Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shpageti View Post
    Odlozish sve obaveze,smjestish se ...
    same shit , valjda ce oko 3 da krenu

gledam ovaj skraceni snimak masha-guza posto nisam juce, taman zagrevanje da mogu adekvatno da navijam za saricu posle

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ja sabajle odgledao TB drugog seta izmedju Nole i Raonica. Na 2-2 Milos napravio neiznudjenu gresku i Nole je stisnuo pesnicu i rekao AJMO. Dali je Nole isto odvratan kao i Sarapovu? Vjerovatno da, spored logiku nekih
      Ne naravno, jer mi je Novak simpatican, a Marija antipaticna. Tako da isti postupci razlicitih ljudi ne moraju NUZNO da kod mene proizvedu istu reakciju.
      Da li sam pristrasan? Naravno da jesam. Da li sam objektivan? Naravno da nisam.
      I to je to, kratko jasno jednostavno. Zasto svi sve moramo da postujemo gitivimo volimo?
      Upadamo u smrdljivu - trulu - kolotecinu, ako nastavimo tim tempom ....
      Bitno je da se igraci / igracice ne vredjaju po bilo kojoj osnovi. A da li ce neko da ih postuje ili ne, gotivi to sto oni rade ili ne, razume njihovo ponasanje ili ne. To je klasicna sloboda ljudi koji posecuju ovaj forum.... Tako i treba da bude, bez kreativnosti, razmimoilazenja u misljenjima i stavovima, bi postali TRULA KOALICIJA teniskih navijaca ...
      Ako to vec sada nismo ...
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        I prosle godine u finalu je padala sitna kisa tokom celog meca
        @shpageti
        Fakt je da kad ovih sa vrha gube, oni se raduju na sve sto se moze radovati. Nadal vamosira i kad protivnik napravi duplu, Nole AJMOsira kad neko zakaci mrezu i loptica ide u aut, Marija se dere na sve sto se moze izdrati itd itd, a to je sve zbog to sto hoce da pokupe samopouzdanje i da nanesu nesigurnost kod protivnika. Zato sam i spomenuo Noleta, jer 90% od ovog foruma navija za njega, a nije da je meni smetalo to sto se obradovao na gresku Raonica.
        Ajmosira
        Nisi me shvatio opet,jbg,ja pricham samo o Mashi,nije ono bilo ok koliko god se tebi chinilo da jeste a tek pauza prilikom servia od nekih 45 sekundi ... pa pogled onakav upucen direktno protivnici ...ne znam,odgovarala bi mozda za devedesete u ex Yu,imala bi svoj klan sigurno
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ne mora se toliko satanizirati kada se igrac raduje greske protivnika, to prema meni znaci da taj igrac zazire od protivnika, malo ga se boji, pa mu na taj nacin pokazuje neku vrstu hrabrosti. Inace i mene iritira do urlikanje, iako nisam gledala jucerasnji mec, ali uopste mi nije toliko strasno kada se neko raduje zato sto je dobio poen, pa makar bila i greska protivnika.
          . . .
          Moram priznati da je mozda Vladan u pravu, sala bila ili ne, da je danas Ferer mozda najblizi pobedi. Nikako mi Rafa nije kompletno svoj na ovom RG.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
            same shit , valjda ce oko 3 da krenu

gledam ovaj skraceni snimak masha-guza posto nisam juce, taman zagrevanje da mogu adekvatno da navijam za saricu posle
            Okrenuh i ja,ali sam smanjio ton na minimum
            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Sand, apsolutno tacno! Izdominirao si u svakom smislu! Bravo!
              To je to sta ja hocu da kazem, niko te ne tera da volis ili da navijas za nekoga, ali treba malo respekt za one koje navijaju za onoga koga ti ne gotivis, jel tako? Ovo ne govorim za tebe, nego opsto, samo tako mi je doslo da se obratim u drugo lice
              OVAKO

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                Ajmosira
                Nisi me shvatio opet,jbg,ja pricham samo o Mashi,nije ono bilo ok koliko god se tebi chinilo da jeste a tek pauza prilikom servia od nekih 45 sekundi ... pa pogled onakav upucen direktno protivnici ...ne znam,odgovarala bi mozda za devedesete u ex Yu,imala bi svoj klan sigurno
                Brate, navijam za Nadala, normalna mi je ta pauza od 45 sekundi
                OVAKO

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Nisam vjerovao da ce se ovo ikada desiti u RG-u, ali ja sam danas sa Rafu protiv Davida!

