Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marej ako dobije Monfilsa (u sta ne sumnjam) moze vrlo lako i preko Davida. Istina da mu je Ferer zadavao probleme uvek kada bi se sastajali pa ga i dobijao neretko na sljaci, ali opet mislim da je pokazao vise do sada na turniru od davida. Sa druge strane ako Nadal dobije Ferera, on ce verovatno u finale. Jos uvek mi je Rafa velika nepoznanica na ovom RG, ali mislim da ce mu odlicno doci sada jedan tezi mec, posle 4 izrazito laka protivnika. I onda u eventualnom polufinalu sa Marejem izlazi kao pobednik kako god okrenes (ja bih licno voleo sto teze) ...
    Ali mislim da sam ipak otisao daleko, da vidimo sta ce danas da bude, pa da onda pravimo kalkulacije
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakve kalkulacije...Novak-Rafa da gledamo jos jedan epski mec..
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
        Mari može biti kamen spoticanja bilo kome. Sve je agresivniji, bh mu je sjajan i što je simptomatično on se na prašini sve bolje kreće. Primetio je to i Vilander link, mada se to videlo i u Rimu.
        Lako može da se desi da finale ostane bez ‚‚prvog na prašini" ili da tamo stigne debelo isceđen.
        Ja sam uzivala u Rimu u mecu Nadal-Marej, pa bih zelela jedan takav i na RG. A, tamo neka pobedi ko hoce. Zeljna sam pre svega dobrog tenisa.

Comment

• Ja i zaprvo ne znam zosto sve ljudi kazu da je Marej slab igrac na sljaci kad covjek uopste ne igra lose. Pa on je u 2011 godini, kad je Novak bio van ove planete sto se tice forme i igranje tenisa, uspeo da uzme set i da servira za mec ako se ne varam. Govorim o Rimu naravno. Marej prosle godine je bio povredjen na turnire na sljaci, pa zato i one slabe rezultate, a i otkazivanje RG-a. Tako da svi koji misle da je Marej slab igrac na sljaci grdno se varaju, mozda nije Nadal ili Djokovic ali on svakako jeste dobar na ovoj podlozi.
          OVAKO

Comment

• pa ako se Murray dovuce do finala nekim cudom, onda Novak uzima titulu a da ne mora ni da izadje na teren , bice klasican payback za Wimbly

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
              Kakve kalkulacije...Novak-Rafa da gledamo jos jedan epski mec..
              Jel ti sad bolji Nole od ufinalunepobeđenog Ernestsa?
              Last edited by Zzz; 04-06-14, 12:21.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                Mari može biti kamen spoticanja bilo kome. Sve je agresivniji, bh mu je sjajan i što je simptomatično on se na prašini sve bolje kreće. Primetio je to i Vilander link, mada se to videlo i u Rimu.
                Lako može da se desi da finale ostane bez ‚‚prvog na prašini" ili da tamo stigne debelo isceđen.
                Lako je Mariju kad je Fabio ispao.

Salu na stranu, sljaka je uvijek odgovarala njegovom stilu igru. Mislim da su to mnogi poceli da shvataju. A ako Novak dodje do finala, najmanje bih voli da ga tamo ceka Mari.

Comment

• Sta ce biti kod zena?
                  mogu li Andrea i Svetlana do iznenadjenja?
                  If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.

Comment

• Uh nadam se da moze Andrea...ali ne verujem

Svetlana x Simona ce biti odlican mec. Steta sto necu moci da ga gledam

...
                    Znaci danas Andrea, Simona, Rafa, Andy...come on, vamos, idemo

Comment

• Originally posted by Komri View Post
                      Sta ce biti kod zena?
                      mogu li Andrea i Svetlana do iznenadjenja?
                      sara sa pola gasa , ceca bi bilo jako lepo da uspe

Comment

• Zaboravlja se da je Endi vrlo inteligentan i radan igrač. Iako prašina nije njegova teritorija očigledno da je puno radio da na njoj poboljša igru.
                        Imamo saglasje Niki, rimski meč je sigurno jedan od, ako ne i najbolji u dva dobijena ove sezone.
                        sigpic

Comment

• Ljudi uživajte danas u vjerujem odlično tenisu i neizvjeni mečevima

Idemo Andy, nemoj me razočarati
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                            Uh nadam se da moze Andrea...ali ne verujem

Svetlana x Simona ce biti odlican mec. Steta sto necu moci da ga gledam

...
                            Znaci danas Andrea, Simona, Rafa, Andy...come on, vamos, idemo
                            Sonja, postoji li i jedan dan da ti ne navijas ni za koga, tj da si onako neutralna? Bas bih voleo da vidim spisak svih igraca/igracica, za koje ti navijas
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sandugp,

Sport je uvijek ljepsi kad se za nekog navija.

Comment

• kisa

Comment

Working...
                                X