Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Pogresila je Niki. Rekao je Rafa, mislim da je bilo nakon meca sa Thiema. I mislim da to nista nije strasno, jer to je i istina, nismo slepi gledamo to na TV-u.

Citaj Vladane, mislim da si cak i bio prozvan od neko, da ces da trubis do kraja turnira kako ce Novak da izgubi i da siris pesimizam.
    Poznato je da mu ja nista ne verujem, cinjenica je da slabije servira, ali on nije nikad bio jak server, osim USO 2010. kad je nasao neki nenormlani servis

btw. otovrena je live tema, Ziki i Julia uzeli 1.set u finalu mixa
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Kakvo je vrijeme do kraja nedelje, imam neki osjecaj da ce biti kao prosle godine, cim se dodje do zavrsnice grane Sunce, Nadala publika mozda ne voli, ali ima neka sila koja zeli da on bude kralj Pariza i niko drugi

Gulbis super lik, taj poraz mi ne bi toliko tesko pao, a i dobro je sto je to Gulbis, on bi u finalu izasao sa namjerom da pobijedi, Berdih bi samo razmisljao koliko gemova da uzme.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        juventus

не плаши ме више са тим Рафом! полудећу...
        Haha,,nema moj pogled na Rafinu formu nikakve veze sa duelom sa Novakom.To je moj opsti utisak Rafine forme.Da te umirim malo, u eventualnom finalu 100 na 100% Novak ima realne sanse za trijumf.Pitanje je samo kako ce se stvari odvijati,moje misljenje je da je doslo vreme za Novakovu titulu na RG,najsladje bi mi bilo da to uradi preko Rafe sa nebitno koliki nivo igre ce u tom finalu on prikazati.Naravno kao i u svakom vrhunskom sportu odlucuju sitnice,nadam se da ce prevagnuti na Novakovu stranu.Dva puta je bilo na Rafinu ,vreme je za trecu srecu kod Novaka.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Niki je rekla da Nadal nikad tokom turnira nije rekao da je povredjen i da ga muce ledja, a to jednostavno nije tacno.

edit:
          evo olja je i izjavu nasla
          Moja greska priznajem.
          Bilo je to u kontekstu vec cuvenog posta od NI-ja gde on naziva Rafu folirantom, ali nema veze. Spomenuo je da je povredjen.

Comment

• Bojana, Nadal nije server, ali nije i Volandri da budemo realni. Prosle godine objasnio sam kako je servirao, ove sezone razlika je nebo-zemja. Mozes ti da mu ne vjerujes ali istina je da ima probleme sa ledjima.
            Vladane, osvojice Novak ovaj RG, razlika u formu je evidentna.
            OVAKO

Comment

• Mora servirati bolje, ali bojim se nece moci toliko bolje, da bi lakse dobijao svoje servis gemove, posebno protiv Djokovica. To moze biti i kljuc pobede Djokovica u eventualnom finalu.

Comment

Bojana, Nadal nije server, ali nije i Volandri da budemo realni. Prosle godine objasnio sam kako je servirao, ove sezone razlika je nebo-zemja. Mozes ti da mu ne vjerujes ali istina je da ima probleme sa ledjima.
                Vladane, osvojice Novak ovaj RG, razlika u formu je evidentna.
                Kao Volandri bas i ne servira, necemo da preterujemo
                On se juce odlicno izvlacio na fh, brzim sitnim koracima, ne znam koliko bi to bilo moguce da ima tih problema.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Kao Volandri bas i ne servira, necemo da preterujemo
                  On se juce odlicno izvlacio na fh, brzim sitnim koracima, ne znam koliko bi to bilo moguce da ima tih problema.
                  Pa ta boljka u ledja pravi probleme prilikom servisa, kad treba da se izduzi i kada treba da opali punom snagu lopticu. Ma daj Bojana, ne mislis valjda da je Nadal lud pa da 5 mjeseci servira ocajno i ispod proseka samo zato sto glumi
                  OVAKO

Comment

• Imamo mi onog našeg merača servisa.. jutros je tu bio... sve će on da pribeleži...
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Pa ta boljka u ledja pravi probleme prilikom servisa, kad treba da se izduzi i kada treba da opali punom snagu lopticu. Ma daj Bojana, ne mislis valjda da je Nadal lud pa da 5 mjeseci servira ocajno i ispod proseka samo zato sto glumi
                      Prosle godine je Role imao ogromnih problema sa ledjima, cela igra mu se raspadala, ne samo servis.
                      Juce je Nadal bez ikakvih problema izvlacio fh, a tu moraju i ledja da rade, nije samo udarao lopticu ako mu dodje, nego se savrseno namestao.

sigpic

with experience.

Comment

• Cinjenica je da je Bojana u pravu nikad Nadal nije pretjerano jako udarao servis...
                        Bas me zanimaju brzine sa USO turneje i ove..Tamo je mnogo pametnije servirao sto nuzno ne znaci i brze

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Comment

• Sve to zavisi dje je tacno problem. Novak je 2011. u finalu cetvrtog seta USOa imao problem jer prvi nije mogao preko 170 da odservira, a igra sa osnovne nije zere ispastala.
                          sigpic

Comment

• To je bilo finale, adrenalin je maksimalno radio i uspeo je da dobije mec, a videlo smo koliko nije imao problema sa povredom vec sledeceg vikenda na DCiju protiv Argentine.

sigpic

with experience.

Comment

• Ljudi jedno je jako, tipa lupanje konstantno 200-210(mada ima onih koji i jace serviraju), a nesto sasvim drugo kad prvi prosjecno ide 174 km/h, a drugi 139, to je smijesno za Nadalov nivo, to je Fererov nivo servisa.

http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...16/1501ms.html
                              sigpic

Comment

To je bilo finale, adrenalin je maksimalno radio i uspeo je da dobije mec, a videlo smo koliko nije imao problema sa povredom vec sledeceg vikenda na DCiju protiv Argentine.
                                Ti si nemoguca majke mi. Svako ko te pobije argumentom ti ces naci izgovor kako bi bila protiv Nadala.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X