Ja i dalje ne mogu pisati o danashnjem mechu jer kao shto odmah rekoh nisam ga josh gledao chitavog,ali tvrdim da je ono u petak razlog ovakvog ishoda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by EdinTM87 View PostBojana
Ja sam ti argumentovano objasnio sto ne moze i kakva je situacija, fizicki spremniji nikako ne moze biti od Nadala, na zdravlje se necemo opet vaditi - Prosli put kad je zachokirao na 4:2 posljedice se jos osjecaju, pogotovo na GS-ovim, izgubio je od Murrayu u All England Clubu koji je bio pod teskim pritiskom, izgubio je opet od Nadala ovaj put na hardu na USO, prekinut mu je niz na Aussiu, i opet gubi finale kad su mu prognozirali da bi napokon mogao nesto, cak i kladionice su to spustile skoro do 2,00, eh onda to tesko utice na psihu, prije se vracao sa mec lopti uzimao meceve ali kazem opet njegov Prime je prosao u prosle 2 sezone, Nadalov jos nije, s godinama su skoro isti - ne mozemo pretpostaviti sta ce se desiti za godinu dana, ali Djokovic ovdje nikad nece dobiti Nadala i mislim da je to dovoljno argumentovana cinjenica od te tvoje jedne recenice.
EDIT: Zaboravio sam dodati jos jednu stvar. Tu tvoju tezu je Novak mogao opravdati u prethodne dvije da ne kazem i tri godine ali nije i tu treba prestati sa spekulacijama i ici u nepotrebne ŠBBKBB teorije.
Djokovic je usao Nadalu u glavu, Nadal ima nekarakteristicne greske kad igra protiv njega i to su cinjenice.
Po meni, Nadalov prime je prosao, on je u svetskom vrhu jos od 2004., previse je to tenisa u nogama, sve vise i vise ce se to videti, a po tom pitanju je Djokovic mnogo mladji i mislim da ce on duze trajati.
I kao sto rekoh, zivi bili pa videli, sledece godine na Satrijeuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostItekako me boli ovaj poraz ali moram da se slozim- nisam verovala da moze do pobede vec u drugom setu kad je poceo fizicki da pati. A on posle toga nije niti jednom imao prednost, stalno je jurio Rafu...tako da mi i nije povratio nadu.
Vise puta sam procitala ovde da Rafa nije bio na nivou. Po mom misljenju je Rafa odigrao jedan odlican mec. Naravno i uslovi su bili bas kako njemu odgovara...ali sta je on u stanju izvuci iz sebe kad mu treba... Sampion, nema sta.
Idemo sad na W, da osvojimosigpic
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostItekako me boli ovaj poraz ali moram da se slozim- nisam verovala da moze do pobede vec u drugom setu kad je poceo fizicki da pati. A on posle toga nije niti jednom imao prednost, stalno je jurio Rafu...tako da mi i nije povratio nadu.
Vise puta sam procitala ovde da Rafa nije bio na nivou. Po mom misljenju je Rafa odigrao jedan odlican mec. Naravno i uslovi su bili bas kako njemu odgovara...ali sta je on u stanju izvuci iz sebe kad mu treba... Sampion, nema sta.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
тешко сам разочаран, али ја сам крив што сам превише очекивао, а можда и немогуће... ипак се игра у пет сетова по условима који нису повољни за нолетову бољку од малих ногу../ Умаг са Вавринком и умало није страдао, ноге су му се тресле док је лежао на шљаци, као да је нокаутиран и меч је предат/ било је још примера, а ја сам то упоредио са "сипљивим коњем" који лако води трку до пред цињ и тада пада у несвест... сада се види да иако Ноле зна како треба са Рафом али је физички неизводљиво... вероватно се то крије од јавности и нека, и ово што је постигао и што постиже је огромна ствар... дакле, није физички био спреман за меч у пет сетова и никада неће ни бити, увек ће га неко сачекати да падне у несвест... видео сам да као нешто подригује, излази му неки ваздух из утробе као да ће повраћати... све је то од већег напора него што је у стању да поднесе...sigpic
Comment
-
Originally posted by EdinTM87 View PostSta ima objektivacS ovim boldovanim si pokazao koliko znas o tenisu, ocigledno je da pratis samo kad Djokovic napravi neki uspjeh...
Ovima sto znaju bolje ne moram objasnjavat kako se Murray promijenio pod Lendlom i nakon osvajanja prvog GS-a. Definitivno najdominantniji igrac na hardu, naravno kad je pravi i kad nije povrijedjen, a znamo da je imao jednu od najtezih operacija, donja ledja vrlo teska povreda - ah zaboravio samo Djokovic moze biti povrijedjen, tako se prepricava na ovom forumu...
Comment
-
Originally posted by EdinTM87 View PostSta ima objektivacS ovim boldovanim si pokazao koliko znas o tenisu, ocigledno je da pratis samo kad Djokovic napravi neki uspjeh...
