Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Od lika koji se bas razume u tenis:
    I sincerely think that it was a coaching break because Gulbis started closing in towards the net to answer the slice after that MTO. I doubt he would have figured out to do that all by himself on court. There was no impact of the injury on his strokeplay or his speed around the court either before or after the MTO. But there was a slight tactical adjustment.
    jednostavno, Gulbis je uzeo MTO, dosao je njegov fizio koji sigurno sedi pored trenera i verujem da nije bilo tesko da mu kaze par reci....
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Popila Masa neku ljubicastu tecnost i paf, udarala kao luda
      Griša joj nešto izmiksao, neka korist i od njega i njegovog talenta

MTO treba zabraniti...nisi spreman-predaj, ćao, ćao, vozdrica

Nebitan je Federer u svoj priči...šta je jučer Kvitova radila Kuznetsovoj...ne može teren da pogodi...MTO, pa WC...i onda počne da udara ko Soderling...smiješno

da sve to traje 3 min, kako bi trebalo...inekako...al razvuče se uvijek na 10min...sasvim dovoljno da se protivnik ohladi u potpunosti
      Last edited by shminka; 01-06-14, 20:56.

Comment

• Sutra Halep-Stivens, mislim da ce Halep dobiti ovaj duel, a i morala bi, sljaka je ovo ipak, njena teritorija...
        OVAKO

Comment

• Ne znam i ne zelim da gresim dusu sto se kaze ali razumem Bojanu i Fedove navijace.
          Blizi sam misljenju da je MT isceniran nego iskren i realan.
          Kao sto sam napisao tokom meca Gulbis mi je iz dana u dan sve vise antipatican. Zaista sam ga gotivio kada je igrao tenis a zezao se nego ovo sada... kao sada stvarno igram, ne biram oruzje a ni orudje. Jos povrh svega drzi neke lekcije svojim izjavama npr. kako zene ne trebaju to i to nego ovo i ono mislim halooooo. Rece covek ciji tata drzi preko pola drzave i koji se sigurno nakupio zivotnih iskustava sta koji pol treba da radi,kako da radi i ciji je tenis dosadan ili nije.
          Eto rekao sam sta mi je na dusi
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nego, stučnjaci...zamislite da ste Dušanov trener...kakav savjet dati svom pulenu za sutra? Kako do poena?!?

bit će to jedno od žeščih gaženja u tenisu...

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Nego, stučnjaci...zamislite da ste Dušanov trener...kakav savjet dati svom pulenu za sutra? Kako do poena?!?
              Baci bombu na flasice Dusaneeee
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Berdiha vise ne mrzim, Gulbis mi je danas otvorio oci
                Nadal necu da komentarisem ovog puta

Rekla sam da mu zelim sve najgore u karijeri, ne da mu zelim povredu, nego da pukne svaki moguci mec...
                Hmmm, neka sad to, uhvacena si
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Veić je igrao sa Rafom...prošao je sa 4 gema...veze ni sam ne znam kako ih je uzeo...to je bilo prije 3-4 godine...tako nešto

svejedno će Dule imati veliku čast...sve i da se ostavi sutra tenisa, sav trud nije bio uzaludan...nevjerovatno je igrati sa Rafom na RGu

svaka mu čast!
                  Last edited by shminka; 01-06-14, 21:03.

Comment

• Plasim se samo da ne prodje sa tri krompira,sve ostalo je ok.
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sutra će Rafa skoro svaku top spin na BH i sva druga će ići u aut.
                      Ja bi mu dao savjet da ostavi srce na terenu pa šta bude i naravno "slučajno" da pogodi lopticom flašice.
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ma nije ni bitno...preživio je Federer 4 gema u finalu...preživjet će i Lajović bilo koji rezultat...samo fkt po igri ne znam kako će do poena...nek mu je sretno

Comment

• Ako Dule uzme gem po setu, moze se reci da je moralni pobednik RGa
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            A ako pricamo o stabilnosti Rogera, to je kod njega uocljivo zadnjih par godina. Nisu ga prije sjekli ovako. Sada covjek ima ispunjen zivot, na zalasku karijere je, ima cetvero djece, vodi firmu, vodi player council pri ATPu. Svasta se njemu u glavi mota kad ga isjeku
                            Ovog puta verovatno mu se i motalo po glavi ko ce ga naslediti na mestu heada u player councilu na W.Pretpostavljam da ima necega u tom izbacivanju iz ritma, i slazem se u nekim momentima igraju na nivou instinkta, ritma kako god.Pa i sam Federer je isao da pije tablete protiv bolova u ledjima na W2012 kada je bio dva poena od poraza od Beneteau-a. Moj licni utisak je da je Gulbis mozda jos hteo besa od publike , jos adrenalina.. a ko ce ga znati..
                            Similis simili gaudet

Comment

• Uzece vise

6:1 6:2 6:2
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Osvojice Dusan po neki gem, za zdravlje Ali u pravo je Shminkac, velika cast je ovo za Dusan, na nego ostaje da skupo proda svoju kozu sutra. Ali da se razumemo, skupo prodatu kozu moze da bude i mnogo ubedljiv poraz, ali da se on ipak bori u poenima, a da ne statira.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X