Vamos Rafa!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Padala na Satrijeu, na Lenglanu ce Davidovi udarci biti mnogo ucinkovitiji, a Nadal prosle godine bio cudoviste, sad nije na tom nivou
                      Sad kad se Nadal napije od ljubicastu tecnost vidjeces sta ce se desiti Ferera

Ja ovo ne mogu da vjerujem, skoro svi Novakovci navijaju za Nadala
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                        Moram priznati da je mozda Vladan u pravu, sala bila ili ne, da je danas Ferer mozda najblizi pobedi. Nikako mi Rafa nije kompletno svoj na ovom RG.
                        Zna to i Stefko, ali nece da kaze na forumu, stari je to takticar

Gledam skor Mareja i Monfila, nevjerovatno da se Endi ovoliko mucio sa Gaelom, jos bas odavno nisu igrali. Vala bude li se i danas mucio stvarno ozbiljno treba da se zapita zasto ne koristi potencijal na pravi nacin.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Ne naravno, jer mi je Novak simpatican, a Marija antipaticna. Tako da isti postupci razlicitih ljudi ne moraju NUZNO da kod mene proizvedu istu reakciju.
                          Da li sam pristrasan? Naravno da jesam. Da li sam objektivan? Naravno da nisam.
                          I to je to, kratko jasno jednostavno. Zasto svi sve moramo da postujemo gitivimo volimo?
                          Upadamo u smrdljivu - trulu - kolotecinu, ako nastavimo tim tempom ....
                          Bitno je da se igraci / igracice ne vredjaju po bilo kojoj osnovi. A da li ce neko da ih postuje ili ne, gotivi to sto oni rade ili ne, razume njihovo ponasanje ili ne. To je klasicna sloboda ljudi koji posecuju ovaj forum.... Tako i treba da bude, bez kreativnosti, razmimoilazenja u misljenjima i stavovima, bi postali TRULA KOALICIJA teniskih navijaca ...
                          Ako to vec sada nismo ...
                          Ljepo receno Sandugp
                          Trula koalicija Kome to treba. . .

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Nisam vjerovao da ce se ovo ikada desiti u RG-u, ali ja sam danas sa Rafu protiv Davida!

Vamos Rafa!
                            Zbog? Pretpostavljam jer smatras Mareja tezim od Nadala u eventualnom finalu, ali je meni to neshvatljivo, Nadal je najtezi, insane mode, ostali su svi hard i very hard.
                            sigpic

Comment

Zna to i Stefko, ali nece da kaze na forumu, stari je to takticar

Gledam skor Mareja i Monfila, nevjerovatno da se Endi ovoliko mucio sa Gaelom, jos bas odavno nisu igrali. Vala bude li se i danas mucio stvarno ozbiljno treba da se zapita zasto ne koristi potencijal na pravi nacin.
                              Zna naravno, cim pominje ljubicastu tecnost vrag odneo salu. Dosli smo do zadnjeg oruzja koje mozemo iskoristiti.
                              Volela bi da Marej pobedi, da ga gledam protiv Nadala u SF.

Comment

Zbog? Pretpostavljam jer smatras Mareja tezim od Nadala u eventualnom finalu, ali je meni to neshvatljivo, Nadal je najtezi, insane mode, ostali su svi hard i very hard.
                                Mislim da nije zato, vec zato sto NI voli izazove...
                                Ja bih vise voleo da Nadal ispadne, ali osvajanje RG-a bez da se dobje Nadal, bi mi nekako bilo nepotpuno ...
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X