Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U sustini ne mozes NIKADA svima ugoditi, ali da im je organizacija sranje (ne zbog ovoga nego inace) to stoji.
    Mada ima Marija da se otegne, tako da cemo pogledati sve fino. Mozda Gulbis Berdih zavrsetak necemo, ali sta je tu je
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      U sustini ne mozes NIKADA svima ugoditi, ali da im je organizacija sranje (ne zbog ovoga nego inace) to stoji.
      Mada ima Marija da se otegne, tako da cemo pogledati sve fino. Mozda Gulbis Berdih zavrsetak necemo, ali sta je tu je
      zgutace onu ljubicastu vodicu jos u svlacionici pa ce da isprasi Guzu, pre ce karlo/genie da razvuku u 3

Comment

• Kakva promena, ali kako sad igra, odlican potez

How radical breast surgery helped Simona Halep turn her career around

doduse, kad vidim da je otisla sa DD na C, u svakom slucaju je odlican potez
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Tačno mi nisu jasni ovi organizatori, ali vidim da ste već pisali o tome, koji je fazon staviti muška 1/4 u isto vrijeme, koji to mozak pravi ovaj raspored jel to da protivnici ne mogu gledati jedni druge ili samo da mi ne možemo gledati i jedan i drugi meč
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Another very interesting thing about Halep is her obsession with Harry Potter novels
            Haha juce je bas neko pisao da lici na Dobbyja

Edit: Johnny
            Last edited by Zzz; 03-06-14, 12:59.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              Tačno mi nisu jasni ovi organizatori, ali vidim da ste već pisali o tome, koji je fazon staviti muška 1/4 u isto vrijeme, koji to mozak pravi ovaj raspored jel to da protivnici ne mogu gledati jedni druge ili samo da mi ne možemo gledati i jedan i drugi meč
              Pošto su se mnogi šokirali njenom odlukom ... devojka je lepo objasnila...želim da se posvetim tenisu... i svaka čast na tome. Znala je i sa 17 godina šta hoće.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                Haha juce je bas neko pisao da lici na Dobbyja

Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• NI,
                  ide sad snimak meca Tomas x Gulbis na Eurosport int.
                  Odlicno igra Gulbis.

Comment

• Ako se pogleda ova sezona i bilo koja prethodna, jedino logicno objasnjenje je da se uozbiljio, ove godine je od pocetka konstantan i nije imao brdo ispada i poraza od igraca koji mu igracki nisu ni do kolena, ovo je samo slag na tortu. Ne moze niko "neozbiljan" i iz sprdnje da dodje do top 10.
                    sloboda ili ništa

Comment

• Igra Gulbis dobro, ali Berdih prosto nema ritern, a Federer onda 2x2 djece.

Comment

• Preokrece ovo Berdih
                        sigpic

Comment

• Od 5:2 do 6:4 ja popusih 5 cigareta.
                          Ne moze on lako, pa to ti je.

Comment

• Igra dobro Gulbis, ali danas Berdih nije pokazao bukvalno nista, Djokovicu ce biti mnogo lakse, mnogo ce vise poena da igra, nece kao danas da se seta sa jedne na drugu stranu.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Bilo je samo pitanje vremena kad ce Gulbis igrati samu zavrsnicu Slema, a mislim da je isto tako samo pitanje vremena kada ce osvojiti Slem. On apsolutno ima kvalitet za Mejdzor, on je posle velike cetvorke ubjedljivo najkompletniji teniser danasnjice, a i prilicno je razorniji od Mareja. On je 2008. igrao sa Novakom u cetvrtfinalu cini mi se i izgledao je bolje na tom mecu, udarao je cisto, ravno, jako, FH mu je bio potpuno drugacji nego sad ali je sve vazne poene izgubio. Tada je iskustvo presudilo iako je Novak tada imao samo 21 godinu, ali je bio prilicno iskusan, osvajac Slema. Gulbis vise nema tako razoran FH ali isto tako vise ne napada svaku loptu i ne pravi previse neiznudjenih gresaka. I bice masu tezi protivnik od Berdiha koji Novaka nikad ne bi dobio na Satrijeu. Da se igra na tri dobijena seta sanse Gulbisa bi bile itekako velike, na pet setova je vec druga prica i to je ogromna prednost vrhunskih igraca, posebno Nadala i Djokovica. Ali da Letonac ima oruzja kojim moze dobiti Novaka itekako ima. Ucinice da krvari ako nista drugo, Berdih to nikad ne bi mogao.

Milosevo vrijeme ce doci. Za par godina najolji ce poceti da ulaze u veteranske godine, a on ce tek uci u zenit karijere, sad mozda i moze pucati na pobjedu na tri seta, ali na pet jos uvijek ne. Ipak kad najboljima samo malo opadne nivo on ce biti tu.
                              sigpic

Comment

• Gulbis mora da sredi glavu ako hoce nesto vise na GS i ostalim turnirima da uradi.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X