Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stefan12 View Post
    9-3 za Rafu i 6-5 za Federera.Protiv Rafe je ipak povelika razlika.
    Ja sam mislio uopšte da nije baš šampion kao njih dvojica.
    Rafa i Roger ne bi nikad dozvolili Endiju da preko njihovih leđa uzme 2 GS-a.
    Neshto ti se matematika ne slaze,ipak bolje provjeri to
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
      Zovi to kako hoces ali te tvoje teorije o mogucoj superiornosti Novaka nad Rafom na RG su vise nego smijesne.
      nista manje smesne od tvrdnje da je andy najdominantniji na betonu

kapiram da ga gotivis i da navijas, al budi realan ... ne pricam ni ja za Lala da je vanserijska igracina, a volim ga kao brata

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Stvarno vjerujes u ovo? Za Djokovica ne mogu garantovati jer je pitanje koliko ce biti u tenisu od sledece godien, ali Nadal ima da traje lagano jos cetiri godine na ovom nivou. Ko da ga zaustavi, Dimitrov? Novih nema, on moze da igra na 80% i da pjeske osvaja.
        Nemoj tako tu je Endi, cije vreme sad sa 27 god ili mozda tamo oko 30 tek dolazi
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
          nista manje smesne od tvrdnje da je andy najdominantniji na betonu

kapiram da ga gotivis i da navijas, al budi realan ... ne pricam ni ja za Lala da je vanserijska igracina, a volim ga kao brata
          Ovo mi ne ide u glavu,ako nekog gotivish morash ga dizat u nebesa ...
          Ko bi Lalo a momak ?

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
            Mislio sam po igri koju posjeduje kad je fit, poslije te velike barijere osvajanje GS-a se preporodio, uvijek je imao igru za velike stvari, ali cekalo se da prelomi u ludoj glavi i osvoji GS, zatim je uzeo jos jedan, pa zlato u Londonu, i svaki put je tamburao upravo Novaka koji mu bio glavna prepreka 2 finala i 1 polufinale - steta sto je dosla ta povreda, ali se sada skoro vratio, jer nikad nije bolje igrao na sljaci kao ove sezone i potpuno se tempirao na drugi dio sezone i njegovo tek dolazi, dok Novakovo polahko odlazi.
            Ti si ocigledno Marijev fan a sa fanovima je uvek tesko polemisati jer su subjektivni al' ajde da pokusam. Kao prvo nisi mi dao nikakve objektivne parametre u vidu titula ili pobeda na hardu nego pominjes njegovu igru i to nakon sto je osvojio US Open 2012. Sta je sa periodom pre toga? Nadal prosle godine nije imao nijedan poraz na open hardu jer to njega svrstava u najdominatnijeg igraca na hardu? Pominjes zlato u Londonu. To se igralo na travi a ne na hardu. Da si rekao da je Marej dominatniji od Novaka na travi pa da razumem ali na hardu to jednostavno ne stoji. Da je pakleno dobar igrac na hardu sa tim se slazem ali nikako najdominatniji. Ono sto za Mareja mogu da kazem je da igra najbolje passing shots na turu.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
              Ovo mi ne ide u glavu,ako nekog gotivish morash ga dizat u nebesa ...
              Ko bi Lalo a momak ?
              ni meni, zato sam se umesao i pitao

ma lopez

Comment

• Novak ima jos dvije pristojne godine. To je 10 slemva. Igracki je favorit na 5 od njih (hard). Ima odredjenih sansi u Uimbldonu ako mu se stvari poklope i ako ne bude previse razocaran porazima na RG-u.

Sami RG on moze da osvoji ali nikada nece biti u kontroli. Zavisice uvijek od znatne doze srece.

Kako prvo, za njega nije izvjesno da ce doci do Nadala. U zadnje tri godine je uspio ali nevjerujem da ce tako biti svake godine. Protiv Ndala ima pristojne sanse po vlaznom vremenu. Recimo 40-50%.

Po suncanom vremenu jako tesko moze da pobijedi. Mozda da udje u mec bez pretenzija, bude opusten i onda mu se zalomi.

Naravno, ostaj mogucnost nekog Sederlinga.

Sada je najvaznije da prihvati da osvajanje RG-a nikada nece zavisti u prvom redu od njega i koncetrise se na ono sto zavisi od njega.
                Last edited by NI; 08-06-14, 23:08.

Comment

Neshto ti se matematika ne slaze,ipak bolje provjeri to
                  6 puta ga dobio Rafa na RG,2 puta na USO i 1 na Wimledonu.
                  A Novak po jednom na svakom GS-u osim RG-a.
                  "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

ni meni, zato sam se umesao i pitao

ma lopez
                    Nemoj mu tepat,sjeti se da su Djokovica zezali na Srbija openu radi njega hahaha)

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                      6 puta ga dobio Rafa na RG,2 puta na USO i 1 na Wimledonu.
                      A Novak po jednom na svakom GS-u osim RG-a.
                      Ja sam ti rekao iz glave kako je,a ne gugla mi se ni malo,ako se tebi odjednom cifra 19 popela na 22,ok,nishta strashno

Comment

Nemoj mu tepat,sjeti se da su Djokovica zezali na Srbija openu radi njega hahaha)
                        hahahaha

kako znas da ubodes gde boli, juce bartoli, danas ovaj mec
                        jos vucem traume od toga, a sve je bilo pripremljeno za veliko slavlje, cak sam i sedeo uz njegov box

Comment

• Да, по врућини на шљаци, вероватно немогуће из тих здравствених разлога, једноставно се човек гуши... /Рафу? за њега треба бити немогуће прецизан и свака лопта да буде као за винер, а мало олабавиш, овај одалами као из топа/
                          sigpic

Comment

• Zasto je Nadal danas fizicki pao?

Niko se nije dao odgovor zasto je Nadal danas fizicki pao.

A) vrucina
                            B) zahtijevani inteezitet
                            C) kombinacija to dvoje

Comment

hahahaha

kako znas da ubodes gde boli, juce bartoli, danas ovaj mec
                              jos vucem traume od toga, a sve je bilo pripremljeno za veliko slavlje, cak sam i sedeo uz njegov box
                              Prava sam zmija a hahahaha,tebe mogu jer znam da se necesh naljutit i krivo shvatit

Comment

Prava sam zmija a hahahaha,tebe mogu jer znam da se necesh naljutit i krivo shvatit
                                podrzavam projekat u potpunosti

Comment

Working...
                                X