Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa ne organizuje on licno te vecere, ima ceo tim koji radi za njega
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Mogao je 14 GS-ova da ima na kraju karijere, ali za to je morao 2012 ili 2013 uzeti 3 GS-a.A on je uzimo po jedan.
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Mene oduvijek baš interesuje šta to Novak radi mimo tenisa, a ne radi recimo Federer

šta konkretno?

napisao je knjigu, šta je još radio?
        Nista specijalno ali sve to nije podredjeno relaksaciju potrebnoj da se bolje igra tenis. Svemu tome on posvecuje odredjenu emotivnu i kreativnu energiju, umjesto da svu energiju usmjeri na tenis.

Comment

• Znamo sta dolazak djeteta znaci u tenisu u 97% slucajeva. Samo 2011. je radio kako treba, bio prespreman, bio sposoban da igra 4-5 sati u kontinuiutetu i to je prenio na pocetak 2012. godine. Nakon toga nije bio ni blizu tog nivoa fizicki, a kad nije fizicki, nije ni igracki.
          sigpic

Comment

• Mijenjao je i Novak reket, mijenjao je FH, mijenjao je servis, mijenjao ishranu i navike...i Federer je humanitarac

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Pa ne organizuje on licno te vecere, ima ceo tim koji radi za njega
              On razmislja o tome, nije usredsredjen samo na tenis. Kako ce da bude usredsredjen kad dijete dodje vidjecemo, ali znajuci njega slabo.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Znamo sta dolazak djeteta znaci u tenisu u 97% slucajeva. Samo 2011. je radio kako treba, bio prespreman, bio sposoban da igra 4-5 sati u kontinuiutetu i to je prenio na pocetak 2012. godine. Nakon toga nije bio ni blizu tog nivoa fizicki, a kad nije fizicki, nije ni igracki.
                Mislim da nisi u pravu. A ako jesi, onda moze samo sebe da krivi.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Mijenjao je i Novak reket, mijenjao je FH, mijenjao je servis, mijenjao ishranu i navike...i Federer je humanitarac
                  Mijenjao je ranije, odavno nista ne mijenja, te promjene su dovele na kraju do 2011. godine i nakon toga ravna linija. I kad napravi promjenu ona bude toliko suluda da ne zna covjek da li da se smije ili place (Beker)

Nema price da je Federer veliki humantarac, ali sigurno ne razmislja pred finale W o humanitarnoj veceri, zna se dje je glava tada. Novak prije finala prica kako mu je cast da organizuje humanitarno vece u ponedeljak. A sto izgubi u sva tri seta servis pjeske protiv Mareja to nista, a u dva je imao prednost brejka cini mi se.
                  sigpic

Comment

• Anakon bi Novaku legao ko budali samar.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      On razmislja o tome, nije usredsredjen samo na tenis. Kako ce da bude usredsredjen kad dijete dodje vidjecemo, ali znajuci njega slabo.
                      Pa i Role ima fondaciju, jos od 2003. godine, sad ima cetvoro klinaca, to cemo tek da vidimo kako ce da funkcionise, imao je onu egzibiciju po J.Americi
                      Nema sanse da bilo koji teniser razmislja sve vreme o tenisu, to je nemoguce psihicki izdrzati, jos ranije bi popustili.

A isto tako, nema sanse da Djokovic nije profesionalac u pravom smislu te reci...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Svakako da bi, Beker je ubleha teška

Comment

• Ma Beker je totalna greska, to se odmah znalo, samo je pitanje da li bi Anakon trenirao Djokovica, posto je trenirao Roleta

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Ma Beker je totalna greska, to se odmah znalo, samo je pitanje da li bi Anakon trenirao Djokovica, posto je trenirao Roleta
                            Ma ne za treniranje, nego da cuva dete/decu, dobro se pokazao u tome
                            Last edited by Mr. Wolf; 09-06-14, 14:26.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Ma što ne bi, profesionalac je čovjek

Comment

• Mislim da Novak o svemu razmislja, on propusti DC i toliko ga pogodi misljenje javnost da ode da spasava ljude iz mecave, dok mu se jedan od najvecih rivala igra u dvoristu. On povrijedjen igra i rizikuje duzu pauzu, ali ne predaje jer se boji sta ce neko misliti o njemu ako preda mec.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X