Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rafa je digao igru u 2. i 3. gemu drugog seta...i pao je odmah na isti nivo na kom je i bio...poslije propuštenih 15-40 u 6. gemu je David stao...

Po igri bi stvarno morao imati više pobjeda na šljaci protiv Rafe...ali je u biti odlično da ima i onu jednu jedinu

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Ferer objasnio razlog poraza:
      "Rafael obično igra bolje od mene, ali sada nisam bio psihički spreman, to je sve što mogu da kažem. Obično mi se ne dešava to, ali u jednom trenutku sam pomislio: ’Neću se vratiti u meč, ne protiv Rafe“."
      Svis smo to vidjeli. Jedino me zanima koji je trenutak. Imam osjecaj da je to bilo poslije 6:4 u prvom setu.

Comment

• Ove trake na leđima mu dođu kao onaj povez što je imao ispod kolena. Sve je to foliranje kao i kad Andy u toku poena počne da se hvata za leđa, nogu ili kuk.

Comment

• Apsolutno ne. Pa čovječe dragi on je dobio prvi set, sigurno nije pomislio na početku drugog seta neću se vratit?

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Takvi kad prsnu, budu mnogo zajebani ... ali vidim da se NI vec vratio u normalu
            ali ne smem ni da pomislim šta će biti neki sledeći put..

mada iskreno ono Endijevo kriveljenje i vucaranje... držanje već gde sve ne, jer ne da boli, nego boli u pm... a onda rešeta i bije do sledeće greške, pa u krug.. meni nema premca
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Fejmus View Post
              Apsolutno ne. Pa čovječe dragi on je dobio prvi set, sigurno nije pomislio na početku drugog seta neću se vratit?
              Al si navro, ko smrt na babu... Permutacija, lapsus?

Comment

• 139 km/h prosjek drugog servisa sigurno nije foliranje...vidjet ćemo koja će brzina biti u 1/2

174 prvi servis, bio je na 179 u prvom kolu...a u drugom na 165...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                  Al si navro, ko smrt na babu... Permutacija, lapsus?
                  Forum služi da kažem svoje mišljenje i da diskutujem sa drugim članovima istog?
                  Ako je zabranjeno , reci.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    139 km/h prosjek drugog servisa sigurno nije foliranje...vidjet ćemo koja će brzina biti u 1/2

174 prvi servis, bio je na 179 u prvom kolu...a u drugom na 165...

biće to sasvim dovoljna brzina.. ovim je štedeo leđa
                    a i sam si rekao da se čuvao za RG, od prvog meča
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Đe Vladan ?
                      Kako nekada tvoj internet operater nema kvar pa da ti sključi internet, kada upadneš u "undergound" fazu postova
                      Kako si me zaledio onim postom da će Andy osvojiti RG. preko Novaka... što je najgore nije nemoguće ali molim sve Bogove i Boginje koji imaju bilo kakve veze sa pobedom i srećom da to sve sto imaju božanskog u sebi podare Novaku. Da li da preko Rafe ili Andyja osvoji ovaj RG. meni svejedno
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        David Ferer

Kako se samo raspao, kako se pomirio sa porazom, kako je bio zadovoljan sa osvojenim setom. Ma Bojana je u pravu sto se Davida tice.

A Rafa?

Najveci folirant u istoriji tenisa. Savrseno je spreman. Cim se uplasio da Ferer moze nesto da ucini, digao je igru i satro Davida.
                        Evo kad je NI to rekao

Svaka ti je na mestu covece!
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Nema Andy šta da traži u polufinalu sa Rafom. Jedan set mu je puna kapa.

Comment

• Jesam...ali i on je tek u drugom kolu rekao da ima probleme sa ledjima...a to se poklopilo sa brzinom...brzina je moguće manja jer je igrao protiv jednoručnih BHa, pa je išao samo na to da ubaci servis...ili fkt ima frku s ledjima...ja ne znam dal on folira

A poslije današnjeg meča se svakako ništa ne može zaključiti...jer David nije igrao 2 seta nikako

Dok je igrao, imao je rezultat

Comment

• Bogovi i Boginje, pocujte AIRBURN-ove molitve !!!!!
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• sve će nam se pokazati u sledeća dva meča.. mislim na polu- i finale
                                sigpic

Comment

Working...
                                X