Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas ne kontam sta imate protiv Nadala?
    Ali evo odavno pratim ovaj forum niko me ne razocara kao NI sa izjavom da je Rafa najveci folirant na ATP.

Comment

• Originally posted by Fejmus View Post
      Bas ne kontam sta imate protiv Nadala?
      Ali evo odavno pratim ovaj forum niko me ne razocara kao NI sa izjavom da je Rafa najveci folirant na ATP.
      Rafa je veliki sampion, ali isto tako mnogo puta je znao da glumi i folira.
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

A mene naprotiv niko ne odusevi kao NI sa ovom izjavom
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ferer objasnio razlog poraza:
          "Rafael obično igra bolje od mene, ali sada nisam bio psihički spreman, to je sve što mogu da kažem. Obično mi se ne dešava to, ali u jednom trenutku sam pomislio: ’Neću se vratiti u meč, ne protiv Rafe“."

Comment

• NI-jev post je highlight dana. Samo ostro i u meso.

Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Ferer objasnio razlog poraza:
              "Rafael obično igra bolje od mene, ali sada nisam bio psihički spreman, to je sve što mogu da kažem. Obično mi se ne dešava to, ali u jednom trenutku sam pomislio: ’Neću se vratiti u meč, ne protiv Rafe“."
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                Ferer objasnio razlog poraza:
                mukica neka batali tenis.... Ali najjace obicno mi se ne desava ovo ROFL Pa Davide sine, ja na prste jedne ruke mogu da prebrojim meceve kada ti se nije desilo ovo (meceve protiv Nadala naravno)
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Daleko od tog , volim kad je neko iskren ako ništa. ALI od onakvog objektivca kao što je NI da izjavi ovo

Comment

• Comment

Nemoj pogresno da me citiras. Rekao sam da je najveci folirant u istoriji tenisa.

I najveci sampion u istoriji tenisa.

Comment

Daleko od tog , volim kad je neko iskren ako ništa. ALI od onakvog objektivca kao što je NI da izjavi ovo
                        Pa samim tim izjava ima jos vecu tezinu
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

Cekaj bre polako, @NI je jedan od najboljih i najkorektnijih momaka ovde.
                          A da li si mozda pomislio da je ovo napisao sto je napisao upravo zbog toga sto poznaje tenis da kazemo u sitna crevca i sto poznaje Nadala (kao i sve tinisere) iz svakog ugla. Mozda je i on kao gledalac bio prevaren Nadalovom formom , kretanjem ... bioritmom da bi danas posle 0:1 protiv Davida bukvalno kao gromom pogodjen postao zver i igrao mozda i bolje nego dokle se mislilo da moze.

Eto ne znam koji su porivi bili da NI tako nesto napise ali da nekog razocara i da daje pausalne komentare takav NI sigurno.
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• I objektivnom jednog dana dođe preko glave.... trpi, trpi, trpi i ...bum...
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svaka čast NI , mislio sam da si objektivan i ako si gledao meč mogao si vidjeti da je Ferrer "mentalna gromada". Tako da Rafa nije značajno podigao nivo svoje igre , koliko je Ferrer spustio svoj. Tako da mi je malo glupo da kažeš da je najveći FOLIRANT u ISTORIJI tenisa.
                              2BP u 2 setu su to odlučile.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                I objektivnom jednog dana dođe preko glave.... trpi, trpi, trpi i ...bum...
                                Takvi kad prsnu, budu mnogo zajebani ... ali vidim da se NI vec vratio u normalu
                                sigpic

Comment

Working...
                                X