Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najveca zablduda u isroji covecansta je sto ljudi misle da mogu promeniti nekom pricom necije misljenje, i vi navalili na NI-ja kao da vam je poslednje
    sloboda ili ništa

Comment

• miloolja

ментално се троши са Милошевим сервама и игром без игре. Напет си да ухватиш муњу од лопте и желудац ти само трпи... као на лутрији, само напето чекаш шта ће се догодити... не трошиш се физички, али ти живци пуцају...то те ментално изтроши! Иначе што се трошења физичке снаге тиче, слажем се да се Ноле до сада није нешто потрошио.. какав је био жреб, мислио сам да ће ту бити и Нишикори који баца у несвест...
      sigpic

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
        A nece ici. 98% Nije da pratiš Rafu od jučer pa eto podzadnje USO turneja nemoj me zezat da je na 98% te forme

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
        To se sprema teren za u nedelju, da se moze reci da je najbolji Djokovic bolji od najboljeg Nadala i to na sljaci.

Comment

• Ne može se ovo čudo osušiti tako brzo...na to zaboravi

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Ma imam neki osecaj (nisam gledao prognoze a bolje sto nisam - vremenske naravno) da ce u Nedelju da sprzi sunce kao nenormalno i da ce teren da bude suv samo tako i da ce da bude 30+ stepeni. Nasuprot vremenu koje je do sada u Parizu. I onda Rafinjove sanse drasticno rastu (u koliko dodje do duela Rafa - Nole)
            Tako da me ne bi ni malo cudilo da Nadal odbrani trofej ovde
            Nije da su igrali i po kisi neko finale

Originally posted by Niki View Post
            To se sprema teren za u nedelju, da se moze reci da je najbolji Djokovic bolji od najboljeg Nadala i to na sljaci.
            Naravno, i ja umanjujem Rafine sanse iskljucivo iz razloga da mi bude lakse zbog poraza, malo pile naopako kao i pravi Rafa

Last edited by miloolja; 05-06-14, 10:58. Reason: ne pišeš post za postom za minut, već prvi edituješ (ispraviš)... nije ovo uživo tema

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
              A nece ici. 98% Nije da pratiš Rafu od jučer pa eto podzadnje USO turneja nemoj me zezat da je na 98% te forme
              Ako smo vec krenili da se cenjkamo dam ti 97.5%. Jesi li vidio ona izvlacenja na FH jucer kad je odlucio da sredi Ferera. Koji rad nogu. Ili ono zatvaranje mreze. Pa cak je i BH otisao gore, pogotovo CC. A servis? Znas, david ima strasan return.

A pogledaj prvi set. David je dobio kljucni poen poslije nevjerovatnog skvos FH kojemu je prethodila fantasticna Rafina FH paralela.

David jednostavno nije bio spreman za Rafin nivo. Zato je onako drasticno pao.

Comment

• Dobrodušan i tenisu vičan
                NIkad zloban i ciničan.
                sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Ne može se ovo čudo osušiti tako brzo...na to zaboravi
                  Daj boze
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Ako smo vec krenili da se cenjkamo dam ti 97.5%. Jesi li vidio ona izvlacenja na FH jucer kad je odlucio da sredi Ferera. Koji rad nogu. Ili ono zatvaranje mreze. Pa cak je i BH otisao gore, pogotovo CC. A servis? Znas, david ima strasan return.

A pogledaj prvi set. David je dobio kljucni poen poslije nevjerovatnog skvos FH kojemu je prethodila fantasticna Rafina FH paralela.

A sad upali RG 2013 semi-final Djokovic Novak - Nadal Rafael pa mi reci koji je ono postotak..ili je ovo 98% na hard modu a prosle godine je bio insane

Comment

• Сваке године се намеће то да Ноле коначно узме овај трофеј, да сам и ја више ментално истрошен и не видим какво је стање реално? Навукла ме нека зебња, уместо да се опустим и уживам у игри. Мало ли је и полу-финале? 720 бодова?

али ја нисам шампонски тип, шампиони размишљају другачије!!!
                      Last edited by Žika; 05-06-14, 10:59.
                      sigpic

Comment

• To sam htela da ti kažem... ti si se istrošio, a ne Novak
                        Ma sve će to da ti se vrati, sa kamatom.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Rafa taj nivo svoje forme jos uvek nije prikazao.Nije bilo ni potrebe za tim.Cuvaju se aduti za sam kraj.Forma se lagano podize kako turnir odmice i kako nailaze tezi protivnici.Po mom misljenju Rafin nivo igre od 2 .seta je tek nikih 75% mogucnosti,Rafa to izuzetno dozira a i protivnici mu pomazu.

Comment

• juventus

не плаши ме више са тим Рафом! полудећу...
                            sigpic

Comment

• [VINE]MDaPg2ZEHFB[/VINE]

Last edited by miloolja; 05-06-14, 11:15.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• иде Зимоња по ко зна коју титулу по реду!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X