru-Januaru.

Comment

• Originally posted by Stefi View Post
            Naravno da ce doci jos jedan igrac, samo nema razloga da zurimo, EL nije jos ni pocela, u Aba Dobro stojimo, tek treba da otpadnu igraci iz NBA, treba pruziti sansu i igracima koji su tu trenutno, ocekujem igraca u Decembru-Januaru.
            Ako ce igrac da dolazi, najbolje da dodje sad ili najkasnije do sredine novembra. Videli smo kako je to kada u decembru - januaru dolazi igrac prosle sezone. Trebao nam je igrac koji ce popraviti skok i koji igra na 4, a dosao je Dion da igra 3. centra.
            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ja ocekujem igraca pre decembra. Ocekujem da ce to biti mamojeb u rangu Kvinsare,samo je pitanje da li ce biti taj tip igraca ili neku skocko tipa Moreland.

Comment

• Pa dobro, posle 17 oktobra ce dosta igraca biti dostupno
                Tako da videcemo sta ce biti.

Comment

• Miler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, ne znam ali videćemo. Ono što sam čuo je da trazimo ipak peticu ne četvorku, da se Pero vidi na četvorci.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                    Miler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, ne znam ali videćemo. Ono što sam čuo je da trazimo ipak peticu ne četvorku, da se Pero vidi na četvorci.
                    Da, na jednom forumu (RSB) kao pricaju o tome:

Miler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, nije nesto sto ima veze sa njegovom fizickom spremom.
                    Po mojim informacijama, ipak trazimo peticu a ne cetvorku. Moram priznati da sam iznenadjen, ali valjda struka zna sta nam treba i sta je potrebnije. Navodno se i Pero i Milko vide na 4...
                    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                      Gledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
                      Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumima ma, mi smo ko zmaj, za sad.
                      Sad su sreci posle utakmice

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                        Don't underestimate power of Bogi
                        Kada je "onamo" otvorio "temu" - samo sto i Dabi nisu udarili cenu na doopence i prodali.
                        Jos mu i barkod spremili DABABARKOD.png
                        Last edited by kronostime; 10-10-17, 08:15.
                        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                        Meša Selimović

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                          Miler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, ne znam ali videćemo. Ono što sam čuo je da trazimo ipak peticu ne četvorku, da se Pero vidi na četvorci.
                          zasto krades tudje postove sa drugih foruma i ovde ih plasiras kao svoje?

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                            Ako je ovo istina onda stvarno brate Valtere...

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                              Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                              Ako je ovo istina onda stvarno brate Valtere...
                              Ja recimo, verujem kao i većina na ovom forumu ne posećujemo druge forume (b92, RSB...) tako da ne znamo a i nije ni bitno da li je prenešeno sa drugog foruma. Vas dvojica bi mogli nekada i da "iskulirate" Valtera a ne da ga jurite po forumu i ocenjujete njegove upise (konstantno) a onda to može da se podvede pod stalkovanje.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• nije "preneseno" sa drugog foruma vec bukvalno copy/paste

Comment

Working...
                                X