Originally posted by SonjaFan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View Post
On sigurno ne bi pred meč sa Lajovićem rekao da će mu biti teško
To mi se kod njega sviđa.
Ovo sto se pravio budala do sad, bolje je to nego da ostane budala stalno kao Fabio."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ma jeste sve su mediji krivi i podmetnuli kukavičeje jaje.. pa što drugima nisu stavili reči i izjave koje nisu dali?
To što je on rođen bogat i što ne zna šta će zbog toga, to je njegov problem, ne moram zbog toga da ga volim, naprotiv.. ja sam krvavo za sve morala da se borim, tako da za njegove hirove nemam razumevanja niti sluha.
Jedva čekam da istrči Noletu na megdan.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I mene smara da Djokovic, Nadal, Federer prosto obozavaju jedan drugog, kao da ne postoji rivalitet, sve izjave su sablonske i dosadne realno. Dajte malo iskrenostiSvo postovanje za Jelenu Jankovic, i ja se slazem sa njom da je Sara Erani najdosadnija teniserka koju sam ja gledao, pobedila je i Simona(cast Simonu on zna i da napadne, samo nece)
sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by salinjo90 View PostRaon mora da nauci da bude malo emotivniji na terenu, ja ne vidoh ni veceg coveka ni manje emocijaSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostDavno je proshlo vrijeme kad su se igrachi znali posvadjat i izmedju sebe u sred mecha a kamoli sa sudijama,to je vishe prevazidjeno...meni lichno odgovaraju temperamenti poput JJ,i ako mnogi govore da je losha cura zbog toga,i razne gluposti,onda Djokovic isto,znam da ubija chim pochne da psujea Raonic mi je presmijeshan kad pochne da psuje na nashem jeziku
)
a mama Sneza je zlo zla, za nijansu kultivisanija od srdjana djokovica
Comment
-
Bas tako, ja sad treba da mu se klanjam zato sto se ne zeza po jahtama, zurkama, nego se znoji na terenu...ma evo, rasplakala me njegova pricahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostBas tako, ja sad treba da mu se klanjam zato sto se ne zeza po jahtama, zurkama, nego se znoji na terenu...ma evo, rasplakala me njegova prica
Mada je mogao da uradi dosta više."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
zdruzili se
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Cinjenica je sledeca. Da bilo ko od nas ima 500 miliona eura, a Gulbisova porodica je sigurno teza od toga, niko ne bi nista radio sto zatijeva veliko odricanje. Ako ima takvih ja se izvinjavam ali stvarno ne vjerujem da bi iko. Vec bi ga meracili svi ovdje koliko nas je maksimalno. E taj Gulbis ima talenat i svjestan je toga sigurno, da je rodjen u nekoj faveli on bi danas bio siguran sam TOP 5 igrac i Gren Slem sampion. Posto nije vec je sve dobio na zlatnoj tacni od kad zna za sebe meni je krajnje impresivno sto je on i sam postao milioner isklucivo zahvaljujuci trudu i radu, jer ga talenat dovede nikako nije mogao dovesti, morao je ostavljati sate i sate svakoga dana da bi postao to sto jeste. Je li morao vise? Apsolutno. Bi li neko na njegovom mjestu napravio i 10. dio toga? Niposto.sigpic
Comment
-
Originally posted by FeliLopezglupo da ti pisem sta mislim od njemu i goranu, jer bi stajalo vise zvezdica nego slova
inace, nisam mislio na emocije i popustanja, toga svakako da nema, pa zato mogu donekle i da im skapiram razna gazenja preko svega zivog i mrtvog sto im se naslo na putu (citaj ike bozoljca npr) ... poenta je bila na retko govnarskim i pokvarenim potezima koje rade kad su postali neko i nesto, a to je odlika najveceg ljudskog dna i sljama
p.s. ako je recnik nreprikladan - brisi post , ali drugacije o njemu nmgsigpic
Comment
Comment