Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by Vladan View PostBolji je Gulbis igrac od Berdiha, mada je pitanje zna li on to
Moguće da je i on svjestan svoje snage. Ako će dobro servirati svega će bit.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDa servira s potrosenim loptama, da trlja butine da bi im zadrzao toplotu, da obuce gore nesto, da ne bude u kratkim rukavima.
Sve je to na mentalnoj bazi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTrebao je Fed da zalozi jedu vatricu na Satrijeu, negde izmedju osnovne linije i zaklona za linijske sudije, pa da se odrzi zagrejanim tako ...sigpic
Comment
-
Treba Gulbisu zabraniti dalje takmicenje zbog nemoralnosti i opake naravi. Jedan takav lik nikako ne treba nastupati na GS, posebno protiv omiljenih tenisera. Jer forum postoji da bi se velicali pojedini teniseri, a omalovazavali svi ostali, nikako radi komentara i diskusije. Omraza u bilo kom obliku obavezna. Igra nije bitna jer se mec odvija 5 min pre i posle MTO, nikako tokom pet seta. Morala sam ...subjektivnost je blaga rec.
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1237906
Ljudi, da li ste i vi culi isto sto i ja od Matsa na game, set i match?
Otprilike je izjavio da je Tsonga izgubio jer je eto francuska (i ina) publika bila umorna nakon 4 sata navijanja za Federera pa nije vise bodrila Tsongu?!
M'slim stvaaarno?!
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostMislim da mu je Wilander nakon meča rekao da je underdog i u sljedećem meču protiv Berdiha a Gulbis mu kroz smijeh kaže, stvarno? Nisam znao!
Moguće da je i on svjestan svoje snage. Ako će dobro servirati svega će bit.
Berdih igra odlicno. Po mom misljenju je favorit protiv Gulbisa a bio bi i protiv Federera. Tu nista ne mijenja cinjenica da je Gulbis kompletniji teniser. On daleko vise fluktuira od Tomasa. Tomas ono sto umije da radi, radi vrlo konsitentno. Njegov je problem sto ne moze da napravi nista ekstra i sto je svjestan da nije na nivo najboljih pa cesto pukne u kriticnom trenutku.
Sumnajm da on sebe smatra losijim od Gulbisa.
Originally posted by Niki View PostTreba Gulbisu zabraniti dalje takmicenje zbog nemoralnosti i opake naravi. Jedan takav lik nikako ne treba nastupati na GS, posebno protiv omiljenih tenisera. Jer forum postoji da bi se velicali pojedini teniseri, a omalovazavali svi ostali, nikako radi komentara i diskusije. Omraza u bilo kom obliku obavezna. Igra nije bitna jer se mec odvija 5 min pre i posle MTO, nikako tokom pet seta. Morala sam ...subjektivnost je blaga rec.
Sve to naravno ne umanjuje dvije cinjenice.
Prvo, Gulbis je rupu u pravilima iskoristio kako mu odgovara. Drugo, tenis je igra momentuma tj zamaha. Federer je imao momentum a Gulbis je taj momentum zaustavio izvan terena.
Originally posted by Maja View Posthttp://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1237906
Ljudi, da li ste i vi culi isto sto i ja od Matsa na game, set i match?
Otprilike je izjavio da je Tsonga izgubio jer je eto francuska (i ina) publika bila umorna nakon 4 sata navijanja za Federera pa nije vise bodrila Tsongu?!
M'slim stvaaarno?!Last edited by NI; 01-06-14, 21:48.
Comment
-
Berdih dobija Gulbisa sa 3:0, bez ikakvih poteskoca, ja sam u to ubedjena.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostMislim da je Gulbis rekao: "Hvala sto si me podsjetio."
Berdih igra odlicno. Po mom misljenju je favorit protiv Gulbisa a bio bi protiv Federera. Tu nista ne mijenja cinjenica da je Gulbis kompletniji teniser. On daleko vise fluktuira od Tomasa. Tomas ono sto umije da radi, radi vrlo konsitentno. Njegov je problem sto ne moze da napravi nista ekstra i sto je svjestan da nije na nivo najboljih pa cesto pukne u kriticnom trenutku.
Sumnajm da on sebe smatra losijim od Gulbisa.
Malo si pretjerala ali ima istine u tome sto pricas.
Sve to naravno ne umanjuje dvije cinjenice.
Prvo, Gulbis je rupu u pravilima iskoristio kako mu odgovara. Drugo, tenis je igra momentuma tj zamaha. Federer je imao momentum a Gulbis je taj momentum zaustavio izvan terena.
Comment
Comment