Originally posted by Dubiozni goblin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
-
Originally posted by Stefi View PostNaravno da ce doci jos jedan igrac, samo nema razloga da zurimo, EL nije jos ni pocela, u Aba Dobro stojimo, tek treba da otpadnu igraci iz NBA, treba pruziti sansu i igracima koji su tu trenutno, ocekujem igraca u Decembru-Januaru.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMiler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, ne znam ali videćemo. Ono što sam čuo je da trazimo ipak peticu ne četvorku, da se Pero vidi na četvorci.
Miler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, nije nesto sto ima veze sa njegovom fizickom spremom.Po mojim informacijama, ipak trazimo peticu a ne cetvorku. Moram priznati da sam iznenadjen, ali valjda struka zna sta nam treba i sta je potrebnije. Navodno se i Pero i Milko vide na 4...You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDon't underestimate power of Bogi
Jos mu i barkod spremili DABABARKOD.pngLast edited by kronostime; 10-10-17, 08:15."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMiler je ocigledno bivsi u Bambergu. Nema ga ni danas u protokolu. Kako sam cuo, problem je ponasanje, ne znam ali videćemo. Ono što sam čuo je da trazimo ipak peticu ne četvorku, da se Pero vidi na četvorci.
Comment
-
Originally posted by djuras View Postzasto krades tudje postove sa drugih foruma i ovde ih plasiras kao svoje?Originally posted by Dubiozni goblin View PostAko je ovo istina onda stvarno brate Valtere...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment