Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Nije tacno da sam udario po njima niti bih to ikad uradio, imamo milion primjera uspjesnih roditelja i djece koja nisu niti ce ikad biti sportisti, ako i jesu nisu ni blijeda sijenka. Pretpostavljam da ce tako biti i sa Novakovim djetetom, mada se to ne moze znati ali nas istorija uci da je gotovo po automatizmu tako. Jer ce sad oni biti ti sa zlatnim tanjirima, pa cemo vidjeti koliko ce ih uraditi ovo sto je Gilbis.
    Nisu bleda senka zato sto nisu dovoljno dobri, nisu dovoljno talentovani kao roditelji, a ne zato sto ne treniraju dovoljno.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
      Jao koliko prostora dajete Gulbisu ok on ima talenat to niko ne osporava, da je na vrijeme zapeo kao i svi ostali mogao je da napravi zavidne rezultate, njegove pare me uopšte ne zanimaju, ali me njegov stav i izjave iritiraju, upravo zbog toga on će da bude samo još jedan u nizu, šampion nikada zato što se šampion ne postaje samo na terenu, moraš to da budeš i van njega
      Tajger Vuds bio sa 15424521525 zena za godinu dana. Pretpostavljam da on nije sampion u tvojoj knjizi?
      sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
        Jao koliko prostora dajete Gulbisu ok on ima talenat to niko ne osporava, da je na vrijeme zapeo kao i svi ostali mogao je da napravi zavidne rezultate, njegove pare me uopšte ne zanimaju, ali me njegov stav i izjave iritiraju, upravo zbog toga on će da bude samo još jedan u nizu, šampion nikada zato što se šampion ne postaje samo na terenu, moraš to da budeš i van njega
        A znas kako ce se tek pricati o njemu...ovo je nista

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Nisu bleda senka zato sto nisu dovoljno dobri, nisu dovoljno talentovani kao roditelji, a ne zato sto ne treniraju dovoljno.
          Talenat je 1, eventualno 2 posto, ostalo su znoj i krv. Moze se radom do TOP 100 kao sto vidimo, nekad skoro i do TOP 10, a gotovo niko od njih ne uspije. I to nije nista lose, niko ni od nas vjerovatno ne bi jer nemaju potrebe da se cimaju.
          sigpic

Comment

Nije preuzeo nista Pilic, vec je Srdjan Djokovic odvajao od usta da bi Novak bio na tom mejstu. Pisali su Boca i Visko savezu, ministru sporta i ne znam sad kome vec ne da ima jedan momak, veliki talenat ali da mu treba pomoc. Pismo je zavrsio u kanti za smece. Novak je postao ovo sto jeste samo i iskljucivo zahvaljuci Srdjanu, ostali se orbtali nisu, tako to uvijek biva. A kad se dodje do uspjeha onda imas pijavica koliko oces.
            isto kao sto je Ilijin WC za RG zavrsio u istoj toj kanti zahvaljujuci SRdjanovoj sujeti i povredjenom egu, kao sto je prosle godine Savicevo pismo 'uniji profesionalaca' zavrsilo u kanti zbog Gorana... itd itd... vec smo se ozbiljno rasplinuli

jedino se za ovo poslednje sa pijavicama slazem apsolutno, jer je toga uvek bilo i bice, u svim mogucim segmentima drustva ... ali je isto tako i srdjan pokusao da bude jedna ogromna pijavica na teretu drzave a sve pod parolom 'srbija nam nista nije dala, a novak mnogo daje njoj'

Comment

• Плашим се да овај Гулбис не направи оно што је Стан урадио у Аустралији...
              sigpic

Comment

• @ Feli Lopez,ako si iz Bg a mislim da jesi,onda znash koja su braca,da ne iznosim,bila izdashna u podrshci Djokovica,vraceno im je sve i ako nisu zahtijevali nishta za uzvrat.
                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Плашим се да овај Гулбис не направи оно што је Стан урадио у Аустралији...
                  Svakako nece biti lako. Ima Gulbis odlican servis ali krece se 100x bolje od servera... A ima sve udarce.

