Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva je budala Gulbis, ne bi me cudilo da izgubi u tri seta #pjeske
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
      Ako Gulbis pobedi Tomasa upada u top 10...ali i da ne upadne sad, sigurno ce do kraja godine. Cak ima sansu i za zavrsni Masters
      Vreme je da ode Isner na zavrsni masters
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ma danas je onako los Fed ima priliku za 2:0, Berdih ce ga lagano dobiti.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ja se kladim da je potrazio MTO i na pocetku 5og seta da vi bi ste govorili da je Gulbis djubre od igraca. Bojana za tebe ne cudi me sto mrzis Gulbisa, ti vec mrzis pola ATP tour, odnosno vecinu onih koji pobedjuju Federera. Mrzis NAdala, mrzis Berdiha, mrzis Gulbisa, ima li neko ko ne mrzis? Pa jos si i tropala na drugoj temi da mu zelis sve najgore u karieri Hajde ako ne zbog tog MTO neka ga udri kamion na ulici, Boze sacuvaj
          OVAKO

Comment

• Moze Ernests sigurno do polufinala...a bio bi tezak protivnik i Noletu.
            Uglavnom ako stigne do finala dobija 100%, zna se da jos nije izgubio finale

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Ja se kladim da je potrazio MTO i na pocetku 5og seta da vi bi ste govorili da je Gulbis djubre od igraca. Bojana za tebe ne cudi me sto mrzis Gulbisa, ti vec mrzis pola ATP tour, odnosno vecinu onih koji pobedjuju Federera. Mrzis NAdala, mrzis Berdiha, mrzis Gulbisa, ima li neko ko ne mrzis? Pa jos si i tropala na drugoj temi da mu zelis sve najgore u karieri Hajde ako ne zbog tog MTO neka ga udri kamion na ulici, Boze sacuvaj
              Berdiha vise ne mrzim, Gulbis mi je danas otvorio oci
              Nadal necu da komentarisem ovog puta

Rekla sam da mu zelim sve najgore u karijeri, ne da mu zelim povredu, nego da pukne svaki moguci mec...
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                Moze Ernests sigurno do polufinala...a bio bi tezak protivnik i Noletu.
                Uglavnom ako stigne do finala dobija 100%, zna se da jos nije izgubio finale
                To sigurno, malcice tezi protivnik od danasnjeg Conge.

Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

Ja se kladim da je potrazio MTO i na pocetku 5og seta da vi bi ste govorili da je Gulbis djubre od igraca. Bojana za tebe ne cudi me sto mrzis Gulbisa, ti vec mrzis pola ATP tour, odnosno vecinu onih koji pobedjuju Federera. Mrzis NAdala, mrzis Berdiha, mrzis Gulbisa, ima li neko ko ne mrzis? Pa jos si i tropala na drugoj temi da mu zelis sve najgore u karieri Hajde ako ne zbog tog MTO neka ga udri kamion na ulici, Boze sacuvaj
                  Zasto bi ga napali ako je uzeo pred svoj servis gem i na pocetku setova?
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sve stoji sto su Federerovi navijaci spomenuli, ali licno ne verujem da je taj MTO uticao na konacan rezultat.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Logičnije je tražiti MTO ako postoji i najmanja sumnja da bi moglo doći do povrede nego čekati i da te povreda sustigne. Pitanje je imali smisla uopšte i tražiti MTO ako se povrijediš jer povredu ne možeš da riješiš tako što ćeš iskoristiti taj medical TM i izvijesno je da ćeš predati onda.

I najbolje da ću svoje mišljenje krojiti po raznim tviterašima.
                      Last edited by ognjen; 01-06-14, 20:38.

Comment

• Gulbis pati u sebiNije bas u redu da nije mogao sacekati jos jedan gem da se zavrsi set, sta da se radi ipak nije against the rules, nije da je cesto uzimao MTO narocito na ovaj nacin.
                        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          Zasto bi ga napali ako je uzeo pred svoj servis gem i na pocetku setova?
                          Jer bi taj MTO "razbio ritama" Federera nakon dobijenog cetvrtog seta.
                          OVAKO

Comment

• Meni je prvom antipatican Gulbis jos od ranije, ali ne moze niko da tvrdi da je on uzeo MTO da bi izbacio Federera iz ritma.. isto tako ne moze niko da tvrdi da nije. Verujete u jedno od ta dva i to je to. Nikuda ne vodi ta prica, niko ne moze dokazati jedno ili drugo. A nista dobro ne moze izaci iz toga.. samo se siri negativna energija izmedju clanova

Comment

moze i da mu se pokvari privatni helikopter

salim se naravno

ali evo daj neki dobar razlog zasto voleti npr. Berdycha kad je retko antipaticna glava... mentalno limitiran prilicno, igra toplo-hladno ceo zivot da ne mozes da ga uhvatis ni za glavu ni za rep kad je u formi kad nije, veliki udarac bez plana b, pa na sve to nosi onu katastrofu od H&M... nema dalje verovatno je onda sledeci logican potez Verdasko u 'Zari'

i da, ne branim @bojanu ali je razumem potpuno jer ni ja nmg da smislim jedno 70% igraca, a ovaj njen stav prema gulbisu ja odavno imam za dominika thiema

Comment

• Ljudi boziji prije dosta godina gledao sam mec Monfils Ljubicic, uglavnom Ljubo treba da servira za mec, a struja man uzme MTO i pocisti Ljubu naredna 3 gema pjeske. Daj ba kakva crna povreda, jos iso u svlacionicu sa svojim fiziom koji sjedi pored trenera konstano, mrtvo hladno mu je mogao reci novi game plan. Ali ne povrijedio se covjek.

Ti ako nisi 100% ne mozes lupati onakve udarce i prije i nakon masaze, jednostavno ne mozes. Uzmite reket koji put pa probajte. Ili trcite, istignite misic, pa onda odradite masazu i onda opet nastavite trcat, teorije NEMA da ce te moci imati i priblizne rezultate
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X