Nije to samo Blic uz ostale domace medije preneo,(ako i jesmo najgori od sve ostale dece pa se to stalno naglasava) dosta se o tome pisalo i na drugim teniskim forumima relevantnim koliko i nas, prpenosili su se prevodi sa raznih sajtova, gde su teme bile kao ovde otprilike TBuzz.Koliko znam radilo se u vezi "price" o Novaku o kome je pricao izmedju ostalog u gostovanju na radio emisiji u Latviji u vreme odrzavanja DC meceva u septembru 2013. Pravih transkripta koliko znam nema, bilo je slobodnih prevoda, naravno ljudi vole kontroverze ,"losi momci" da na kraju budu dobri, spin se lako primi na takvoj podlozi.
Licno mislim da Gulbis ima zelju da ga teniski svet vidi drugacijim od ostalih ,narocito top igraca u svetu medijske uniformnoosti, nesto kao unikat, i pri tom se dobro zabavi, i zasto da ne?.O njegovom radu, talentu i postignucu , govori tenis koji je do sada prikazao ali i ono sto ce u buducnosti doneti na teren.Sve ostalo je manje vazno.
I moram reci , rasplinuli ste pricu o ocevima, stricevima , nagadajnjima ovaj rekao/uradio ovo /ili ono ,previse ...
@AIR/NI i ostali hvala na pogledu na danasnje meceve i vracanju teme na RG.
Licno mislim da Gulbis ima zelju da ga teniski svet vidi drugacijim od ostalih ,narocito top igraca u svetu medijske uniformnoosti, nesto kao unikat, i pri tom se dobro zabavi, i zasto da ne?.O njegovom radu, talentu i postignucu , govori tenis koji je do sada prikazao ali i ono sto ce u buducnosti doneti na teren.Sve ostalo je manje vazno.
I moram reci , rasplinuli ste pricu o ocevima, stricevima , nagadajnjima ovaj rekao/uradio ovo /ili ono ,previse ...
@AIR/NI i ostali hvala na pogledu na danasnje meceve i vracanju teme na RG.
Comment