Ovima sto znaju bolje ne moram objasnjavat kako se Murray promijenio pod Lendlom i nakon osvajanja prvog GS-a. Definitivno najdominantniji igrac na hardu, naravno kad je pravi i kad nije povrijedjen, a znamo da je imao jednu od najtezih operacija, donja ledja vrlo teska povreda - ah zaboravio samo Djokovic moze biti povrijedjen, tako se prepricava na ovom forumu...
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostSjeti se shta je Djokovic izvukao iz sebe protv Feda na US open-u,tako da jeste,shampion je i to isti koliko i njih dvojica"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Da li je ovih 9 istih GS-ova najveće dostignuće u tenisu svih vremena?Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
slazem se da je ovo, ako ne najtezi, onda top3 najteza poraza Novaka do sada bez ikakve dileme... on je posle proslogodisnjeg RG najavio da ce ovu sezonu posvetiti najvise sljaci i Garosu, na kraju prosle godine je poceo da radi na tome i kompletnu igru koju je do sada igrao na hardu korigovao i dosta je prilagodio sljakatorskom stilu sa puno spina, duzim razmenama... mesecima je bio fokusiran samo na RG, sve zivo je tome podredio, i kao slag na tortu dolazi Rim koji osvaja preko Rafe... bukvalno je bila situacija 'kad, ako ne ove sezone?'
sto se tice fizicke spreme, msm da je jedini problem ta mucnina/povracanje koja ga je dosta iscrpela, jer cisto sumnjam da mu je bilo sta drugo smetalo (neki umor, sunce il ista vec).. nemoguce je da vec godinama ima snage kao zver i bude fizicki besprekorno pripremljen na sve, a onda bas sad kad treba da pruzi najvise on zakaze po tom pitanju.. no way
ja sam uglavnom zbog ovoga napisanog bio ubedjen da novak ove sezone kompletira kolekciju i da zatvaraju krug cudnih finala.. kad se peRFect kompletirao dok je rafa bio najdominantniji , murray uzeo wimb da ga kraljica ne obesi za .... o big ben, stan uzeo ao, pa uzece i novak barem jednom taj rg bez dileme
p.s. koliko god hejtovao, ne voleo i ne mogao da smislim novaka, po prvi put nisam ravnodusan i cak mi je krivo sto nije to odradio danas
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOn, ovako raspadnut danas uzima set, i u sva 3 seta koja je izgubio je uspevao da se vrati, da nadoknadi taj brejk zaostatka, ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je bio zdrav i fizicki spreman.
Djokovic je usao Nadalu u glavu, Nadal ima nekarakteristicne greske kad igra protiv njega i to su cinjenice.
Po meni, Nadalov prime je prosao, on je u svetskom vrhu jos od 2004., previse je to tenisa u nogama, sve vise i vise ce se to videti, a po tom pitanju je Djokovic mnogo mladji i mislim da ce on duze trajati.
I kao sto rekoh, zivi bili pa videli, sledece godine na Satrijeu
A mozda se i desi da Novak pobjedi Rafu na RG ali boze moj i corava koka zrno ubode.
Comment
-
Vise puta sam procitala ovde da Rafa nije bio na nivou. Po mom misljenju je Rafa odigrao jedan odlican mec. Naravno i uslovi su bili bas kako njemu odgovara...ali sta je on u stanju izvuci iz sebe kad mu treba... Sampion, nema sta.
Sto se tice Rafe moj utisak je da je imao apsolutnu kontrolu nad mecom. Jedino ga je Novakov povratak u drugom malo uzdrmalo, ali se brzo konsolidovao. Igrao je koliko mu je bilo potrebno za trijumf. Bukvalno je odsljakao Novaka.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by EdinTM87 View PostIgranje protiv Nadala na dva dobijena i na tri dobijena su dva razlicita svijeta. Ne znam kako ti nisi dosad uvidjela, pobjeda u MC I Rimu Novaku u glavnom nista ne znace a to se u prethodne 3 godine pokazalo. Jednostavno ne moze protiv Rafe na RG, jer ne moze fizicki a po onome sto sam prosle godine vidio ni igracki da parira kada Rafa igra najbolje sto moze. Tvoje izjave vidjecemo sljedece godine su puka spekulacija i predvidjanje i nista vise i da ne pricam da djelujes totalno potcjenjivacki prema Rafi na RG. Jednostavno, Novak nije u kontroli kada se igra mec u Parizu i to je poenta svega.
A mozda se i desi da Novak pobjedi Rafu na RG ali boze moj i corava koka zrno ubode.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostDa je isti imao bi barem 8GS-ova, ne bi imao u finalima učinak 6/13 što je katastrofalan učinak.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA znaci ipak ima sanse, ali tada ce biti izgovor: corava koka ubode poneko zrno
Comment
Comment