Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ne znam zasto si tako negativan, ali ja sam ubedjena da Djokovic ima igru da dobije Nadala na sljaci na RGu i da ce to dokazati.
    Mislim da je u ovakvim uslovima Nadal prevelik zalogaj za Novaka , ma koliko to cudno zvucalo.

Comment

• Velika je razlika i kako upravljaju svojim fizickim krizama u mecu, videli ste da je i Nadal u 4 setu imao ozbiljnih problema, imao je grceve i tokom istog a i na ceremonji.
      Similis simili gaudet

Comment

• Najtezi porazi i najvece pobjede Djokovica su se desili na slemovima.Danas da je dobio bila bi najveca pobjeda s obzirom protiv koga je igrao a posto je izgubio mozemo ovo svrstati u jedan od najtezih poraza al nikako sa sigurnoscu nemozemo tvrditi da je i najveci niti je to uopste bitno. Poraz na Olimpijadi 2008-e je manje bitan.
        Last edited by DejZ; 08-06-14, 20:32.

Comment

• Nov sam i ovde sam isključivo zbog Noleta,ne bih da bacam hejt,ali i protiv Čilića i protiv Gulbisa je imao precrtane mečeve.
          Nije mogao imati sunčanicu 10 dana...

Comment

• Originally posted by Maja View Post
            Nisam Bojana ali da ipak dâm svoje misljenje.

Po meni je proslogodisnje polufinale RG bilo neuporedivi tezi poraz jer je u njemu Novak igrao mnogo bolje (osim u 3 setu kada je pao), mogao je dobiti Nadala u 5-om itd itd. Dovoljno smo to prezvakali prosle godine.
            oba od prethodna dva poraza od Rafe na RG bila su teža od ovog..
            Razumem na neki način NI-ja, nametanje RG kao ultimativnog cilja sezone upropašćava mu šanse na drugim turnirima..
            to mora da promeni.. shvatiće on to, ne sumnjam..
            ali, neće odustati od RG, sigurno..
            Originally posted by gokara
            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• I ne treba da odustaje od RG, on ima sve što je potrebno da doda ovaj turnir u svoju kolekciju, i da to učini preko Rafe, ali ne treba to sebi da stavlja kao prioritet, to mu oduzima previše emocija i energije
              Mislim da ovaj poraz i nije toliko težak, normalno da boli i da mu nije svejedno, ali neće ovo puno da ga uzdrma... očito je da je Novak ima zdravstvenih problema, i jako me zanima o čemu se tačno radi, sunčanica ili nešto drugo
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                I ne treba da odustaje od RG, on ima sve što je potrebno da doda ovaj turnir u svoju kolekciju, i da to učini preko Rafe, ali ne treba to sebi da stavlja kao prioritet, to mu oduzima previše emocija i energije
                Mislim da ovaj poraz i nije toliko težak, normalno da boli i da mu nije svejedno, ali neće ovo puno da ga uzdrma... očito je da je Novak ima zdravstvenih problema, i jako me zanima o čemu se tačno radi, sunčanica ili nešto drugo
                Ja nikad nisam vidio Novaka sa suzama, tako da mislim da mu je ovo dosta teško palo.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                  Nisam Bojana ali da ipak dâm svoje misljenje.

Po meni je proslogodisnje polufinale RG bilo neuporedivi tezi poraz jer je u njemu Novak igrao mnogo bolje (osim u 3 setu kada je pao), mogao je dobiti Nadala u 5-om itd itd. Dovoljno smo to prezvakali prosle godine.
                  Po mom misljenju nije. Prosle godine je Nadal bio favorit prije turnira, ove nije. Novak je znacajno poboljsao igru sa Nadalom u odnosu na proslu godinu. Ove godine je Novak dobio prvi set ove godine a prosle nije. Ovo je prvi put u karijeri da Novak gubi finale u kojem je dobio 1. set.

Dozvoljavam da je pecanje gore od svega drugoga.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                    Ja nikad nisam vidio Novaka sa suzama, tako da mislim da mu je ovo dosta teško palo.
                    Jesi gledao ti meč do kraja, nije Novak plakao zbog poraza već zbog publike
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• NI je u pravu. Ovo jeste najtezi Novakov poraz uz onaj na Olimpiajdi. NI je inace odlican analitacar ali los prognozer. Ja sam inace ocekivao pobedu Nadala i upravo ovaj rezultat. Medjutim desilo se nesto sto i ja nisam ocekivao a to da je u 4.setu bar od njene druge polovine Novak bio potpuno ravnopravan sa Nadalom, cak i za nijansu bolji. Ubedjan sam da je dobio 4.set da bi dobio mec ali to je vec sad na nivou nagadjanja.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                        NI je u pravu. Ovo jeste najtezi Novakov poraz uz onaj na Olimpiajdi. NI je inace odlican analitacar ali los prognozer. Ja sam inace ocekivao pobedu Nadala i upravo ovaj rezultat. Medjutim desilo se nesto sto i ja nisam ocekivao a to da je u 4.setu bar od njene druge polovine Novak bio potpuno ravnopravan sa Nadalom, cak i za nijansu bolji. Ubedjan sam da je dobio 4.set da bi dobio mec ali to je vec sad na nivou nagadjanja.
                        Ali zaboravio si naglasiti da je to period u kome se Novak potpuno fizički vratio a Nadal upao u svoju krizu.

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
                          Ali zaboravio si naglasiti da je to period u kome se Novak potpuno fizički vratio a Nadal upao u svoju krizu.
                          Apsolutno. Kao sto je Nadal iskoristio Novakovu krizu u 2. i 3. setu. Novak za razliku od njega nije znao da uzvrati.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                            Apsolutno. Kao sto je Nadal iskoristio Novakovu krizu u 2. i 3. setu. Novak za razliku od njega nije znao da uzvrati.
                            Novakva kriza nije trajala cijeli 2. i 3. već se pojavila pred kraj 2. seta i trajala početkom 3.seta. Novak je sve karte bacio da vrati brejk na 4-2 u 3.setu i kada to nije uspio bacio je 3.set niz vodu a on se vratio sredinom tog seta.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                              Jesi gledao ti meč do kraja, nije Novak plakao zbog poraza već zbog publike
                              Jesam gledao, ali kao da nisam.
                              Bilo mi je teško.On je "lud" ako je zbog francuskih(da ne pišem sad) plakao.
                              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
                                Nije potpuno, ali je bio fizicki bolje nego u trecem.
                                Njemu ce se uvek nesto dogadjati, uslovi koji odgovaraju vise protivniku, neki fizicki problemi i slicno. Ali on jednostavno ima pogresan stav sto se toga tice. Uzecu primer jednog poena Novak napada, Rafinjo balonira, tim balonima nekako ostaje u poenu uz koji liniju, Novak onda masi relativno lagan BH koji bi inace trebao vrlo lako da pogadja. Posle tog poena on se okrece ka svom boksu i kaze "Jbt sve mu ulazi". Kao da prvi put igra protiv Nadala. Pa naravno da c njemu sve da ulazi, umesto da se fokusira na naredni poen uz opasku da je sam lose odigrao prethodni i da se trudi da mu se takve gluposti ne ponavljaju ON razloge gubitka svog poena trazi u tome sto Nadalu sve ulazi
                                Preterano lako pada u melanholiju i treba mu dosta vremena da se iz nje izcupa.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X