Originally posted by skeptik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostDva su razloga.
1.
Ne svidja mi se sto se stvara atmosfera protiv velikog samiona, po mom misljenju najveceg u istoriji tenisa. On ima probleba ali se dobro nosi sa njima.
2.
Jednostavno ne zelim nista nepredvidljivo u finalu, ako Novak savlada Gulbisa.
Ne zelim Monfisa napumpanog andrenalinom sa freneticnom francuskom publikom, ne zelim Ferera koji bi u eventualnom finalu grizao kao blesav i koga Novak ne moze lako da probije, ne zelim Marija koji nema sto da izgubi i kojega ce Novak jos teze da probije.
Rafa je najtezi protivnika ali znam da je za taj mec Novak totalno spreman, da bi imao publiku na svojoj strani i da bi stvari skoro u potpunosti zavisile od Novaka.sigpic
Comment
-
Roland Garros @rolandgarros 54s
UPDATE: Due to the weather, matches are to begin no later than 3:45pm. #RG14http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostAjde da idemo ovako. Nadal je 2005 osvoijo prvi RG u svojoj karieri. Od tada je samo jednom izgubio i to 2009 od Soderlinga. Znaci osvoijo je 4 titule pa onda usledio poraz, a nakon toga opet 4 titule i evo sada se igra petom RG-u od kad je on porazen. 2011 bi izgubio 10000% ako je Djokovic usao u finalu ali se Fed pogrizio da Nadal osvoji novu GS titulu. Sad ima dve opcije:
1. Da opet dozivi poraz nakon 4 titule
2. Da Gulbis ocisti putu ka devetoj tituli i petoj u nizi
Ja glasam za ovu drugu
Ipak fino je znati da se slazes da bi u eventualnom finalu Novak-Rafa, Novak odlucivao.
Comment
-
Originally posted by NI View PostAko tako nastavis pocecu da navijam za Ferera.
Ipak fino je znati da se slazes da bi u eventualnom finalu Novak-Rafa, Novak odlucivao.Osim ako se ne upeca opet Novak pa da moramo opet u petom setu da dobijemo mec.
P.s. Napokon sunce u Parizu
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostApsolutno, sa ovim servisom Nadal nema sto da trazi u finalu. 3-1 za Novak u takvom slucaju.Osim ako se ne upeca opet Novak pa da moramo opet u petom setu da dobijemo mec.
P.s. Napokon sunce u Parizu
Pecanja bez udice nemasigpic
Comment
-
Kako bih ja sad slatko "zalivadio" samo da sam kuci ...
Sat - dva, taman na vreme za tenis da se probudim ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja mislim da je ljepše da Novak u finalu uzme Rafu i da ga skine sa trona.To bi bilo baš potpuno ostvarivanje cilja.
Nego da Ferrer ili Murray dobiju Nadala."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ma taman je dosla ova kisa, da resim neku zadacu ekonometrije
P.s. Nadam se da ce da prekine do 4, jer ako pocne posle 5 moglo bi da bude lose po muskarce jer bi se mogli prebaciti meceve za sutra...Last edited by Stefan-kobe; 04-06-14, 14:06.OVAKO
Comment
Comment