Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da je Ana (neka) odavno na njegovim patikama
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pobjedicu Gulbis na psihu, ne mora da znam da igram predobro tenisa.
      Sutra Raonic mora lako do pobjede, masu je bolji od Granoljersa koji samo prebacuje mrezu.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Riša nije ni na 30%...ne kontam što je igrao turnir uopšte
        A jbg, GS pred domacom publikom.. ponese te, a i sam je rekao nesto slicno. Mozda mu je receno i da ne moze bitno da pogorsa stvari.. sto da ne prodje par kola onda

Comment

• Kad vec pricamo o Gulbisu, evo jedan interview sa njim

Comment

• Comment

• "Ana" na Nandovim patikama stoji jos od IW Ne znam za pre, mozda je i od pocetka godine.. Mozda su Ana i Nando u tajnoj vezi, ko zna, lepse je Ne znam zasto se prepirete kome je laksi zreb kad se to vidi iz aviona, i moja prababa od 92 godine to vidi.. To je cinjenica, koja se ne moze osporiti! Mislim da Gulbis ne moze pobediti Roleta, verujem da ce izaci bas motivisan na teren, pocece da leti sa forhend strane i moze uzeti set ili cak dva.. Cak mislim da ni Berdih ne moze naskoditi Fedu, iako ne znam kako je igraoo u prethodnim rundama, zauzet sam oko skole, gotova sredjnja, pa je frka, trc tamo trci vamo... Vidim da se Nole namucio protiv Cilica sto sam i ocekivao, nije Cipe naivko, prethodne sezone i mecevi sa Noletom to dokazuju. Samo mi nije jasno zasto je Ana izgubila? Nije moguce da je Safarova toliko dobro igrala da je dobije lako u 2 seta, posebno sto znamo kako je Ana igrala u zadnje vreme, koliko sam video da je izjavila da nije koristila sanse, kao i svaki intervju. I jos nesto, neko je rekao (ne secam se ko) da je Andy osvojio dva Slema zbog Lendla, ja se ne slazem u potpunosti. Osvojio je ta dva slema pola zbog Lendla, a veci deo zbog Novaka, uvek je presao lako preko Noleta, ne bas USO 2012. ali opet 5. set je bio prelak za Mareja. Mnogo mi je sipmaticna Ducijeva izjava da ce pokusati da dobije Rafu kako bi Nole lakse dosao do 1. mesta, mnogo je simpatican i dobar, ali on nema to iskustvo i snagu pa i glavu da dobije Rafu, posebno na RG-u. I ne treba puno raspravljati o Rafinoj formi, ono sto se vidi je da igra ubedljivo bolje nego u MC pa i Madridu, a igra za trunku bolje nego u Rimu, ali iz meca u mec ce biti sigurniji i sigurniji. Roleeeee, tajko Roleee Ja sam gledao njegov mec 1. kola protiv Lacka, izgledao je odlicno, mislio sam da je bas u formi i da ce rasturiti sve do 1/2 gde bi i Novaku mogao bas nauditi, ali se onda, koliko sam video malo namucio protiv onog tenisera sto mu prvi put ime vidim Protiv Tursunova se dosta namucio, uspeo sam da pogledam kratko snimak, nije ni Tursa igrao lose... Sve cestitke Milosu na dobrom rezultatu, igrao je odlicno Rim, sad igra dobro RG, dobar je na sljaci, a kakav ce tek biti na travi i tvrdoj podlozi, sigurno bolji! Takodje, bravo za Jelenu, navijam za nju i sto bolji rezultat, vraca se Jeca polako, trebalo je malo vise vremena, ali se vraca, sto je najbitnije. I da, Genie, ljubavi moja, samo napred, sve ih pokokaj!!!!

I da, kao sto pomenuh, zavrsih skolu, sad sam zvanicno Ako Bog da, da upisem visu sad, probao bih u Zemunu, spremam prijemni i tako
              link

Comment

• Halo bando jedna na spavanje svi, sutra će opet nadležni da kasne sa obavljanjem dužnosti
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Nadal je bio na pragu da set izgubi od Majera, toliko mu nivo varira u toku meca. Nije problem forma kod Nadala nego sto ima cudne padove u igri tokom meca. Vakav Nadal bi izgubio od Djokovica u finalu, jer Djokovic svoje padove bolje kontrolira.
                  Sto se danasnjih meceva tice, napredak kod Raonica mi je fascinantan tako da ocekujem pobedu, svakako Federer koji moze da izgubi set od Gulbisa, nisam uopste sigurna da ce Berdihu da bude lako sa Isnerom, a eto dajem set i Tsongi.

Comment

• Conga, Raonić, Federer do finala..
                    joj, dolaze nam teški dani..
                    idemo Nole, možeš ti to!!!
                    Originally posted by gokara
                    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Gulbis - MTO
                      ?My back and hamstring were getting a little tight,? he said. ?I am honest. I'm not big on medical timeouts. I don't like to take them, only if it's really necessary. Unfortunately it was before his serve. I just had to do it, or else I might have pulled a muscle.
                      ...stvarno mi ne lici na njega da bi ovako taktizirao

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                        ...stvarno mi ne lici na njega da bi ovako taktizirao
                        aha, svi mu verujemo
                        Nije se videlo ni pre ni posle MTOa da mu nesto fali, folirant
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          aha, svi mu verujemo
                          Nije se videlo ni pre ni posle MTOa da mu nesto fali, folirant
                          Za tebe je i Rafa u finalu AO-a bio folirant

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                            Conga, Raonić, Federer do finala..
                            joj, dolaze nam teški dani..
                            idemo Nole, možeš ti to!!!
                            Glavni krivac za poraz Roleta.

Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                              Za tebe je i Rafa u finalu AO-a bio folirant
                              Zasto uvlacis Nadala u pricu, kad on nema veze sa danasnjim mecom?
                              Ajde, u kojoj situaciji si ti videla da je Gulbisu nesto fizicki falilo, da je imao problem sa serviranjem, kretanjem itd.?
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Zasto uvlacis Nadala u pricu, kad on nema veze sa danasnjim mecom?
                                Ajde, u kojoj situaciji si ti videla da je Gulbisu nesto fizicki falilo, da je imao problem sa serviranjem, kretanjem itd.?
                                Pa zar je vazno da li se videlo ili ne? Na Rafi se videlo a ipak je za tebe bio folirant
                                Nije Gulbis prosto taj tip, nije on folirant.

Comment

Working...
                                X