Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadam se da ce Ana sutra da pobjedi, ne ide i bas u medjusobnih duela sa Safarovom...
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Nadam se da ce Ana sutra da pobjedi, ne ide i bas u medjusobnih duela sa Safarovom...
      ma zanemari h2h, to sto je bilo 2012. ili jos gore 2009., moze 'macku o rep'

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
        ma zanemari h2h, to sto je bilo 2012. ili jos gore 2009., moze 'macku o rep'
        Vikas? Daj Boze da je tako, evo sad vidim da je 2008 pobedila Safarovu ovdje u Parizu i to vrlo lako, sa 6-2 6-1. Znaci kada je Ana u formu nema dileme da je bolja od Luci, ali treba to da sprovede i na teren. Safarova nije u dobroj formi, pre nedelju dana izgubila od neka si Alexandrova na jedan turnir u Ceskoj, i to sa 2-0 u setovima. Zato nadam se sutra da ce Ana da pobjedi.
        OVAKO

Comment

• retko kad gledam h2h, osim ako nisu bas svezi mecevi ili ako neko nije necija bitch (kao sto npr domi nije nikad uzela ni set samanti i slicne fore)... ove price iz h2h tipa ana dobila 2008. pa luce 2009. ne pije mnogo vodu kod mene

safarova igrala ITF u pragu cisto da ispostuje organizatore jer je domacica, verujem da je namerno tankirala da se ne zamara i ne rizikuje neku povredu pred RG.. stoji da ne blista ove sezone, ali daleko od toga da ne moze sutra da prikaze dobru igru i zakomplikuje planove ivanovicki (seti se samo meca iz stuttke sa mashom).. ali ana skoro nije igrala ovako dobro, krece se kao nikad jer je vrlo lagana i to joj je strasan plus.. jedino mi se ne dopada sto su je kladionice precenile no moje misljenje je da ide anci dalje

Comment

• Kada Anči igra svoju igru retko je ko može zaustaviti, možda jedino Serena i Masha kada su na svom nivou. Sada joj se otvorila prilika samo tako, ispale prve tri nositeljke i ako se ne opusti i ima one žute minute u igri ja se ne plašim za pobedu protiv Safarove a za dalje ćemo videti.

Comment

• Sa Anom se nikada ne zna, može da odigra maestralno ali može i da se uništo totalno, od početka turnira igra jako dobro (kao i cijele sezone) oko sebe ima odličan tim ljudi Zlatko i Kontić su genijalni i daju Ani toliko pozitivne energije a njoj to i treba, mogla bi ona ovdje daleko, pa i do titule zašto da ne
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Bice danas tesko i Ani i Jeleni... Mislim da ce obe morati u tri seta.
                No vazno je samo da na kraju cujemo #ajde i #idemo

Comment

• Sa Congom ce biti lakse nego sa Marinom, samo ako ostane fokusiran kada treba da bude fokusiran, a ne da po nekoliko puta propusta 0-40 na protivnikov servis. Mislim da ce biti sve ok jer ne verujem da je toliki vocic da dozvoli sebi da mu se iste gluposti stalno ponavljaju .... hmm valjda nije ...

A ovo danas sto se igra, navijacu za nase, mada me iskreno nesto bas i zabole za sve ostale nase sem Novaka, samo onako patriotski da ih ispostujem, narocito mog imenjaka Ducija Lajovica, kome zelim svu srecu i zelim mu da ga Nadal za koji dan pocisti sa Satrijea. Znacice mu to iskustvo verovatno za dalje ...

Od ostalih teniskih utakmica, pogledacu sta stignem, a nadam se da cu ponesto i stici: Petru i Kuznjecovu bih voleo da pogledam, da konacno vidim nesto tenisa i u zenskoj konkurenciji. Interesuje me Marej protiv Kolija i naravno ludi Italijan protiv klovna iz francuske.
                  A najvise me interesuje David Ferer. Posle danasnjeg njegovog meca cu jasno moci da vidim hoce li biti sposoban za ikakav ozbiljniji otpor Nadalu ....
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• opet se spava

Comment

• Mudoracija opet bancila nocas.

sigpic

Comment

• Dobro je, nemam nameru sa tobom da se raspravljam, ja mislim da je zasluzio 1 slem, nista vise od toga, ti mislis drugacije, dovidjenja
                        Ozbiljno ovo govorim ,prvi put cujem tako nesto. Bez zezancije Klasa

Comment

• Male promene u rasporedu:
                          http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule13.html
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Valjda ce Bouchard pocistiti Kerber i Nando zavrsiti u tri seta.
                            Onda sledi pravi mecevi

Comment

• Samo za Vladana...

Spoiler
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Uh jesu natrpali ovaj raspored, biće baš veselo kad Gaske i Verdasko odu u peti set
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X