Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FeliLopez lepo objasnio

Inače, pre dolaska u Pariz uzela dva 50k turnira u Americi na njihovoj šljaci. Na jednom turniru je u tri dana odigrala tri meča (2 su valjda bila u tri seta, ne sećam se više) tako da iako punačka, može izdržati trčanje.

A to što je Bojana pomenula jeste istina, nažalost.

Ove godine dobila u Indijan Velsu Karin Knap u prvom kolu.

Sve u svemu, baš me je oduševila danas i šteta što nije bilo strima za njen meč sa King takođe. Posebno me fascinira lakoća s kojom igra na mreži.

Comment

• Ne da posao da se gleda tenis ali stigne se ponesto u prolazu po noci
      Mnogo iznenadjenja dosad pa da vidimo moze li se trend nastaviti....Vidim da se komentarise da se Rafi cisti zreb ali realno ne verujem ni da bi ga Tomi ili Nico ugrozili ,mozda za njega i nije prednost sto ce bez testa na noge Davidu i Andiju pod uslovom da Koli ne izbaci Britanca.
      Elem pravo pitanje je cini se barem za sada moze li mu ko Novaka izbaciti iz turnira, reklo bi se ne moze.......Svajcarski momci su mu nanosili poraze jedini ove godine, ali bas ne mislim da se to ovde moze desiti...zna se ko bi profitirao od toga.. A ako ko odluci da nasledi Soderlinga onda bi Role trebao opet da se podmladi
      Sve u svemu ja ocekujem da se svira Boze pravde u Parizu
      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Za svoju tezinu se odlicno krece, samarala je danas (juce) lopticu kao nenormalna....
        Bije Bucka pa rastura !
        Simpaticna mi bila opasno, moram i sledeci njen mec pogledati i ako ne varim zenski tenis nikako ...
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Za svoju tezinu se odlicno krece, samarala je danas (juce) lopticu kao nenormalna....
          Bije Bucka pa rastura !
          Simpaticna mi bila opasno, moram i sledeci njen mec pogledati i ako ne varim zenski tenis nikako ...
          Biće puno grešaka ali može i biti spektakularnih poena, posebno ako Karlita krene bekhend

Comment

• Ima jos gomila ovakvih klipova na RG kanalu, stvarno za svaku pohvalu, oduvek sam gotivio ove top liste koliko god pogresne bile

It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
              Biće puno grešaka ali može i biti spektakularnih poena, posebno ako Karlita krene bekhend
              tesko ce hiljadarka preko lepog karla, ali bilo bi lepo da pruzi dobar otpor

jel zna neko sta je sa Gasgayom? jel fit ili je ona setnja pored tomica jos jedan njegov cirkus

Comment

• Čitao san da nije na 100% i da nije RG da bi razmislio da li bi igro

Comment

• Nije on još dobro, rekao je da ne zna koliko će još izdržati, tokom prvog meča nije osjećao bol ali mu je i Tomić dodatno pomogao sa svojim greškama, i ne može u potpunosti da se opusti.
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ljudi ajde jednom za svagda da resimo nesto. Nema pogrdnih imena za tenisera. Bilo kojeg tenisera! Verujte mi ja bih prvi isprozivao Gaskea, ali neka granica ukusa se mora odrzati, pritom on vrlo lako moze biti miljenik nekog od nas na forumu i tom nekom sigurno ne bi bilo lepo da procita tako nesto, pritom stvarno ne vidim razlog za takvo izrazavanje u ovoj situaciji.

Isto tako ,da se razumemo, ja podrzavam da koristite negativne epitete ( drvo, pajser ...itd ) jer necemo sad da se pravimo fini 100% , ali opet sve u nekim granicama. I vi svi vrlo dobro znate koje su te granice jer znate da birate reci kad pricate normalnim ljudima u zivotu. Nismo u kafani ili kladionici.

Eto poslednji put sam odlucio da se pomene ovo jer je Feli nov, ali svaki sledeci post ce biti brisan i dolazice do banova
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Ljudi ajde jednom za svagda da resimo nesto. Nema pogrdnih imena za tenisera. Bilo kojeg tenisera! Verujte mi ja bih prvi isprozivao Gaskea, ali neka granica ukusa se mora odrzati, pritom on vrlo lako moze biti miljenik nekog od nas na forumu i tom nekom sigurno ne bi bilo lepo da procita tako nesto, pritom stvarno ne vidim razlog za takvo izrazavanje u ovoj situaciji.

Isto tako ,da se razumemo, ja podrzavam da koristite negativne epitete ( drvo, pajser ...itd ) jer necemo sad da se pravimo fini 100% , ali opet sve u nekim granicama. I vi svi vrlo dobro znate koje su te granice jer znate da birate reci kad pricate normalnim ljudima u zivotu. Nismo u kafani ili kladionici.

Eto poslednji put sam odlucio da se pomene ovo jer je Feli nov, ali svaki sledeci post ce biti brisan i dolazice do banova
                      nema problema, sve si lepo objasnio

inace mi nije bio cilj da to bude pogrdno ili uvredljivo, nego sam bas dugo u svemu tome i takvi neki nadimci su mi se 'uvukli u koske' i koristim ih automatski, ali nema veze, pazicu

Comment

• moderatori spavaju

Comment

• ko spava?
                          tiii.. preduhitrili me...
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Taylor Townsend
                            http://espn.go.com/espnw/news-commen...14-french-open

Comment

• Iako samo rutinski trebam da privedem posao kraju, odlucio sam se da rizikujem i da ponizim konkurenciju na zvanicnoj igrici
                              sigpic

Comment

• Каква слика...
                                gael.jpg
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X