Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post

W je uzeo jednom i ne ocekujem da ce ikad vise, mozda ako bi mu Nadal bio protivnik u finalu, tu stvarno vidim sansu, protiv Mareja i Federera nikako.
    Zašto misliš da protiv Mareja nema šanse na W?
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Navras View Post
      Sam je izjavio nedavno da mu tenis vise nije na prvom mestu. Od toga do poslednje rupe na svirali deli nas svega nekoliko meseci. I ja sam gotovo siguran da ce kada postane otac tenisku karijeru potpuno skrajnuti.

O dvocifrenom broju slemova vise nema ni govora, s tom pricom je zavrseno i pre jucerasnjeg poraza. Umesto toga polako se namece tema da li moze osvajiti makar jedan slem do kraja karijere? Ako i na ovogodisnjem USO-u izvisi za titulu mislim da komotno mozemo da otvorimo tu pricu.
      To moze vrlo lako da se desi, ALI ako u medjuvremenu uzme W ili US ili i jedno i drugo moze takodje da ode sve u drugom pravcu ...
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Njih dvojica su za mene najbolji, Anakon i Rodrigez
        Pa i ja sam sa tim stavom. Majstori su oboijca. Mene isto zanima kakav bi Mats Vilander bio trener, covjek zna previse tenis i mislim da bi dobro dosao nekim od ovim momcima u usponu, sto ce tek da budu top 10 za par godina.

P.s. Gasite tenis, Mats je pogodio prognozu za jucerasnje finale, rekao je 3-1 za Nadal. To se sad desilo i nikad vise.
        OVAKO

Comment

• Ocekujem bar jedan GS Novaka ove godine i to najverovatnije USO.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
            Zašto misliš da protiv Mareja nema šanse na W?
            Tako sto je Skot za klasu bolji igrac na travi. Novak i kad je bolji izgubi od njega(OI) na travi.
            Jednostavno ima mnogo bolje kretanje, masivni prvi servis koji masu znaci na travi.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Pa i ja sam sa tim stavom. Majstori su oboijca. Mene isto zanima kakav bi Mats Vilander bio trener, covjek zna previse tenis i mislim da bi dobro dosao nekim od ovim momcima u usponu, sto ce tek da budu top 10 za par godina.

P.s. Gasite tenis, Mats je pogodio prognozu za jucerasnje finale, rekao je 3-1 za Nadal. To se sad desilo i nikad vise.
              Zar Mats nije trenirao nekog Francuza vec, cini mi se PHM-a?
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post

Samo Mats, niko ne poznaje igru kao on. Da je Novak bio pametniji i da je umjesto Bekera doveo njega ko zna dje bi bio u ovom trenutku.

PHM igrao najbolji tenis u karijeri kad ga je Mats vodio.
                sigpic

Comment

• Rodrigez i Anakon bi mu vjerovatno popravili prilazni udarac...nevjerovatno je Novak spor kad dobije kratke loptice...

Gem lopta na 3-2 u 4. setu, zicer FHom...on izgubio poen...jedva dobaci FH do Rafe

zakasni naravno, kao i uvijek na kratku

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Trenirao je jedno vreme i Marata Safina
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Mats za sebe kaze da je bio overachiver.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Da, vodio ga je, ali vise se bavi s komentatorskom poslom nego sa trenerskom. Zato sam rekao da zelim da ga vidim na nekih od ovih nadolazavajuce nade tenisa, recimo Nisikori, Dimitrov... Strasan je Mats znalac, steta ja da ostane samo na komentatorskom poslu u onu raspalu televiziju sa tim njihovim sportovima kao biciklizam, karling...
                        OVAKO

Comment

• Mislim da se u jednom slazemo. Novakova karijera je na ozbiljnoj prekretnici.

Ja licno mogu zamisliti da nikada vise ne dodje do finala a i da osvoji debelo vise od 5 slemova. Samo treba u glavi da se sloze tri kockice:

-
                          realne ambicije; on ne moze biti favorit protiva Nadala po suncanom danu u Parizu
                          -
                          spremnost da se ucini sto je potrebno da se one ostvare; nemam razloga da vjerujem da on to ne radi; oprosti Vladane
                          -
                          ulazenje u slemove sa ciljem da izvuce maksimu iz okolnosti, a ne sa fiks idejom da mora da pobijedi; ta mu se fix ideja onda obije o glavi; do 3. seta sa Gulbisom, to je odlicno radio na ovom RG-u
                          Last edited by NI; 09-06-14, 15:38.

Comment

• Gospodo, ne trošite reči uzalud. Ne trebaju Novaku ni Mats, ni Anakon, Rodrigez ili ko već. Njemu može pomoći samo psiholog ili psihijatar. Sa njim je sve u redu dok ne dođe pred neki rekord. Tako je bilo i 2011. i meč sa Fedexom, tako je bilo i svaki put sa Nadalom na RG, tako je ove godine mogao biti prvi u istoriji koji je dobio prva tri Mastersa u godini pa je u MC odjednom patio od podlaktice ili čega već, itd. Neka ne dira Bekera, nije Beker kriv. Neka vrati dr Četojevića i ne brinite. Samo kad bi Srđanova sujeta to dopustila. Jer kako bi bilo da se priča da je za rezultate zaslužniji iko ili išta osim Srđanove žrtve na početku.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              To moze vrlo lako da se desi, ALI ako u medjuvremenu uzme W ili US ili i jedno i drugo moze takodje da ode sve u drugom pravcu ...
                              Voleo bih da gresim ali ne verujem u neki veliki obrt cak ni nakon eventualnog osvajanja jedne velike titule. Potrebna je promena odnosa prema igri, a to ne vidim da se desava, tako da jedna titula nece mnogo toga promeniti. Otprilike ovo sto gledamo dve i po godine to nam sleduje i u narednom periodu. Povremeni bljeskovi uglavnom na mastersima i sve losija izdanja na slemovima. On nije blize velikim titulama vec je kako koji slem prolazi sve dalje od njih.

Osvajanje W je prilicno nerealno. Moralo bi bas dosta toga da mu se otvori. Na USO bi vec imao sanse pod uslovom da se spremi daleko bolje nego sto je to bio slucaj na RG-u. Ne znam zasto imam osecaj da to nece uciniti.
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Mats za sebe kaze da je bio overachiver.
                                Nesumnjivo. Od igraca kojih se ja sjecam, on pa Beker. Dobrim dijelom na racun Lendla, a bar je on bio posvecen tenisu. Dakle nije sve u posvecenosti. I Mats s ponosom kaze da je najveci kompliment za tenisera da je overachiver. Slazem se.

Ali kao trener Mats je underachiver. Usudicu se reci i kao komentator.

Mats je bitno slicniji Bekeru nego mislite. Jako egocentrican.

Veliki je pozvanalac tenisa, u to nema sumnje? Najveci? Ko to moze reci? Ne vidim zasto bi bio veci od Gilberta, Agasija, Anakona, Kurijera...

Comment

Working...