Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

GGL je sjajan prašinar sa kretanjem poput omladinca a ne veterana od 30 leta. Nestrpljivi Stan-islav nije uspevao da ga probija ni sa jednog krila, nervoza rasla, oklapače letele na sve strane samo ne u teren i tu bi kraj nadanjima novopečenog GS pobednika
    sigpic

Comment

Bese ovde smeha, kakav BH ima GGL u MC i kako mnogi igraci igraju svoj najbolji tenis protiv Novaka
      Odlican je bio danas, smiren i koncenrisan, ali ovo sto je Wawrinka odigrao je bruka, bagel u cetvrtom setu, 70 tak UE, odustajanje od borbe.Razocaravajuce..
      GGl -u lepa prilika da ostvari svoj najbolji rezultat na Slamu, zadovoljni Nadalovi navijaci i @Vladan naravno
      Similis simili gaudet

Comment

Originally posted by Johnny View Post
        Jedino za Stana nisam siguran dokle ce da stigne, covek moze da ispadne u prvom kolu, a moze i do finala/titule, ludak ; Rafa ispada pre finala, Role pjeske gubi 3:0 od Novaka u SFu.

Nek se cuva Rafa
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

Davydenko razmislja da se povuce, tj. moguce da mu je danasnji mec bio poslednji u karijeri

Davydenko might call it quits after French Open defeat
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

Doslo vreme i za to. Uvek sam voleo njegov ludi BH. Jednostavno se vidi da vise nema snage za meceve ali je zelja i dalje tu, to je u sportu nesto najgore.

SMS na 1003

Comment

http://www.tennis.com/pro-game/2014/.../#.U4Lm2oF_tyZ

vrh sto mu je Tomic protivnik, ako neko ima zelju da mu se zgadi tenis neka obavezno pogleda par gemova.. zao mi sudija i skupljaca

Comment

Pa kad procitas clanak, vidis da bas nema zelju vise da trenira...
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

Kolya je gotov, poslije ovakvog intervjua nema povratka realno...a baš sam jutros na temi ranking napisao da je fkt vrijeme da se penzioniše...dok ga Džumhur nije stigao

Comment

Sad sam tek procitao clanak, citao sam neku izjavu od pre 2 meseca pa sam se prema njoj ophodio, bukvalno je priznao da su za njega tri seta nemoguca misija...

SMS na 1003

Comment

• Vavrinka Covjek ne da nema plan B, nego nema ni plan A, figurativno receno. Udaraj po lopti iz sve snage pa sta bude nek bude. Odmah je naleteo na malo ozbiljnijeg igraca i igrac koji je jako inteligantan i ode voz u kanalu. Vavrinka kao igrac je sjajan, ima talenat, ima udarce, ima skoro sve, ali glava je na nivo nekog tenisera izvan 100. Mizerija nevidjena, pa on u finalu AO-a podario jedan set na covjek koji nije mogao da hoda po terenu, ispanicio je i lupao kilometarske aute. Glava je strasna stvar u sportu, a steta za Vavrinku sto je nema...
                      OVAKO

Comment

• Samo mi nije jasno zašto ispadanje Vavrinke "čisti" žrijeb Nadalu?
                        Nadal ove godine ne bi osvojio nijedan zemljani turnir da nije bilo povrede japanaca u finalu, tako da će on imati malo teži put do finala svakako, a tako naravno strašni Novak i bye, bye Rafa.

Comment

• Verujem da je većina ovde pratila Wawrinku i pre 2013/14 kada je bio solidan T20 igrač (pre spojenog obostranog švajcarskog hypa koji je ovde promovisan i eksploatisan do tačke verovatno iritantne delu navijača), jedan od igrača čiji je talenat smatran većim od kapaciteta njegovog korišćenja, lep SBH , moćna serva i još ponešto. U tom smilsu ,ovaj poraz kao takav nije iznenađenje , ono što barem meni jeste je način na koji je igrao.od izjednačenja u setovima do osvajanja još dva gema do kraja meča, mlaćenje loptice kao bezbol palicom ,tek da se proba pogoditi teren, statiranjem u servis gemovima GGl. Nije problem čak i loše igrati , u lošem danu, ali razočaravajuće je odustvo želje da se nešto promeni na terenu pa i da se taj poraz iznese na manje groteskan način.Inače smatram i greškom njegovo neigranje na Portugal openu, mestu gde je sve krenulo u pozitivnom smeru za njega.
                          Jasno je da ovakvom igrom i stavom na ovom RG-u , ne bi bio pretnja ni težak protivnik Nadalu u projektovanom SF.
                          Ostaje izgleda na Andy-u (opet), Davidu da ovaj deo žreba učine bar zanimljivijim do kraja turnira
                          Similis simili gaudet

Comment

• Bez obzira sto je Wawrinka zaista bio prestrasen i igrao bez koncepta, treba reci i da je GGL igrao zaista pametno. Rekao je Wilander posle meca, da on njega poznaje dobro i pre ove godine, ima dve pobede na sljaku protiv njega i zna kako da igra protiv njega, a zna naravno i kako da igra na sljaku. Ne mogu reci da sam iznenadjena njegovim ranim ispadanjem, jer on jednostavno kad nema samopouzdanje, a to se cesto desava, izgleda smesno. Za njegov stil igre, samopuzdanje je kljucan deo igre.
                            Nadal je igrao dobro, ali to treba da ponovi protiv ozbiljnijih protivnika. Ako cenim samo njegovu igru, ide nagornom linijom.

Comment

• Ne znam da li je bila ova informacija na forumu, ali mene je bas zanimalo:

Wawrinka is the first Australian Open winner to lose in the first round of the subsequent French Open since Petr Korda in 1998.
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• A pridružila mu se i Li Na, što je prvi put u historiji da šampioni jednog GSa ispadnu u prvom kolu narednog

Comment

Working...
                                X