Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ма какав Мареј, има само да се ваља по шљаци!!!

chofy88

намучио би га сигурно, важно је да га мало кида по терену и извуче енергију..
    Last edited by Žika; 05-06-14, 10:29.
    sigpic

Comment

• NI,
      Rafa nije niti jednom u toku turnira rekao da nije u formi, ili pak spomenuo povredu. To sto mi ovde diskutiramo da nije u top formi nije relevantno njega nazivati folirantom. Nije ni imao potrebe da sakriva formu imajuci u predvid njegove protivnike, protiv njih ti i forma ne treba. On nije igrao ni blizu svog maksimuma protiv Ferera, pa sada kao mi iznenadjeni kako to odigrao. Ferer je i sam rekao kako je totalno psihicki pao, a to se uostalom videlo i u samu igru. Prema meni nema nikakve potrebe nazivati Nadala folirantom, pa jos to pravdati i nekakvim pozitivnim kontekstom. "Sakrivanje" forme ne moze nikako biti foliranje, iako ne znam sta to uopste znaci. A, ako ti imas na umu samo finale protiv Djokovica i komentiras koliko ce njemu biti tesko protiv Nadala koji eto svi govorimo da je slab, a on se cuvao da bi iznenadio Djokovica u finalu, meni je smesno. Jer finale RG ce Rafa odigrati najbolje sto moze, pa kakvo je vreme doslo da se cudimo sto on zaigra dobro na RG i to bi trebalo biti foliranje? Zato mislim da je tvoje misljenje krajne subjektivno i navijacki, jer ti u ovom slucaju gledas iskljucivo iz pozicije Djokovica. Nema potrebe zbog toga nazivati Nadala folirantom u igri, ako zelis opisati njegovu igru.
      Last edited by Niki; 05-06-14, 10:29.

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
        Ne znam koga je Rafa uvjeravao da je povrjeden
        Ono jucer je bilo 65% pravog Rafe, Rafe iz proslogodisnjeg polufinala, ovih ostalih 35% nece i ne moze naci.
        A ovo sve ostako sto pises, to je strah koji progovara iz tebe :P
        Kreso,

Eto vidis. Pravi si Nadalovac. Ti mene uvjeravas da je 65%. Nece ici, jer je on 98%. Ajde da si pokusao sa 95%. Vec sam rekao da o povredama pricaju ljudi bliski Rafi, u prvom redu Toni. Znas kako je bilo ono prosle godine kad je Toni objasnio da je do Akapulka Rafa bio u dilemi da li ce ikada ponovo igrati vrhunski tenis a onda je dobio Ferera u finalu 6:2, 6:0 pa je zakljucio da mozda ipak moze vise. (Ferer je 5. igrac svijeta)

Da strah me je da ce Rafa isfolirati Novaka. Ne bi mu to bilo prvi put. No nadam se da je Novak naucio lekciju.

@niki

Tvoje je subjektivno misljenje da sam subjektivan. Nista strasno.

Nije rekao Rafa da ima problema sa ledjim nego Toni. A oni su tim i Toni je sef.
        Last edited by NI; 05-06-14, 10:33.

Comment

• Moj NI, hoće i Kreso da te prevari

njega je Rafa već prevario

Comment

• Prema igri do sada Djokovic je favorit, igra izvanredno, bez drasticnih padova, sve funkcionira sto treba funkcionirati. Ima super zreb da drzi formu i to i radi. Nadalov laksi zreb nista dobro za njega nece doneti, sem sto ce biti odmorniji, srecom pa igra protiv Mareja, pa i protiv Ferera bez obzira kako je mec tekao, da se susretne sa ozbiljnijim teniserima pre eventualnog finala. Ali, nikoga ne treba iznenaditi da on u finalu RG, gde je apsolutno dominantan celu dekadu, odigra najbilji mec ove godine. Pa pricamo o Rafaelu Nadalu i sljaku. Nek dodje do tog finala, nek odigraju oni mec za pamcenje, za sve ostalo manje vise.
            Last edited by Niki; 05-06-14, 10:37.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Moj NI, hoće i Kreso da te prevari

njega je Rafa već prevario
              Imas duha, opet si me do suza nasmijao.

