Bori će se Dušan, možda čak ako Rafa imadne pad može doći i do 4 gema u setu, što je svakako uspjeh.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostNego, stučnjaci...zamislite da ste Dušanov trener...kakav savjet dati svom pulenu za sutra? Kako do poena?!?
Too many mind
Last edited by AIRBORNE; 01-06-14, 21:13.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Razmišljam i dalje šta je više uticalo na ishod meča - loš smeč na 5:3 i 40:15 u drugom setu ili MTO u četvrtom...
Blagu prednost dajem tom smeču, jer verujem da bi Rodžer onda dobio meč u 3 seta, i mislim da mu u takvim okolnostima ne bi toliko zasmetao ni lažni MTO (da ga je, eventualno, Gulbis tražio u trećem setu). Onda mogu da zaključim da je Fed sam kriv za poraz jer je bezveze propustio dve "meč lopte" na svoj servis.
Ne bih ni trepnuo da je izgubio 3:0/3:1, bio sam i pripremljen na tako nešto, ali poraz pod ovakvim razvojem događaja ostavlja gorak ukus u ustima.Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!
Comment
-
Ne znam kako Rafa stoji sa ledjima..?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Toni je izjavio da je sve ok sa Nadalomhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by AIRBORNE View PostJos povrh svega drzi neke lekcije svojim izjavama npr. kako zene ne trebaju to i to nego ovo i ono mislim halooooo.
tu je ta izjava: http://espn.go.com/espnw/news-commen...mply-laughable
Pitali ga za njegove sestre...i on je odgovorio kao pravi brat (po mom misljenju)
Comment
-
Gulbisov MTO je bio takticki. Uzet u najpovoljnijem trenutku. Prvi cilj je bio ohladiti zahtalog Federera.
No to Federera ne bi smjelo tangirati. Pa on je iskusan. Ni prvi ni zadnji put da mu protivnik napravi takvu stvar. Osim toga ni on sam nije potpuno imun od smicalica. Sjetite se ong rucnika na WTF-u prije dvije godine.
I pored toga sto se MTO koristi povremeno u takticke svrhe, treba ga zadrzati, ali se i striktno pridrzavati 3 minuta.Last edited by NI; 01-06-14, 21:23.
Comment
-
Ne može te iskustvo držati zagrijanog 10 minuta u kojima se ne krećeš...
Jedina ispravna odluka oko MTOa bi bila da se zabrani...jer bi se sudije samo toga znale/htjele/mogle pridržavati...ko je još odgledao neki MTO koji je trajao samo 3min?
Jedino da se ispoštuje ono pravilo da poslije 3 minute svako 25 sekundi znači izgubljen poen....pa se ti banjaj u svlačionici koliko ti volja...
Sjećam se da je Ivanović jedne prilike tako meč počela sa 0-1 00-15 a da se nije poen odigraoLast edited by shminka; 01-06-14, 21:25.
Comment
-
Comment