Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by proudNolee View Post
    Uh jesu natrpali ovaj raspored, biće baš veselo kad Gaske i Verdasko odu u peti set
    Ma nema promil sanse za to jer je Gaske djelovao naspram Verdaska isto kao amater sa onim svoji stilom

Comment

• Valjda ce promeniti nesto sutra...
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Dok ce u Novakovom delu zreba verovatno ostati projekcija nosilaca do 1/2 finala, deo Nadalovog kostura cisti se kao celicnom metlom da mrva ne ostane. Ko zna, mozda to i dobro ispadne da do finala Nadal ne naleti na tezu proveru.
        sigpic

Comment

• Crni Andy sta uradi u 4 setu.Sad ga je mrak spasao, imao je vec ozbiljne grceve.Jako los drugi srevis oba igraca i obostrani visestruki choke doveo je ovaj mec u 5set.Ipak jako lepih poena je bilo na obe strane.Ocekujem da Andy to bez problema resi sutra.
          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
            Dok ce u Novakovom delu zreba verovatno ostati projekcija nosilaca do 1/2 finala, deo Nadalovog kostura cisti se kao celicnom metlom da mrva ne ostane. Ko zna, mozda to i dobro ispadne da do finala Nadal ne naleti na tezu proveru.
            Projektovani nece sigurno, ispasce Fed pre SF
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

Dok ce u Novakovom delu zreba verovatno ostati projekcija nosilaca do 1/2 finala, deo Nadalovog kostura cisti se kao celicnom metlom da mrva ne ostane. Ko zna, mozda to i dobro ispadne da do finala Nadal ne naleti na tezu proveru.
              Pa Nadal ce imati najtezu mogucu provjeru poslije Novaka a to je Ferrer, ne mozes traziti jacu i bolju provjeru od te

Comment

• Kako god, Novakov put i Nadalov put do finala se ne može porediti u pogledu težine, šta god taj termin "težina" značio. Nadal jedino Ferera ima kojeg će dobiti više nego lako u 3 seta ako uopšte do tog duela i dođe.

Comment

• @bojana
                  Federer od Gulbisa nece izgubiti garant, a cim njega prodje eto ga u 1/2 finalu.
                  @Dino
                  Ferer u 3 dobijena je glineni golub za nabijanje samopouzdanja
                  sigpic

Comment

• Jeste da je lakse sa njim igrati na tri nego li u dva seta ali opet vidis da sve razbija bez izgubljenog seta, ne smije se potcijeniti.
                    Last edited by DinoFC; 31-05-14, 21:31.

Comment

@bojana
                      Federer od Gulbisa nece izgubiti garant, a cim njega prodje eto ga u 1/2 finalu.
                      Za sad Federer nista ne igra koliko sam videla a i procitala tu... Gulbis igra dobro a zna se namotivisati protiv jacih protivnika. Ne bih bila sigurna da ne moze do pobede.

Comment

• peco, volela bih da imam tvoje samopouzdanje, ali jednostavno mi je Fed cudan skoro ceo turnir Prvi mec je bio ok, ali vec 2., a posebno 3. mec je bio skroz neraspolozen i cudan tokom meca, kao da mu nesto konstantno smeta. A sad recimo gledam slike sa treniniga, tamo je skroz nasmejan, raspolozen, ali isto tako i treninizu su mu skroz laganog tempa, mozda 10 minuta ozbiljno trenira. Meni se cini da on nema ni snage ni energije za ovaj turnir i zato ne bi bila iznenadjena da sutra izgubi.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ferer - Sisling, Sepi, Boleli
                          Ferer i Nadal da su svecom trazili protivnike bolje ne bi potrefili
                          sigpic

Comment

• Na stranu imena protivnika odmah kad malo gledas mozes vidjeti kako igra, a njegova forma je vidno bolja od prvog djela sezona i ne vidim potrebu ici u toliku krajnost umanjivanja Nadalovih protivnika do finala.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Pa Nadal ce imati najtezu mogucu provjeru poslije Novaka a to je Ferrer, ne mozes traziti jacu i bolju provjeru od te
                              Dino jel se zajebavas ili si ozbiljan?
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sto bi se zajebavao, pa meni a i svim Rafinim fanovima nije ni malo drago kad vidimo Ferrera preko puta mreze u zadnjih godinu i nesto dana, ne sjecam se laganog meca osim eto finala RG.

Comment

Working...
                                X