Originally posted by Niki View Post
              ... Ali, nikoga ne treba iznenaditi da on u finalu RG, gde je apsolutno dominantan celu dekadu, odigra najbilji mec ove godine. ...
              Mene sigurno to nece iznenaditi. Iznenadice me ako ne bude tako.
              Last edited by NI; 05-06-14, 10:38.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Kreso,

Eto vidis. Pravi si Nadalovac. Ti mene uvjeravas da je 65%. Nece ici, jer je on 98%. Ajde da si pokusao sa 95%. Vec sam rekao da o povredama pricaju ljudi bliski Rafi, u prvom redu Toni. Znas kako je bilo ono prosle godine kad je Toni objasnio da je do Akapulka Rafa bio u dilemi da li ce ikada ponovo igrati vrhunski tenis a onda je dobio Ferera u finalu 6:2, 6:0 pa je zakljucio da mozda ipak moze vise. (Ferer je 5. igrac svijeta)

Da strah me je da ce Rafa isfolirati Novaka. Ne bi mu to bilo prvi put. No nadam se da je Novak naucio lekciju.

@niki

Tvoje je subjektivno misljenje da sam subjektivan. Nista strasno.

Nije rekao Rafa da ima problema sa ledjim nego Toni. A oni su tim i Toni je sef.
                NI,
                Svakako da je moje misljenje subjektivno u odnosu na tebe. Ne komentiram ja tebe generalno, jer nemam pravo na to, ne poznajem te licno, komentiram tvoj stav da je Rafa folirant kao tvoj subjektivan stav jer te vodi navijanje za Djokovica. Moj subjektivan stav svakako, nista licno.

Comment

• Sta miliste, imaju li mlada Kanadjanka i Tuzlanka danas sanse?
                  sloboda ili ništa

Comment

• NI,

mislim da se teniski vrlo dobro razumemo,samo smatram da je foliranje prejaka rec za coveka koji je toliko toga prikazao u tenisu,jednostavno za mene je to neprimereno.Navijacki gledano to je i nipodastavanje igracke velicine.Rafa to ne zasluzuje,to je moje vidjenje.
                    Ovo tvoje izrazavanje igrackog stava Rafe kao foliranje gledam kao navijacku bojazan Novakovog poraza u eventualnom funalu,ja na to gledam drukcije,u individualnom tenisu pobedi naajbolji i najspremniji u datom trenutku uz sportsku srecu kao sastavni deo igre.Ako Novak bude u finalu imao te elemente ,nijedno foliranje protivniku nece pomoci

Comment

• Kao sto Shminka kaze, neka Rafa prevari nas navijace, nije bitno, ako u nedelju bude podigao 9-ti trofej.

Comment

• Itekako će vas prevariti haman sviju ako dodje do titule

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                          NI,
                          ...komentiram tvoj stav da je Rafa folirant kao tvoj subjektivan stav jer te vodi navijanje za Djokovica. Moj subjektivan stav svakako, nista licno...
                          Niki,

Da budem precizan 'najbolji folirant u istoriji tenisa'.

@juve

Ocigledno je da ti i ja razlicito razumijemeo rijec folirant. Za mene je to mnogo blaza rijec od prevarant.

Ali da ti predlozim kompromis: "Najbolji glumac u istoriji tenisa." (Muskog.)
                          Last edited by NI; 05-06-14, 10:45.

Comment

Kreso,

Eto vidis. Pravi si Nadalovac. Ti mene uvjeravas da je 65%. Nece ici, jer je on 98%. Ajde da si pokusao sa 95%.
                            A nece ici. 98% Nije da pratiš Rafu od jučer pa eto podzadnje USO turneja nemoj me zezat da je na 98% te forme

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Comment

Niki,

Da budem precizan 'najbolji folirant u istoriji tenisa'.
                              Ovo postaje kontraproduktivno, koliko vise komentiramo tvoj stav, on se vise pojacava. Iako si imao dileme, sada ih sigurno vise nemas, do kraja branis svoj stav.

Comment

• Ma imam neki osecaj (nisam gledao prognoze a bolje sto nisam - vremenske naravno) da ce u Nedelju da sprzi sunce kao nenormalno i da ce teren da bude suv samo tako i da ce da bude 30+ stepeni. Nasuprot vremenu koje je do sada u Parizu. I onda Rafinjove sanse drasticno rastu (u koliko dodje do duela Rafa - Nole)
                                Tako da me ne bi ni malo cudilo da Nadal odbrani trofej ovde
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X