Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Niki View Post
    Zna naravno, cim pominje ljubicastu tecnost vrag odneo salu. Dosli smo do zadnjeg oruzja koje mozemo iskoristiti.
    Volela bi da Marej pobedi, da ga gledam protiv Nadala u SF.
    Mislis Davida
    OVAKO

Comment

• #proknjiženo je da se do RG-a dođe preko Nadala. Ako baš tako ne bude, Nadala ćemo stornirati a Novakova uknjižba ostaje
      sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Mislim da nije zato, vec zato sto NI voli izazove...
        Ja bih vise voleo da Nadal ispadne, ali osvajanje RG-a bez da se dobje Nadal, bi mi nekako bilo nepotpuno ...
        Veruj mi, jeste
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Mislim da nije zato, vec zato sto NI voli izazove...
          Ja bih vise voleo da Nadal ispadne, ali osvajanje RG-a bez da se dobje Nadal, bi mi nekako bilo nepotpuno ...
          Svi bi mi najvise voljeli preko Nadala, ali treba biti realan i reci da je on najtezi moguci protivnik u finalu RGa na tri dobijena seta, svi ostali zajedno da iskombinuju udarce i skillove ne bi bili teski protivnik kao Nadal.

Naravno da sam svjestan da se nikad nista Novaku nece otvoriti, ali ne vjerujem da pati Federer sto ima RG i sto su mu se neke stvari otvorile, na kraju dana je samo pehar vazan.
          sigpic

Comment

• Hoce li biti tenisa danas? Mislim da mnogi danas navijaju da ga ne bude s razmisljanjem "daj Boze kise a sutra Nadal da igra 5h,ako prodje Ferrera da u petak/nedjelju ne moze hodat od grceva"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Zbog? Pretpostavljam jer smatras Mareja tezim od Nadala u eventualnom finalu, ali je meni to neshvatljivo, Nadal je najtezi, insane mode, ostali su svi hard i very hard.
              Dva su razloga.

1.
              Ne svidja mi se sto se stvara atmosfera protiv velikog samiona, po mom misljenju najveceg u istoriji tenisa. On ima probleba ali se dobro nosi sa njima.

2.
              Jednostavno ne zelim nista nepredvidljivo u finalu, ako Novak savlada Gulbisa.

Ne zelim Monfisa napumpanog andrenalinom sa freneticnom francuskom publikom, ne zelim Ferera koji bi u eventualnom finalu grizao kao blesav i koga Novak ne moze lako da probije, ne zelim Marija koji nema sto da izgubi i kojega ce Novak jos teze da probije.

Rafa je najtezi protivnika ali znam da je za taj mec Novak totalno spreman, da bi imao publiku na svojoj strani i da bi stvari skoro u potpunosti zavisile od Novaka.

Comment

• Ako nisam znao da će se šefica javiti neka mi virus izede sokoćalo
                sigpic

Comment

• Koliko vidim ovde neki navijaju da Nadal ispadne, sto se naravno nece desiti. Ali cak i ako bi se to desilo najveca nocna mora bila bi da Marej osvoji RG preko Novaka.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Veruj mi, jeste
                    Necu nista da pisem, a hteo sam stogod
                    Neka, neka ostane samo na bigrin-ovanju
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      Ako nisam znao da će se šefica javiti neka mi virus izede sokoćalo
                      samo vas posmatram

Spoiler
                      sa povremenim ukljucivanjem

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• @ Stefke ...vidish li kakvo je stanje trenutno ...prispava mi se ?
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Veruj mi, jeste
                          Dakle Role ima samo pola RG-a?

Comment

• Ajde da idemo ovako. Nadal je 2005 osvoijo prvi RG u svojoj karieri. Od tada je samo jednom izgubio i to 2009 od Soderlinga. Znaci osvoijo je 4 titule pa onda usledio poraz, a nakon toga opet 4 titule i evo sada se igra petom RG-u od kad je on porazen. 2011 bi izgubio 10000% ako je Djokovic usao u finalu ali se Fed pogrizio da Nadal osvoji novu GS titulu. Sad ima dve opcije:
                            1. Da opet dozivi poraz nakon 4 titule
                            2. Da Gulbis ocisti putu ka devetoj tituli i petoj u nizi

Ja glasam za ovu drugu
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Dakle Role ima samo pola RG-a?
                              Jok vala, ceo ima

sigpic

with experience.

Comment

• Previše se hvatamo za sitnice, a i mnogo morališemo... nije uvek sve onako kako izgleda.

Ne smeta mi kada igrači pričaju o protivnicima sa uvažavanjem i poštovanjem, bez obzira što možda i ne misle tako, naprotiv takvo ponašanje isključivo očekujem od njih, ali isto tako mi ne smeta kada stisnu pesnicu na duplu grešku protivnika-ce, jer to nije radovanje ili ruganje onima sa druge strane, već bodrenje i naravno sreća zbog poena... nije isto.

Za razliku od jučerašnjeg dana, favoritkinje pobeđuju bez nekih većih problema, a Ferer ima veliku šansu, mada navijam za Rafu. Vamos!
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X