Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jagodica View Post
    Dakle, teza o underarchieving-u postaje glavna tema na forumu.
    Neka mi njeni največi pobornici iskreno priznaju na koji broj GS-ova su procenjivali Novakov potencijal 2007 godine?
    Nisam to nikada računala, niti brojala... ali ako me ovi porazi u finalima GS ne ubiju, živeću sigurno min još 100 godina.

Možda gledano iz perspektive 2007., ali to je baš davno prošlo vreme...čovek se na na dobro začas navikne, nije ni svestan kako mu je nekada bilo zapravo, a na loše.. uf..... tako i iz današnje perspektive, posle tih poraza u finalima, recimo, posle onakvih pobeda kada vidiš i shvatiš jednu, jedinu činjenicu... da može... mislim mogao...
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
      Dakle, teza o underarchieving-u postaje glavna tema na forumu.
      Neka mi njeni največi pobornici iskreno priznaju na koji broj GS-ova su procenjivali Novakov potencijal 2007 godine?
      na kraju:

2006. moze mu se zalomiti jedan
      2007. morao bi osvojiti barem jedan
      2008. 5
      2009. 4
      2010. 3
      2011. 15
      2012. 13
      2013. 11

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Ja pisem i o neativnim i o pozitivnim. U Rimu je i te kako bilo pozitivnih. Jucer nije.

I pokusavam da objasnim zasto jucer nije. Nije jucer pokazivao sto moze, nego se bojao od onoga sto ne moze. I tvoja analogija sa svatovima je odlicna.

Pazi, strog sam. Stalno ima peh na RG-u. I 2009. (Koli je odigrao odlicno) i 2011. (Federer je odigrao mec zivota na sljaci, a on imao 5 dana pauze) i 2012. (Toni je izboksovao prekid meca) i 2013. (Bio je suncan dan, plus se upecao na mrezi.)

Poslije takvih pehova pocinjes da vjjerujes da ti nije sudjeno da se sve zavjerilo protiv tebe. Zato treba da udje u mec sa stavom: pokazacu sve sto mogu, datcu sve od sebe u danim okolnostima.

A bog hvala ima sto da pokaze i tehniku i taktiku i tenisku pameti

Ali i pored svega toga po suncanom danu ne moze da bude favorit!
        Nije se upecao, nego dotakao mrezu
        U stvari htedoh o boldovanom delu. Da li je moguće iskazati tri navedene vrline u situaciji kada imas zdravstveni problem u meču protiv Nadala.
        sigpic

Comment

• 2014. 6

sigpic

Comment

• Pa i ako ostane na 6? Što, živećeš teško sa tim saznanjem?
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              2014. 6

Da se i ja malo slatko nasmejem danas. Bem ti i zivot i Novaka Djokovica i njegove poraze.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Koji su malo i tvoji porazi.
                sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Koji su malo i tvoji porazi.
                  Tacno, cak i malo vise nego sto bi trebalo, a tu sam se zajebao u startu i sad ne vredi mora tako stalno.
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

2014. 6

Suze mi frcaju od smijeha.

Comment

• Vidim, jos i reputaciju i lajk dobih, odoh da se napijem
                      sigpic

Comment

• A ono sto je NI napisao po godinama, bukvalno preslikano je bilo i kod mene
                        sigpic

Comment

Vidim, jos i reputaciju i lajk dobih, odoh da se napijem
                          Reci da je od mene. Oraspolozio si me.

Forum je cudo.

Comment

• Nije zere lakše Vlatku, ali bar se nasmejao.. i mi sa njim..
                            ja procenjujem da će još 3 osvojiti, 3 godine po 1..
                            Originally posted by gokara
                            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Od tebe naravno

Nikad ja nisam isao preko 12, znao sam da je nemoguce nakon 2011. osvajati po tri Slema, i bio sam zadovoljan sa Slemom po godini, to je bio neki osnovni cilj.
                              sigpic

Comment

• Ma gde mu je lakše, ali soli po ranama i svojim i našim.. ja nemam danas smisla za humor.. izvinte... sada sam došla i čak nisam ni čitala ništa ovde, prvo se uhvatila za onaj Jagodičin post o underarchieving-u .. odoh i ja... nešto korisnije da radim...
                                sigpic

Comment

Working...