Posebno me zanimaju razmene sa BH strane sa Noletom...

Comment

Tajger Vuds bio sa 15424521525 zena za godinu dana. Pretpostavljam da on nije sampion u tvojoj knjizi?
                    Uvijek tjeraš svoje i neću da se uvlačim u rasprave, znaš dobro šta sam htjela da kažem, moraš imati poštovanja prema protivnicima a Gulbis to veoma često nema.
                    Gulbis ne igra tenis od juče, zašto je ovolika euforija nastala baš sad, zato što je tek sada odlučio šta hoće u životu
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Talenat je 1, eventualno 2 posto, ostalo su znoj i krv. Moze se radom do TOP 100 kao sto vidimo, nekad skoro i do TOP 10, a gotovo niko od njih ne uspije. I to nije nista lose, niko ni od nas vjerovatno ne bi jer nemaju potrebe da se cimaju.
                      1.
                      Znoj i, kako ti kazes, krv mogu mnogi da daju, iako ne svi naravno. I gdje ce biti bez talenta? Nigdje. Tih 5% talenata su presudni, jer je to ono sto se ne moze nauciti.

2.
                      Gulbis je izuzetno talentovan, ali ne koliko Rafa, Rodzer, Novak i Mari.

Bogastvo koje pominjete mu jednako i pomaze i odmaze. S jedne strane nema ekonomskog motiva, s druge strane ima drskost i samouvjerenost koja cesto ide sa bogastvom.

I njegove izjeve su cesto posljedica toga bogastva. Jednostavno moze sebi sve da dozvoli.

Naravno, ne poricem mu bistrinu i duhovitost, ali ipak su to izjave razmazenog derista koje misli da mu je sve dozvoljeno. Vjerovatno ima dobru narav, u protivnom bi se njegova razmazenost pokazivala u gorem svijetlu.

Comment

• Mozete li da kazete o kojim konkretno izjavama pricate?
                        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                          @ Feli Lopez,ako si iz Bg a mislim da jesi,onda znash koja su braca,da ne iznosim,bila izdashna u podrshci Djokovica,vraceno im je sve i ako nisu zahtijevali nishta za uzvrat.
                          znam, sve 5 sa te strane mada je i to uradjeno iz ko zna kojih razloga .... meni druge stvari smetaju i zbog toga ga pljujem, sta cu kad sam se upecao na izjavu da je car

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            1.
                            Znoj i, kako ti kazes, krv mogu mnogi da daju, iako ne svi naravno. I gdje ce biti bez talenta? Nigdje. Tih 5% talenata su presudni, jer je to ono sto se ne moze nauciti.

2.
                            Gulbis je izuzetno talentovan, ali ne koliko Rafa, Rodzer, Novak i Mari.

Bogastvo koje pominjete mu jednako i pomaze i odmaze. S jedne strane nema ekonomskog motiva, s druge strane ima drskost i samouvjerenost koja cesto ide sa bogastvom.

I njegove izjeve su cesto posljedica toga bogastva. Jednostavno moze sebi sve da dozvoli.

Naravno, ne poricem mu bistrinu i duhovitost, ali ipak su to izjave razmazenog derista koje misli da mu je sve dozvoljeno. Vjerovatno ima dobru narav, u protivnom bi se njegova razmazenost pokazivala u gorem svijetlu.
                            S ovim se ne slazem, on je talentovan koliko i Novak ali nije imao motiv, a sad ga je dobio iz nekogh nepoznatog razloga, a i sazreo je mentalno.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                              S ovim se ne slazem, on je talentovan koliko i Novak ali nije imao motiv, a sad ga je dobio iz nekogh nepoznatog razloga, a i sazreo je mentalno.
                              I Gulbis tako misli, da.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                                I Gulbis tako misli, da.
                                I ja tako mislim, ali nije sve u talentu.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X