Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemojte samo bukvalno da shvatate ove izjave sto prenose Blic i ostali bakraci, narocito ne ako se u tim izjavama pominje i Novak... Klasicni Banjac stajl, hejtuj sve samo je Novak ok. Od obicne izjave napravice attack na Novaka (ili nekog drugog, samo navodim najocigledniji primjer)...

Mislim da nema potrebe da se ovoliko pljuje Gulbis, da mu zele da se povrijedi i ne znam ni ja sta. Ok, takav je kakav je ali sta sad, pretjerujete malo.
    I ne vidim sta ima lose u tome sto je izjavio da je vrijeme da dobije Novaka. Bolje to nego da se unaprijed preda kao Berdih recimo.
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ivane, ono sto mene nervira je sto je sad ovde takva atmosfera da ja moram da volim Gulbisa, on mora da mi bude cool i jos plus moram da ga cenim zato sto je i pored tog silnog bogatstva resio, ali bukvalno da pomeri dupe i radi nesto.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Erni osvojio Sarajevo, ne vidim zašto ne bi i Pariz

Nek` on na terenu priča, ima čime

On mene ima veliko poštovanje što je dogurao do TOP 10...rad je iza toga, bez obzira na uslove koje je imao

Comment

• Ne razumem ljude koji hejtuju kada se pojavi neko "drugaciji", pa sta treba svi da izgube pre meca sa Novakom, Rafom, Federerom jer su oni "nedodirljivi"? Jel treba stalno da izjavljuje, "Nemam neke sanse, Novak je jedan od najboljih u istoriji, ali dacu sve od sebe..."? Jel to poenta sporta, ja iskreno mislim da je poenta bas ta vera u pobedu, ma protiv koga igrao, sta je lose sto ima samopuzdanja? Odvratniji mi je Nadal koji govori da ce biti tezak mec protv Lajevica, to nije licemerno?? Ma ne, nikako. I potpuno se slazem da su izjave top igraca ultra dosadne, i licemerne, nimalo iskrenosti nema na turu.
          sloboda ili ništa

Comment

• Ivane,

Ja ne mislim da sam ga pljuvao. Iznio sam odredjene fakte i svoje misljenje i pokazao, umjerene, simpatije za njega. Ali ocigledno umjerene simpatije nisu dosta.

Comment

• Ne tjera ovdje niko nikoga da nekoga voli/ne voli...nego da poštuje to što neko radi

Niko od njih nije birao ko će ga roditi, gdje će ga roditi i kada...dal će biti visok 2 metra i težak 110 kila ili 160cm lakši od pera...a često se sudi po tim kriterijima

Ne sudi ljudima, ko da bolje od njih znaš...

Comment

• Ne kapiram sta ste se svi utripovali da vam neko trazi da volite Gulbisa. Samo je izlizana fora "tatin sin", zbog toga je uspeo, nije pristojan, ima takve i takve izjave.... Okej mrzite ga koliko hocete, ali ne kapiram pokusaj da se umanji ono sto je postigao u karijeri.
                sloboda ili ništa

Comment

• Baš bi se ovdje i Lajović ismijavao da ne postoji Novak, aha

Comment

• Da se malo izrazim kao ljudi iz ProudNole regiona :

Ajte ljudi bolan sto ste zapjenili za Gulbovića. U petak će ga Nole pobjediti i svakog cuda tri dana dosta
                    Da li se vratio u veliki teniski zivot vidjecemo poslje poraza u petak.

Da li sam u pravu ProudNole ?
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Ivane,

Ja ne mislim da sam ga pljuvao. Iznio sam odredjene fakte i svoje misljenje i pokazao, umjerene, simpatije za njega. Ali ocigledno umjerene simpatije nisu dosta.
                      @Ni
                      Nisam mislio konkretno na tebe. Sve je ok sa tvojim postovima.

@Bojana
                      Ne tjera te niko da ga volis, cijenis itd. Ako ti je antipatican ili sta vec- batali ga, sta se opterecujes

Ne volim ga ja ali momak se trudi bez obzira na sve. On je jedan od rijetkih koji se ne boji Top 4 tenisera, ima samopouzdanje, neka bude i drskost, ali prosto tako je... Mozda je i razmazen ali to me i ne zanima toliko ako cemo iskreno, to su vec neke druge stvari...

On je promijenio FH ne da bi ispao zezalica vec jer zeli da napreduje. Imao je problema sa lijevom rukom kad bi "ciljao" lopticu, zaklanjala mu je vidik pa otuda ova inovacija u vidu plivanja. Nije bas lako promijeniti neki udarac, a narocito ne postati jos bolji igrac u relativno kratkom vremenskom periodu u odnosu na ranija vremena.

Jos jednom, nije da ga volim pa ga kao branim ili nesto, samo budite realni. Takav je kakav je, get over it.

Comment

• IVane, ja cu samo da kazem: Ajde Nole, posalji ga na trening teren kad toliko voli
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• I jos jedna stvar. Upoznao sam mnogo tih "tatinih sinova" koji su teniseri. Idu po akademijama, Muratoglu, Henin, Bolitieri ovo ono. Znate sta su uradili sa tim? Nista. Uzalud sve to dok ne iskaslju majcino mlijeko (kakav izraz sta je ovo) na teniskom terenu od muke i napora. Mogu tata i milioni da im pokrivaju ledja ali dzaba sve to dok sami ne izginu na terenu.

Gulbis je cini mi se to uradio. Mogao je mozda bolje ali zbog nedostatka motiva nije. Ali s obzirom na okolnosti, odlicno je ispalo.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Da se malo izrazim kao ljudi iz ProudNole regiona :

Ajte ljudi bolan sto ste zapjenili za Gulbovića. U petak će ga Nole pobjediti i svakog cuda tri dana dosta
                            Da li se vratio u veliki teniski zivot vidjecemo poslje poraza u petak.

Da li sam u pravu ProudNole ?
                            Pogodio si suštinu
                            Bezveze mi ova rasprava stvara nervozu, nije mi samo jasno gdje su ovi Gulbisovi sljedbenici do sada bili a isto tako me zanima hoće li brzinom svjetlosti nestati nakon meča u petak (isto kao i kralj Gulbis)
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                              Pogodio si suštinu
                              Bezveze mi ova rasprava stvara nervozu, nije mi samo jasno gdje su ovi Gulbisovi sljedbenici do sada bili a isto tako me zanima hoće li brzinom svjetlosti nestati nakon meča u petak (isto kao i kralj Gulbis)
                              Ne znam, ja licno nisam Gulbisov sledbenik samo realno govorim, jer odjednom toliko napadaju Gulbisa a u proslosti je bilo bezbroj tenisera sa mnogo vecim ispadima pa se nije reagovalo. I ne treba da se reaguje u sustini, ne vidim smisao uopste ali sam istovremeno i svjestan da je to nemoguce, ipak je ovo forum...

Comment

• Nisam ni ja sledbenik
                                #akonekopita

U petak se nadam rezultatu 3:0 za Noleta, moze biti i pjeske

Comment

Working...